eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Marco Polo Davao Hotel

CM Recto Street, Davao centrum, Davao, Filippinerna 8000 (Visa karta)

Boka nu!

Marco Polo Davao Hotel Davao - Gästrum Marco Polo Davao Hotel Davao - Gästrum Marco Polo Davao Hotel Davao - Gästrum Marco Polo Davao Hotel Davao - Gästrum Marco Polo Davao Hotel Davao - Gästrum Marco Polo Davao Hotel Davao - Gästrum Marco Polo Davao Hotel Davao - Café Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurang Marco Polo Davao Hotel Davao - Café Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurang Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurang Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurang Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurang Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurang Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurang Marco Polo Davao Hotel Davao - Gym
Marco Polo Davao Hotel Davao - Gym Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao - Pool Marco Polo Davao Hotel Davao - Pool Marco Polo Davao Hotel Davao - Pool Marco Polo Davao Hotel Davao - Lobby Marco Polo Davao Hotel Davao - Lobby Marco Polo Davao Hotel Davao - Festvåning
Område: Davao centrum Antal rum: 245

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,5

från 1614 recensioner

Valuta för pengarna
8,1
Läge
8,6
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,7
Mat/Middag
8,3
Alla recensioner (1614)
Sortera efter:
Ake A. Ensamresenär Sweden, den 6 mars 2013
En mycket trevlig vistelse på Marco Polo.

Den utmärkta servicen, trevlig, tillmötesgående och välutbildad personal, bra gym och ett centralt läge.
9,3
Tom G. Ensamresenär Sweden, den 30 december 2012
Trevligt och bra!

Ett säkert hotell att bo på.
10
Ett mycket bra hotell. Personalen var hjälpsamma och vänliga var man än kom. Väskan kontrollerade med hund när man anlände. Säkerhetsfrågan stod högt i kurs. Fick ett rum på 8:de våningen med utsikt över havet. Mycket vackert. Rummen är stora och aircond gick att ställa efter eget behag. Man fick 3 nycklar så den gick 24 timmar per dygn. Maten höll hög klass med buffé 3 ggr dygnet. Priset på den var högre än normalt, 200 kr. Men här fanns allt. Stor 25 m pool och bra gym på 4 våningen. Gångavstånd (under 1 km) till närmsta varuhus. WiFi i toppklass. Kunde se ATG live utan stopp. Min vistelse här var toppen!
Ake A. Gruppresenär Sweden, den 30 augusti 2012
Mysigt hotell. Trevlig, serviceminded personal

Läget (centralt i Davao), servicen, rummet, gym, poolen, wifi och maten...
10
Mycket trevlig vistelse!(10 dagar)Jag kan inte annat än varmt rekommendera detta trevliga hotell!
Kenneth W. Reste med partner Malaysia, den 24 november 2014
best hotel i had stayed in davao

cleaness, varieties of breakfast & nice staff
9,7
Nice and cozy rooms
Eddie A. Ensamresenär United States of America, den 18 november 2014
great hotel

food, spa, quite
10
great stay
Dennis I. Affärsresenär United States of America, den 17 november 2014
My HQ in Davao City

Staff, restaurants, location
8,3
As usual, my HQ in Davao was efficient, modern and well run.
Erik K. Reste med partner Philippines, den 16 november 2014
Marco Polo Davao Experience

Good location, Staff go the extra mile to serve the customer, well-maintained
9
Superb Hospitality and Service! Definitely worth visiting again!
Dennis I. Affärsresenär United States of America, den 15 november 2014
My HQ in Davao City

Staff, Restaurants, Location
8,7
As usual, my HQ in Davao City was efficient, well-run and top-class
Ronald C. Reste med partner Australia, den 11 november 2014
davao

security comfort
8
Don't go to Davao if you are a smoker, its almost a criminal offence, the put designated smoking areas out in the hot sun with no seating, its 40000 peso fine for public smoking
Eddie A. Ensamresenär United States of America, den 7 november 2014
Best Hotel In Cebu

staff, cleanliness, comfort
9,3
my stay was great, i will always come back here when i go to cebu the staff is great, everything you need in 1 place. i have to say, Thank You to all the Staff Members

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Marco Polo Davao Hotel DavaoMarco Polo Davao Hotel Davao - GästrumMarco Polo Davao Hotel Davao - GästrumMarco Polo Davao Hotel Davao - GästrumMarco Polo Davao Hotel Davao - GästrumMarco Polo Davao Hotel Davao - GästrumMarco Polo Davao Hotel Davao - GästrumMarco Polo Davao Hotel Davao - CaféMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurangMarco Polo Davao Hotel Davao - CaféMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurangMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurangMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurangMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurangMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurangMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurangMarco Polo Davao Hotel Davao - GymMarco Polo Davao Hotel Davao - GymMarco Polo Davao Hotel Davao - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao - PoolMarco Polo Davao Hotel Davao - PoolMarco Polo Davao Hotel Davao - PoolMarco Polo Davao Hotel Davao - LobbyMarco Polo Davao Hotel Davao - LobbyMarco Polo Davao Hotel Davao - FestvåningMarco Polo Davao Hotel Davao - MötesrumMarco Polo Davao Hotel Davao - StrandMarco Polo Davao Hotel Davao - StrandMarco Polo Davao Hotel Davao - Hotellet från utsidanMarco Polo Davao Hotel Davao - Hotellet från utsidan

Kundrecensioner - Marco Polo Davao Hotel, Davao

AS-AGWEB-3C08