Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Manila Airport Hotel

99 PAL Drive Airplane Village Brgy Vitalez NAIA I Complex, Parañaque, Manila, Filippinerna 1705

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,4

baserat på 2426 omdömen

34 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
6,1
Läge
8,4
Personal
6,4
Hotellets Skick/Renlighet
5,9
Bekvämligheter på rummet
6,2
Mat/Middag
5,6
Alla omdömen (2426)
Sortera efter:
Kent O. Reste med partner Sweden, den 20 april 2016
Godkänt hotell för en natt.
6
Ett bra hotell för en övernattning. Bra transport till flygplatsen.
Anmäl det här omdömet
David B. Ensamresenär Sweden, den 15 april 2016
Man kan få mer för pengarna
4,7
Hotellet i sig är helt ok, man får det nödvändigaste men inte mer. På hotell gården finns en bar men vad jag förstod hör den inte till hotellet vilket ju det beskrevs som i beskrivningen. Om det hade varit mer prisvärt hade läget gjort att jag hade rekommenderat hotellet till samtliga andra (jag gick från flygplatsen, mindre än 5 min) men man kan få bra mycket mer för 600kr natten i Filippinerna!
Anmäl det här omdömet
Rolf R. Ensamresenär Sweden, den 12 april 2016
Inget vidare bra hotell men dyrt
4
?
Anmäl det här omdömet
Lars-Anders G. Ensamresenär Sweden, den 20 mars 2016
Helt ok för en övernattning

Nära till NAIA1. Hämtar och lämnar gratis om du uppger flyg vid bokning.
6,3
Helt ok när man ska flyga nästa dag
Anmäl det här omdömet
Kjell-Arne A. Ensamresenär Sweden, den 3 februari 2016
Nära airport

Nära till flygplatsen, fri shuttle bus
4,3
Anmäl det här omdömet
Lars-Anders G. Ensamresenär Sweden, den 29 november 2015
Nära terminal

Perfekt läge för övernattning innan man reser vidare
6
Helt ok
Anmäl det här omdömet
Mikael G. Reste med partner Sweden, den 23 juli 2015
Övernattningshotell

läget och transfer
4,3
Hotellet skall bara användas om man kommer sent och skall flyga vidare dan efter eller om man skall resa tidigt dan efter från terminal 1. Shuttle till och från flygplatsen fungera perfekt och är gratis. Vi kom klockan 2 på natten och de hämtade trots att det bara är 2-300 meter att gå och dan efter körde de oss till terminal 3 direkt när vi bad om det ingen väntan. Men sen tar det goda slut, lång tid i incheckning, rummet hade enbart takbelysning, knappt vatten i kranarna, detta skylldes på att vi bodde på våning 3. Frukosten som förr var en riklig buffé, var nu utbytt till ris och stekt ägg med kött i olika former, allt under all kritik med tanke på priset för rummet.
Anmäl det här omdömet
Per O. Ensamresenär Sweden, den 18 juni 2015
Enkelt och värt pengarna

Skjuts till flygplatsen
8
En bra natt, helt ok
Anmäl det här omdömet
Robert W. Reste med partner Sweden, den 8 mars 2014
Helt ok boende för en natt, nära flygplatsen!

Billigt, nära flygplatsen och gratis transferservice!
4,7
Jag och min flickvän bodde här två nätter, vid två olika tillfällen. Då endast för att vara nära flygplatsen. Första natten vi bodde här, var rummet ok. Dock vid andra tillfället luktade jätte mycket rök på rummet, vilket inte var skoj alls. Hotellet funkar för en nattsövernattning.
Anmäl det här omdömet
Henrik Z. Ensamresenär Sweden, den 23 juli 2013
Övernattningshotell

Nära flygplats
5,7
Bra när man kommer sent o är trött,stannade ju bara över natten dvs 6 timmar o sen iväg men skönt o duscha o sova några timmar
Anmäl det här omdömet
1 - 10 av 34 omdömen Nästa sida
Manila Airport Hotel ManilaManila Airport Hotel Manila - GästrumManila Airport Hotel Manila - GästrumManila Airport Hotel Manila - GästrumManila Airport Hotel Manila - GästrumManila Airport Hotel Manila - Mat och dryckManila Airport Hotel Manila - GästrumManila Airport Hotel Manila - GästrumManila Airport Hotel Manila - Hotellet från utsidanManila Airport Hotel Manila - RestaurangManila Airport Hotel Manila - GästrumManila Airport Hotel Manila - RestaurangManila Airport Hotel Manila - OmgivningarManila Airport Hotel Manila - OmgivningarManila Airport Hotel Manila - OmgivningarManila Airport Hotel Manila - OmgivningarManila Airport Hotel Manila - OmgivningarManila Airport Hotel Manila - OmgivningarManila Airport Hotel Manila - OmgivningarManila Airport Hotel Manila - OmgivningarManila Airport Hotel Manila - OmgivningarManila Airport Hotel Manila - OmgivningarManila Airport Hotel Manila - OmgivningarManila Airport Hotel Manila - OmgivningarManila Airport Hotel Manila - OmgivningarManila Airport Hotel Manila - OmgivningarManila Airport Hotel Manila - OmgivningarManila Airport Hotel Manila - OmgivningarManila Airport Hotel Manila - OmgivningarManila Airport Hotel Manila - Omgivningar


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C06