eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Majestic Hotel Tower

Mankhool Road, Bur Dubai, Dubai, Förenade Arabemiraten (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Majestic Hotel

Majestic Hotel Tower Dubai - Gästrum Majestic Hotel Tower Dubai - Gästrum Majestic Hotel Tower Dubai - Gästrum Majestic Hotel Tower Dubai - Gästrum Majestic Hotel Tower Dubai - Gästrum Majestic Hotel Tower Dubai - Gästrum Majestic Hotel Tower Dubai - Gästrum Majestic Hotel Tower Dubai - Gästrum Majestic Hotel Tower Dubai - Gästrum Majestic Hotel Tower Dubai - Gästrum Majestic Hotel Tower Dubai - Gästrum Majestic Hotel Tower Dubai - Gästrum Majestic Hotel Tower Dubai - Gästrum Majestic Hotel Tower Dubai - Gästrum Majestic Hotel Tower Dubai - Gästrum Majestic Hotel Tower Dubai - Gästrum
Majestic Hotel Tower Dubai - Gästrum Majestic Hotel Tower Dubai - Gästrum Majestic Hotel Tower Dubai - Hotellet från utsidan Majestic Hotel Tower Dubai - Restaurang Majestic Hotel Tower Dubai - Restaurang Majestic Hotel Tower Dubai - Restaurang Majestic Hotel Tower Dubai - Restaurang Majestic Hotel Tower Dubai - Restaurang Majestic Hotel Tower Dubai - Restaurang Majestic Hotel Tower Dubai - Restaurang Majestic Hotel Tower Dubai - Restaurang Majestic Hotel Tower Dubai - Restaurang
Område: Bur Dubai Antal rum: 252
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,1

från 377 recensioner

Valuta för pengarna
8,0
Läge
8,0
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,5
Bekvämligheter på rummet
8,2
Mat/Middag
7,7
Alla recensioner (377)
Sortera efter:
Fredrik N. Familj med äldre barn Sweden, den 2 januari 2013
Centralt och fräscht!

Utsikten, den stora lägenheten och läget.
8,7
Vi hade en lägenhet på 21:a våningen med balkong och utsikt mot både floden och Burj Khalifa. Lägenheten var fräsch och rymde två extrasängar i vardagsrummet. Läget är bra med gångavstånf till floden och taxiresor på 10-15 minuter till stranden eller Dubai Mall. T-banan ligger ett kvarter bort. Vi hade rum utan frukost vilket inte var något problem då det ligger en supermarket i samma kvarter och det fanns stort kök i lägenheten. Räkna dock inte med att laga något annat än frukost i köket då köksutrustningen i form av kastruller etc är undermålig. Ett minus var att den trevliga poolen låg i skugga större delen av dagen pga höghuset bredvid. Gymmet var helt Ok, med två löpband och de styrketräningsgrejor man behöver.
Simona I. Familj med äldre barn Sweden, den 6 november 2011
Utmärkt läge, superfina rum, bra utsikt

Mycket stora rum, snygga, hjälpsam personal, bra utsikt över staden
9,3
Otroligt fina och stora rum, mycket trevlig och hjälpsam personal. Fick rum på 22 våningen, bra utsikt över staden. Allt super bra. Fick rummet tidigare, personalen hjälper till att få taxi, hjälper med bagaget. Det missförstång vid bokningen av antal sängar löste personalen på plat. En extra säng i rummet utan extra betalning. Alla bekvämligheterna i lgh. Hade family suite, vardagsrum, stor kök, sovrum med kingsuze säng och två stora balkonger. Skulle bo på samma hotell nästa gång. Fick verkligen valuta för pengarna. Rummet betalade vi ca 1000 kr/ natt. Vi bokade 3 nätter och en extra säng för sonen som är 12. Allt gick på 4000kr inkl. hämtning på flygplatsen (100 kr). Rekommenderas.
Berivan A. Reste med partner Sweden, den 12 april 2011
Mycket trevligt hotell med valet parkering

Fräscht, modernt och trevlig/hjälpsam personal
9,7
Modernt och lite lyxigt hotell.Ligger ca 15 min från The Dubai mall. Ligger dock nära Al Karama en marknad med bra kopior av designerväskor, skor och klockor. Den grekiska restaurangen har super god mat. Hotellet har en pool samt barn pool.
Sara P. Ensamresenär Sweden, den 8 mars 2011
Trevligt hotell i neutral område

