eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Cebu City, Cebu City, Filippinerna (Visa karta)

Boka nu!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gästrum Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gästrum Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gästrum Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Restaurang Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Executive Lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Mötesrum Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gym Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Spa Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gästrum Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Restaurang Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gästrum Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Executive Lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Restaurang Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gästrum Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Spa
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gästrum Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Pool Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gästrum Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Hotellet från utsidan Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Festvåning Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Pool Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gästrum Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Festvåning Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Barnklubb Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Mat och dryck
Område: Cebu City Antal rum: 329
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,5

från 2280 recensioner

Valuta för pengarna
8,5
Läge
7,7
Personal
8,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,8
Bekvämligheter på rummet
8,7
Mat/Middag
8,4
Alla recensioner (2280)
Sortera efter:
Martin H. Reste med partner Sweden, den 31 januari 2014
Fantastisk anläggning med service i toppklass

Serviceniveån, restauranger, faciliteter
9,7
Fantastisk vistelse utan något att klaga på. Service i absolut toppklass, fina rum, stor frukostbuffé, flera restauranger att välja på, välutrustat gym, stor och fin pool, underhållning på kvällstid, gratis transport till shoppingcenter i Cebu City, för att nämna en del. Ett tips är att besöka restaurangen på takvåningen för mat eller en drink och med en ljuvlig utsikt.
Sara S. Reste med partner Sweden, den 18 maj 2013
Perfekt hotell med lyxkänsla

Poolen, frukostbuffen, gratis transport
8,3
Hade en perfekt vistelse här. Har inget att klaga på förutom möjligtvis att maten känns lite dyr för att vara Filippinerna samt att hotellet egentligen ligger lite avlägset, vilket dock inte spelar någon roll för man kan göra allt på hotellet. Frukosten var supergod, poolen helt underbar, gymmet var välutrustat och gratis. Gratis transport till olika köpcenter är bara pricken över i!
Jennifer A. Familj med äldre barn Sweden, den 16 maj 2013
Det var super bra!

trevlig personal, bra servis och mat, snabba wifi
10
Patrik K. Reste med partner Sweden, den 15 mars 2013
bra poolområde och billig förlängd utcheckning

poolerna sköna sängar
8,3
Emma L. Reste med partner Sweden, den 4 februari 2013
Bästa frukost buffen!

Frukosten, poolen, personalen
8,3
Annica B. Familj med äldre barn Sweden, den 7 januari 2013
Fint hotell med otroligt god buffé!

Rent och snyggt, bra service, trevlig personal. Härligt poolområde.
9,3
Ett riktigt lyxigt hotell, vi saknade ingenting! Shuttlebus gick till olika shoppingcentra. Stora och fina rum, bra sängar och kuddar! Stor lunchbuffe med efterrättsbuffe. Bra frukostbuffe! Dyrt men värt varenda krona. Mäktig foajé med en stor utsmyckad julgran. Fin skybar. Bra pool med solstolar och handdukar. Lite långt från centrum men gott om taxibilar. Skulle absolut boka där igen!
Tips om shopping: SM, Robinson.
Alice M. Reste med partner Sweden, den 16 december 2012
Tjusigt hotel

Allt
10
Detta hotel var mycket bra,trevlig personal och fina rum och god mat. Vad mer kan man begära.
Charles S. Reste med partner Sweden, den 6 maj 2011
Pampigt Hotell

Hela hotellet
9,7
Ett riktigt trevligt hotell, mycket bra säkerhet. Jag rekommenderar helt klart att man väljer ett med Continental club, man checkar in, fikar samt äter frukost på Penthouse (vån 24) riktigt bra. Annars är det inte mycket att tillägga, ett bra 5 stjärnigt hotell helt enkelt.
Jan J. Ensamresenär Australia, den 18 februari 2015
Best hotel in Cebu !

Staff , Staff,Staff
10
Hi , my son lives in Cebu and I like to visit him a few times a year , I usually travel by myself so safety is important to me ! Staying at the Marco Polo is like staying at a good friends home !! I feel welcome and very safe. ! The staff ALL are wonderful kind and genuinely friendly ! I could not fault them. ! The hotel is a little older than some , but beautifully maintained . The rooms are very comfortable with top quality linens , they are serviced each day , my room attendant Joesph was a gem , I looked forward to seeing him every day ! Nothing was ever too much trouble ! The pool guys were friendly as were the buffet attendants Claire was there most mornings always with a smile. ! And remembered that I like a latte ! Great service ! The pool bar is fantastic as is the roof top bar ! Two for one cocktails , yum! I would definitely recommend this hotel to anyone who enjoys the good things in life , for an excellent price. !! I will be returning next month and can't wait. !!
Cheryl A. Reste med partner United States of America, den 17 februari 2015
Great Experience for a Great Price

1. Free Shuttle 2. Nice Pool 3. Awesome Staff
9,7
We had a wonderful and romantic stay. It would have been better if the bathroom in our room has a hand held bidet :)

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu CityMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - GästrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - GästrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - GästrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - RestaurangMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Executive LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - MötesrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - GymMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - GästrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - RestaurangMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - GästrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Executive LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - RestaurangMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - GästrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - GästrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - PoolMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - GästrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Hotellet från utsidanMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - FestvåningMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - PoolMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - GästrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - FestvåningMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - BarnklubbMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Mat och dryckMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - FestvåningMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - FaciliteterMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Hotellet från utsidanMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - PoolMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - RestaurangMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - GästrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Executive LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - FestvåningMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - FaciliteterMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - MötesrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - PoolMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - OmgivningarMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - RestaurangMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - GästrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - RestaurangMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - SpaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - MötesrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Hotellet från utsidanMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Mat och dryckMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - GästrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - BadrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Business CenterMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - FestvåningMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Barnklubb


AS-AGWEB-3C05