Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Marco Polo HongKong Hotel

Harbour City, 3 Canton Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,5

baserat på 2372 omdömen

4 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,9
Läge
9,4
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,6
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
7,9
Alla omdömen (2372)
Sortera efter:
Fredrik G. Familj med äldre barn Sweden, den 28 oktober 2015
Perfekt läge

Hotellet ligger bra till när Star Ferries. Bra standard på rummen. Väldigt trevlig/hjälpsam personal.
9
Vi hade det alldeles utmärkt där hotellet ligger bra till som utgångspunkt för både Kowloon och Hong Kong. Bra service i allmänhet och bra frukost på Cafe Marco. Väldigt nöjda med vår vistelse.
Anmäl det här omdömet
Bjorn H. Affärsresenär Sweden, den 18 juli 2014
Topp hotell

bra rent snyggt
8,3
Anmäl det här omdömet
Agneta J. Affärsresenär Sweden, den 16 juni 2011
Bra läge, fina rum

Stort rum,vilket är ovanligt i H-K
7,7
Trevligt hotell med ett perfekt läge intill Ocean terminal. Mycket hjälpsam personal. Dyr lobbyrestaurang. Ett tips är Dan Ryans Grill väldigt nära hissen, god mat för dig som inte vill ha "kinamat", stora portioner.
Restaurangtips: Dan Ryans Grill
Anmäl det här omdömet
Christophe B. Reste med partner Sweden, den 5 april 2010
Back again after 14 years!

Beautiful hotel, wonderful rooms, excellent location in Tsim Sha Tsui.
9,7
A wonderful hotel that I visited 14 years ago. It was even better this time. Clean, beautiful design, great food and comfortable rooms. The location is perfect in Tsim Sha Tsui and the free airport shuttle from Kowloon station stops in front of the hotel. I would choose this hotel again for my next stay in Hong Kong. The staff could be a bit warmer and smile but they were always curteous.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Go to the shopping mall Harbour City that hotel is in. Don't miss the asian food court with excellent food. Then walk down to the Star Ferry Harbour and take a ferry to the Hong Kong side.
Anmäl det här omdömet
Chryseis D. Familj med småbarn Philippines, den 24 maj 2016
Very great hotel
6,7
I traveled with my 2 kids and 1 baby. rooms are big and the staff are very courteous. The place is near the shopping area and restaurants. It has easy access to different establishments. One thing i noticed is that the elevator for wheelchairs and strollers is not working, sometimes that staff if helping me carry the stroller up and down the lobby, but sometime when the hotel is busy i carry it myself. :(
Anmäl det här omdömet
Lauwis R. Affärsresenär China, den 24 maj 2016
Excellent experience, the breakfast is awesome
6,7
Thanks for the nice experience
Anmäl det här omdömet
Martin C. Gruppresenär Philippines, den 22 maj 2016
Great
6,7
Great
Anmäl det här omdömet
Analiza A. Reste med partner Philippines, den 11 maj 2016
Marco Polo
5,3
Great Staff. amazing Value. Highly Recommended!
Anmäl det här omdömet
Manatsanan T. Reste med partner Thailand, den 10 maj 2016
Great location
6,3
I like Location of the hotel was perfectly
Anmäl det här omdömet
Kanchanit K. Reste med partner Thailand, den 8 maj 2016
Always impressing
6
I had booked for deluxe room for 3 nights. Large and neat room, all amenities were supplied. Due to hot temperature outside I requested for the bucket of ice. They pleasedly provide to me all the time.
Anmäl det här omdömet
1 - 4 av 4 omdömen
Marco Polo HongKong Hotel Hong KongMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - MötesrumMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - MötesrumMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - MötesrumMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pub/loungeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - PoolMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Mat och dryckMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - LobbyMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - LobbyMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - LobbyMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - ReceptionMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - GymMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - GymMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - PoolMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - FestvåningMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - MötesrumMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - FestvåningMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - FestvåningMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - FestvåningMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - FestvåningMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - MötesrumMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - MötesrumMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - MötesrumMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - MötesrumMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - MötesrumMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - MötesrumMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - MötesrumMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - MötesrumMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - MötesrumMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - MötesrumMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - MötesrumMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pub/loungeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - GästrumMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - GästrumMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pub/loungeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Executive LoungeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Executive LoungeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - GymMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - FestvåningMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - UtsiktMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - FestvåningMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - FestvåningMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - UtsiktMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Executive LoungeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pub/loungeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Executive LoungeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestaurangMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Executive LoungeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - FestvåningMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - MötesrumMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Executive LoungeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - MötesrumMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Executive LoungeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - MötesrumMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Badrum


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C08