eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Marco Polo Davao Hotel

CM Recto Street, Davao centrum, Davao, Filippinerna 8000 (Visa karta)

Boka nu!

Marco Polo Davao Hotel Davao - Gästrum Marco Polo Davao Hotel Davao - Gästrum Marco Polo Davao Hotel Davao - Gästrum Marco Polo Davao Hotel Davao - Gästrum Marco Polo Davao Hotel Davao - Café Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurang Marco Polo Davao Hotel Davao - Café Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurang Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurang Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurang Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurang Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurang Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurang Marco Polo Davao Hotel Davao - Gym Marco Polo Davao Hotel Davao - Gym Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa
Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao - Spa Marco Polo Davao Hotel Davao - Pool Marco Polo Davao Hotel Davao - Pool Marco Polo Davao Hotel Davao - Pool Marco Polo Davao Hotel Davao - Lobby Marco Polo Davao Hotel Davao - Lobby Marco Polo Davao Hotel Davao - Festvåning Marco Polo Davao Hotel Davao - Mötesrum Marco Polo Davao Hotel Davao - Strand
Område: Davao centrum Antal rum: 245

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,4

från 1665 recensioner

Valuta för pengarna
8,1
Läge
8,6
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,7
Mat/Middag
8,3
Alla recensioner (1665)
Sortera efter:
Ake A. Ensamresenär Sweden, den 6 mars 2013
En mycket trevlig vistelse på Marco Polo.

Den utmärkta servicen, trevlig, tillmötesgående och välutbildad personal, bra gym och ett centralt läge.
9,3
Tom G. Ensamresenär Sweden, den 30 december 2012
Trevligt och bra!

Ett säkert hotell att bo på.
10
Ett mycket bra hotell. Personalen var hjälpsamma och vänliga var man än kom. Väskan kontrollerade med hund när man anlände. Säkerhetsfrågan stod högt i kurs. Fick ett rum på 8:de våningen med utsikt över havet. Mycket vackert. Rummen är stora och aircond gick att ställa efter eget behag. Man fick 3 nycklar så den gick 24 timmar per dygn. Maten höll hög klass med buffé 3 ggr dygnet. Priset på den var högre än normalt, 200 kr. Men här fanns allt. Stor 25 m pool och bra gym på 4 våningen. Gångavstånd (under 1 km) till närmsta varuhus. WiFi i toppklass. Kunde se ATG live utan stopp. Min vistelse här var toppen!
Ake A. Gruppresenär Sweden, den 30 augusti 2012
Mysigt hotell. Trevlig, serviceminded personal

Läget (centralt i Davao), servicen, rummet, gym, poolen, wifi och maten...
10
Mycket trevlig vistelse!(10 dagar)Jag kan inte annat än varmt rekommendera detta trevliga hotell!
Swee H. Affärsresenär Malaysia, den 25 januari 2015
Marco Polo Davao Hotel

Clean, airport transfer, security
7,3
Good
Antonio T. Reste med partner Philippines, den 22 januari 2015
asshole concierge

room , gym ,sauna
7,7
the person designated at the concierge was quite nice i must say, but i find him a bit annoying because as we were talking, a foreigner came in to butt in a question to him, instead of me being entertained since i was first in the queue,, he was giving me a divided attention. he should have finished talking to me first . asshole indeed. a sign of disrespect .
Derk M. Reste med partner Netherlands, den 21 januari 2015
Old glory in need of refurbishing

Room was quiet, valet parking cheap and staff friendly
6,3
Curtis B. Reste med partner Canada, den 21 januari 2015
Good Hotel in Davao

clean, friendly, and comfortable
9,3
Anecito B. Reste med partner Philippines, den 18 januari 2015
It was a comfortable resting hotel after a long tr

It was a short stay since we arrive midnight otherwise the hotel is clean and 5 star rating
9,3
Keith F. Reste med partner Canada, den 18 januari 2015
Davao vacation 2015

hotel was clean and safe staff very friendly and helpful.Pool area was always clean and safe for the kids
9,3
Very enjoyable Good entertainment and food was to my liking and varied
Neomi G. Reste med partner Philippines, den 17 januari 2015
Fantastic stay

Best buffet, good location, 5-star hotel experience
9,3
Fantastic

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Marco Polo Davao Hotel DavaoMarco Polo Davao Hotel Davao - GästrumMarco Polo Davao Hotel Davao - GästrumMarco Polo Davao Hotel Davao - GästrumMarco Polo Davao Hotel Davao - GästrumMarco Polo Davao Hotel Davao - CaféMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurangMarco Polo Davao Hotel Davao - CaféMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurangMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurangMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurangMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurangMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurangMarco Polo Davao Hotel Davao - RestaurangMarco Polo Davao Hotel Davao - GymMarco Polo Davao Hotel Davao - GymMarco Polo Davao Hotel Davao - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao - SpaMarco Polo Davao Hotel Davao - PoolMarco Polo Davao Hotel Davao - PoolMarco Polo Davao Hotel Davao - PoolMarco Polo Davao Hotel Davao - LobbyMarco Polo Davao Hotel Davao - LobbyMarco Polo Davao Hotel Davao - FestvåningMarco Polo Davao Hotel Davao - MötesrumMarco Polo Davao Hotel Davao - StrandMarco Polo Davao Hotel Davao - StrandMarco Polo Davao Hotel Davao - Hotellet från utsidanMarco Polo Davao Hotel Davao - Hotellet från utsidanMarco Polo Davao Hotel Davao - Gästrum

Kundrecensioner - Marco Polo Davao Hotel, Davao

AS-AGWEB-3A06