Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Majestic Hotel Tower

Mankhool Road, Bur Dubai, Dubai, Förenade Arabemiraten

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,1

baserat på 544 omdömen

6 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,0
Läge
7,9
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
7,7
Alla omdömen (544)
Sortera efter:
Fredrik N. Familj med äldre barn Sweden, den 2 januari 2013
Centralt och fräscht!

Utsikten, den stora lägenheten och läget.
8,7
Vi hade en lägenhet på 21:a våningen med balkong och utsikt mot både floden och Burj Khalifa. Lägenheten var fräsch och rymde två extrasängar i vardagsrummet. Läget är bra med gångavstånf till floden och taxiresor på 10-15 minuter till stranden eller Dubai Mall. T-banan ligger ett kvarter bort. Vi hade rum utan frukost vilket inte var något problem då det ligger en supermarket i samma kvarter och det fanns stort kök i lägenheten. Räkna dock inte med att laga något annat än frukost i köket då köksutrustningen i form av kastruller etc är undermålig. Ett minus var att den trevliga poolen låg i skugga större delen av dagen pga höghuset bredvid. Gymmet var helt Ok, med två löpband och de styrketräningsgrejor man behöver.
Anmäl det här omdömet
Simona I. Familj med äldre barn Sweden, den 6 november 2011
Utmärkt läge, superfina rum, bra utsikt

Mycket stora rum, snygga, hjälpsam personal, bra utsikt över staden
9,3
Otroligt fina och stora rum, mycket trevlig och hjälpsam personal. Fick rum på 22 våningen, bra utsikt över staden. Allt super bra. Fick rummet tidigare, personalen hjälper till att få taxi, hjälper med bagaget. Det missförstång vid bokningen av antal sängar löste personalen på plat. En extra säng i rummet utan extra betalning. Alla bekvämligheterna i lgh. Hade family suite, vardagsrum, stor kök, sovrum med kingsuze säng och två stora balkonger. Skulle bo på samma hotell nästa gång. Fick verkligen valuta för pengarna. Rummet betalade vi ca 1000 kr/ natt. Vi bokade 3 nätter och en extra säng för sonen som är 12. Allt gick på 4000kr inkl. hämtning på flygplatsen (100 kr). Rekommenderas.
Anmäl det här omdömet
Berivan A. Reste med partner Sweden, den 12 april 2011
Mycket trevligt hotell med valet parkering

Fräscht, modernt och trevlig/hjälpsam personal
9,7
Modernt och lite lyxigt hotell.Ligger ca 15 min från The Dubai mall. Ligger dock nära Al Karama en marknad med bra kopior av designerväskor, skor och klockor. Den grekiska restaurangen har super god mat. Hotellet har en pool samt barn pool.
Anmäl det här omdömet
Sara P. Ensamresenär Sweden, den 8 mars 2011
Trevligt hotell i neutral område

Hotellet är rent, enkelt, med trevlig och hjälpsam personal
7,7
Jag mellanlandade och ville ha ett hotell som ar relativt nära flygplatsen, rent, enkelt, säkert och smidigt. Majestic uppfyllde mina krav.
Anmäl det här omdömet
Par M. Reste med partner Sweden, den 17 februari 2011
trevligt hotell med serviceinriktad personal

allmänt vänlig atmosfär
9,7
chefen för frukostrummet väldigt tillmötesgående, lätta att få kontakt med och hjälpsam, hans förnamn började med K... fin hjälp av bellboy då jag hade svårt att gå, fanns tyvärr inga ledstänger i trappan i lobbyn, cirka 10 trppsteg ned till gatan. Fnns bara 2 hissar för huset som var 28 våningar, det ledde till viss väntan, men inget besvärande, personalen hade separat servicehiss. Trivsam känsla i det stora Executive rummet med separat vardagsrum: soffgrupp och bord med stolar, Frukosten bra med stort urval, knappast någon risk att bli magsjuk som svensk resenär. Pool låg utanför frukostmatsalen, inte väldigt stor, men ok och snygg, låg kanske 5 våningar upp från gatunivån, inte sol hela dagen vid poolen pga av skugga från hus.
Anmäl det här omdömet
Markus L. Gruppresenär Sweden, den 4 december 2010
Mycket för pengarna

Bra läge, hög service, bra mat, stiligt och rent.
8,3
Jag kan starkt rekommendera detta hotell för både semesterresenärer och affärsresenärer. Rummet som vi hade var rymligt, fint och välstädat samt hade även en trevlig balkong. Hotellet har flera restauranger med bra mat och trevlig personal. Det finns även ett litet gym samt en pool som har sol på förmiddag samt sen eftermiddag.
Anmäl det här omdömet
Taeweon K. Affärsresenär South Korea, den 13 maj 2016
Not recommendable hotel
1,7
For business trip, 3 of us stayed for 3 nights in May. First of all, this Hotel is not clean.( bad smell in bathroom) And staff are not kind nor cooperative.( like police man) I and colleague were very disappointed this hotel. Never stay again.
Anmäl det här omdömet
Dicky S. Familj med småbarn Indonesia, den 8 maj 2016
Excellent hotel
6
I have been always stayed in majestic when I visit dubai. Big room and good service at affordable price
Anmäl det här omdömet
Alvin T. Reste med partner Singapore, den 1 maj 2016
Hotel that cares for their guest
5,7
This hotel is located among many amenity. Staffs are lovely and very helpful. The hotel also provides shuttle buses to various attractions to make up for it's off-central location. Had a wonderful stay overall.
Anmäl det här omdömet
Ronnie G. Affärsresenär United States of America, den 27 april 2016
Majestic
5
Was there just for a night but the stay was ok. Not too far from Burjamon mall. I did not understand why I got charged for the tourism tax though.
Anmäl det här omdömet
1 - 6 av 6 omdömen
Majestic Hotel Tower DubaiMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - MötesrumMajestic Hotel Tower Dubai - GymMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - MötesrumMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - RestaurangMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - PoolMajestic Hotel Tower Dubai - UtsiktMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - PoolMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - Hotellet från utsidanMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - Business CenterMajestic Hotel Tower Dubai - RestaurangMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - LobbyMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - MötesrumMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - ReceptionMajestic Hotel Tower Dubai - MötesrumMajestic Hotel Tower Dubai - Pub/loungeMajestic Hotel Tower Dubai - GästrumMajestic Hotel Tower Dubai - RestaurangMajestic Hotel Tower Dubai - Hotellet från insidanMajestic Hotel Tower Dubai - MötesrumMajestic Hotel Tower Dubai - RestaurangMajestic Hotel Tower Dubai - RestaurangMajestic Hotel Tower Dubai - PoolMajestic Hotel Tower Dubai - CaféMajestic Hotel Tower Dubai - SpaMajestic Hotel Tower Dubai - Hotellet från utsidanMajestic Hotel Tower Dubai - Gästrum


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B03