eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Cebu City, Cebu City, Filippinerna (Visa karta)

Boka nu!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Hotellet från utsidan Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gästrum Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gästrum Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gästrum Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gästrum Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Mat och dryck Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gästrum Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Svit Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gästrum Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gästrum Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Badrum Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Badrum Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Gästrum Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Restaurang Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Restaurang
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Restaurang Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Restaurang Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Restaurang Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Pub/lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Pub/lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Executive Lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Executive Lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Pub/lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Pub/lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Restaurang Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Balkong/terrass Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Pub/lounge
Läge: Cebu City Antal rum: 329
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,5

från 1703 recensioner

Valuta för pengarna
8,4
Läge
7,8
Personal
8,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,8
Bekvämligheter på rummet
8,7
Mat/Middag
8,4
Alla recensioner (1703)
Sara S. Reste med partner Sweden, den 18 maj 2013
Perfekt hotell med lyxkänsla

Poolen, frukostbuffen, gratis transport
8,3
Hade en perfekt vistelse här. Har inget att klaga på förutom möjligtvis att maten känns lite dyr för att vara Filippinerna samt att hotellet egentligen ligger lite avlägset, vilket dock inte spelar någon roll för man kan göra allt på hotellet. Frukosten var supergod, poolen helt underbar, gymmet var välutrustat och gratis. Gratis transport till olika köpcenter är bara pricken över i!
Jennifer A. Familj med äldre barn Sweden, den 16 maj 2013
Det var super bra!

trevlig personal, bra servis och mat, snabba wifi
10
Patrik K. Reste med partner Sweden, den 15 mars 2013
bra poolområde och billig förlängd utcheckning

poolerna sköna sängar
8,3
Emma L. Reste med partner Sweden, den 4 februari 2013
Bästa frukost buffen!

Frukosten, poolen, personalen
8,3
Annica B. Familj med äldre barn Sweden, den 7 januari 2013
Fint hotell med otroligt god buffé!

Rent och snyggt, bra service, trevlig personal. Härligt poolområde.
9,3
Ett riktigt lyxigt hotell, vi saknade ingenting! Shuttlebus gick till olika shoppingcentra. Stora och fina rum, bra sängar och kuddar! Stor lunchbuffe med efterrättsbuffe. Bra frukostbuffe! Dyrt men värt varenda krona. Mäktig foajé med en stor utsmyckad julgran. Fin skybar. Bra pool med solstolar och handdukar. Lite långt från centrum men gott om taxibilar. Skulle absolut boka där igen!
Tips om shopping: SM, Robinson.
Alice M. Reste med partner Sweden, den 16 december 2012
Tjusigt hotel

Allt
10
Detta hotel var mycket bra,trevlig personal och fina rum och god mat. Vad mer kan man begära.
Charles S. Reste med partner Sweden, den 6 maj 2011
Pampigt Hotell

Hela hotellet
9,7
Ett riktigt trevligt hotell, mycket bra säkerhet. Jag rekommenderar helt klart att man väljer ett med Continental club, man checkar in, fikar samt äter frukost på Penthouse (vån 24) riktigt bra. Annars är det inte mycket att tillägga, ett bra 5 stjärnigt hotell helt enkelt.
Jocelyn B. Ensamresenär Philippines, den 19 april 2014
Relaxing and peaceful.

The room, friendly staff at the restaurants, and close to home.
10
The hotel front desk was not helpful at all when I asked for change for 500 pesos to hundreds so I can tip the bellman and valet. She just said she didn't have any and looked in a hurry to get rid of me. So I just went to the restaurant up front and had them change my money. The waitress was really accommodating. Maybe the front desk clerk can learn a thing or two about customer service from the waitress.
Keith W. Familj med småbarn Australia, den 16 april 2014
Good value hotel.

Value, quality of room and staff.
8,3
Our stay at this hotel was good. They allowed us early check in and even arranged a baby crib for us even though we had not requested one. The room was a good size for the money we paid and had a nice view. The staff were all very nice and Helpful. The hotel is a little away from things but its easy to get a taxi. It is not set in a lot of gardens like it states though but does have a nice relaxing feel about the place. We did not eat there as the prices are pretty expensive. I would stay there again if I go to Cebu.
Eleanor C. Reste med partner Australia, den 15 april 2014
Best ambience, relax atmosphere.

Ambience, located at the top of the mountain overlooking the city area, class that covers the service and privacy where I can relax without the hassle and bustle of the city life.
10
Over all very nice and has the facet of a 5 star hotel I am looking for except the warmth friendliness and genuine smiles of the front desk that cannot be bought with money.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu CityMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Hotellet från utsidanMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - GästrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - GästrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - GästrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - GästrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Mat och dryckMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - GästrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - SvitMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - GästrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - GästrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - BadrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - BadrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - GästrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - RestaurangMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - RestaurangMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - RestaurangMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - RestaurangMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - RestaurangMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Pub/loungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Pub/loungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Executive LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Executive LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Pub/loungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Pub/loungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - RestaurangMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Balkong/terrassMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Pub/loungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - PoolMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - PoolMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - PoolMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - PoolMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - PoolMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - PoolMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - GymMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - GymMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - FestvåningMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - FestvåningMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - FestvåningMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu City - Spa


AS-AGWEB-3A01