Hotellet är rent, enkelt, med trevlig och hjälpsam personal
7,7
Jag mellanlandade och ville ha ett hotell som ar relativt nära flygplatsen, rent, enkelt, säkert och smidigt. Majestic uppfyllde mina krav.
Par M. Reste med partner Sweden, den 17 februari 2011
trevligt hotell med serviceinriktad personal

allmänt vänlig atmosfär
9,7
chefen för frukostrummet väldigt tillmötesgående, lätta att få kontakt med och hjälpsam, hans förnamn började med K... fin hjälp av bellboy då jag hade svårt att gå, fanns tyvärr inga ledstänger i trappan i lobbyn, cirka 10 trppsteg ned till gatan. Fnns bara 2 hissar för huset som var 28 våningar, det ledde till viss väntan, men inget besvärande, personalen hade separat servicehiss. Trivsam känsla i det stora Executive rummet med separat vardagsrum: soffgrupp och bord med stolar, Frukosten bra med stort urval, knappast någon risk att bli magsjuk som svensk resenär. Pool låg utanför frukostmatsalen, inte väldigt stor, men ok och snygg, låg kanske 5 våningar upp från gatunivån, inte sol hela dagen vid poolen pga av skugga från hus.
Markus L. Gruppresenär Sweden, den 4 december 2010
Mycket för pengarna

Bra läge, hög service, bra mat, stiligt och rent.
8,3
Jag kan starkt rekommendera detta hotell för både semesterresenärer och affärsresenärer. Rummet som vi hade var rymligt, fint och välstädat samt hade även en trevlig balkong. Hotellet har flera restauranger med bra mat och trevlig personal. Det finns även ett litet gym samt en pool som har sol på förmiddag samt sen eftermiddag.
. Ensamresenär den 24 juli 2014
Great stay

View, spacious rooms, high speed wifi free of charge
9
Good
James M. Ensamresenär United States of America, den 21 juli 2014
another good place in Dubai with great value

location staff restaurants
10
It was just fine. No issues Easy check in and check out.
Isaac M. Ensamresenär United States of America, den 17 juli 2014
very nice

location, taxi service, and you can walk about the city!
4,3
the only thing i didnt like is when you have a visitor to come there they have all these new rules the only thing they should be doing is getting your visitors info and allow them to proceed with there guest and you can order out pizza if you dont like the hotels food that is terrible!!! and a deluxe room shouldnt never cost more a nite thats not good at all!!
Ensamresenär den 16 juli 2014
Not the best

Breakfast, pool, friendly staff
5,7
I feel like this hotel is real close to being a good hotel. It's just mediocre, especially for the price. Of course this is just my personal experience, but the shower in our room sucked. No water pressure, and the water made a mess all over the floor. The beds were quite uncomfortable (too soft for my liking). Pool was nice, but no view. Breakfast was good. Very friendly and helpful staff. The location is a bit out of the way. It's about a 10 minute walk to metro, but metro station is far from sights. There are restaurants and a supermarket within waking distance of hotel.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Majestic Hotel Tower DubaiMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - Hotellet från utsidanMajestic Hotel Tower Dubai - RestaurangMajestic Hotel Tower Dubai - RestaurangMajestic Hotel Tower Dubai - RestaurangMajestic Hotel Tower Dubai - RestaurangMajestic Hotel Tower Dubai - RestaurangMajestic Hotel Tower Dubai - RestaurangMajestic Hotel Tower Dubai - RestaurangMajestic Hotel Tower Dubai - RestaurangMajestic Hotel Tower Dubai - RestaurangMajestic Hotel Tower Dubai - Pub/loungeMajestic Hotel Tower Dubai - Pub/loungeMajestic Hotel Tower Dubai - Pub/loungeMajestic Hotel Tower Dubai - Pub/loungeMajestic Hotel Tower Dubai - Pub/loungeMajestic Hotel Tower Dubai - Pub/loungeMajestic Hotel Tower Dubai - NattklubbarMajestic Hotel Tower Dubai - NattklubbarMajestic Hotel Tower Dubai - CaféMajestic Hotel Tower Dubai - PoolMajestic Hotel Tower Dubai - PoolMajestic Hotel Tower Dubai - GymMajestic Hotel Tower Dubai - Business CenterMajestic Hotel Tower Dubai - Business CenterMajestic Hotel Tower Dubai - MötesrumMajestic Hotel Tower Dubai - MötesrumMajestic Hotel Tower Dubai - MötesrumMajestic Hotel Tower Dubai - ReceptionMajestic Hotel Tower Dubai - Hotellet från utsidan


AS-AGWEB-3B06