eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Marina Mandarin Singapore Hotel

6 Raffles Boulevard Marina Square, Marina Bay, Singapore 39594 (Visa karta)

Boka nu!

Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gästrum Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gästrum Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gästrum Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gästrum Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gästrum Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Balkong/terrass Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet från utsidan Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Lobby Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Lobby Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet från insidan Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet från insidan Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Lobby Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Restaurang Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Restaurang Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Café Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Mötesrum
Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Pool Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Gym Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Mötesrum Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Omgivningar Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet från utsidan Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Executive Lounge Marina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Pool
Område: Marina Bay Antal rum: 575
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

från 4798 recensioner

Valuta för pengarna
7,7
Läge
8,8
Personal
8,3
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,2
Mat/Middag
7,6
Alla recensioner (4798)
Sortera efter:
Lotta S. Reste med partner Sweden, den 9 januari 2013
Flott hotell med mycket god service

Bra läge och snyggt
9,3
Hotellet ligger mycket centralt vid Marina Bay. Servicen var utmärkt och frukosten mycket varierande och riklig. Vi fick ett fint, tyst rum med utsikt. Rummet var rent och snyggt med god standard. Hotellet ligger en bit bort från tunnelbana men det fanns gott om taxibilar utanför och personalen var mycket hjälpsam. Vi kan varmt rekommendera detta hotell.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Det är trevligt att åka en turistbuss eftersom man får en god överblick över stan. Rekommenderas varmt att själv promenera i China town och little India.
Jonas M. Reste med partner Sweden, den 4 januari 2013
Lyx för bra pris

Stora, lyxiga rum. Bra frukost, trevlig personal. Bra läge.
8,3
Vi stannade bara en natt på hotellet, men det var en behaglig upplevelse. Stora fina rum, med ett enormt badrum. Hotellet ligger också väldigt bra till rent geografiskt och det är lätt att ta sig till attraktioner till fots. Frukosten ingick ej, men denvar helt klart värd att köpa till. Enormt utbud.
Tips om shopping: Orchard Road.
Ingemar S. Reste med partner Sweden, den 27 december 2012
Första klassens hotell

Utsikt mot Sands i Marina Bay
9,7
Marina Mandarin Hotel är ett riktigt bra hotell. Läget i Marina Bay hör till Singapores bästa. Hotellet är elegant designat. Personalen är mycket trevlig och uppmärksam. Frukostbuffen håller hög klass. Det finns ett bra gym. Vårt rum hade balkong med "harbour view" med en fantastisk utsikt mot Sands och dess ljud och ljusspel i Marina Bay. Det här ett topp klass hotell och kostar naturligtvis därefter.
Kira Y. Ensamresenär Indonesia, den 29 augusti 2012
Poor Communication

Location
7
Upon check in, the front office staff was confused with my reservations and upon check out, they were not properly instructed with the billing. Instructions were given out a few weeks prior to my arrival and was given the assurance that it will all be done but it wasn't. There was quite a bit of confusion which is disappointing. Nevertheless, the rooms and location is a plus. Just need to do more staff training and rev up on internal communication.
Anders M. Familj med äldre barn den 6 november 2011
Coolt hotell,dock lite slitet

Bra läge Häftig design.
7
Häftigt hotell med stor atriumgård Bra service,bra poolområde,dock så var servicen vid poolen inget vidare, fanns helt enkelt inge där över huvud taget ibland. Bra gym med ok utrustning, kanske lite litet, men det var inte så mycket folk där och tränade. Frukosten var Mycket bra med både Asiatisk och Europeisk mat. Snabb in/ut checkning. Nära till Tunnelbanan, som är utmärkt i Singapore.
Restaurangtips: Club street bra resauranter,i stället för Clark och Boat key som är en riktig turistfälla.
Bo L. Reste med partner Sweden, den 4 juli 2011
Ett anrikt hotell i hjärtav av Singapore

En utmärkt lounge på våning 20 med utmärkt frukost och enklare kvällmåltid.
9
spenderade en helg tillsammans med bekant på detta anrika hotel "downtown" singapore (meritus club). ett fantastiskt hotell med god service, bra relaxområden - pool och lounger, samt ett välutrustat gym. endast 5-10 minuter med taxi till välkända nöjesområden som clarke quay, marina bay (casino), riverwalk och shopping på orchard road. utrikten från 21:a utöver marina bay var fantastisk. rummen var utmärkta och välutrustade. mao vill du/ni ha en trevlig week-end på ett utmärkt hotell nära puls och nöjen så marina mandarin hotell ett utmärkt val. servicen i longerna på våning 20 var utmärkt. mycket prisvärt.
Restaurangtips: Prova LeVeL 33, Marina Bay Financial Distrikt, tower 1. Fantastisk utsikt över Marina Bay med bra mat och dryck.
Anna B. Gruppresenär Sweden, den 20 mars 2011
Häftigt hotell med utmärkt läge

Rummen, personalen, inredningen samt arkitekturen
8,7
Ett häftigt hotell inte så märkvärdigt utvändigt men inuti kändes det som ett rymdskepp eller nåt. Fina rum vi hade utsikt över sky peak och personalen var väldigt proffisionella och trevliga. Kan absolut varmt rekommendera hotellet och det ligger dessutom väldigt bra till det mesta.
Restaurangtips: Åk upp i skypeak och ät en middag på taket och ta en singapore sling i utomhusbaren och njut av en fantastisk utsikt över Singapore, gångavstånd från hotellet.
Mats G. Reste med partner Sweden, den 12 mars 2011
Kaon Service.

Underbart mottagande.
10
kom sen på kvällen till sinapore efter en flygresa från bali. fick ett väldigt mottagande på på detta hotellet och är ganska maffigt att ha receptionen på 4 de våningen. tyvärr skulle vi ha ett rökfritt rum och det fanns tyvärr inte så dom graderade upp oss och fick ett rum med en enorm utsikt över hamnen.
Otto M. Reste med partner Sweden, den 15 november 2010
Häftigt hotell i bästa läge

Atmosfären, rummen
8
Verkligen fint hotell. När man kommer in i entren tas man emot och väskorna tas om hand. Sedan hänvisas man till första våningen där lobbyn och receptionen finns. Enormt häftigt atmosfär och stort. Personalen var artig, dock kanske någort kylig. Rummet har allat man behöver och det finns balkong. Frukost ingick inte för oss, men vi åt där en av dagarna. Det var verkligen ett omfattande utbud. allt från Sushi via bacon och pannkakor till müsli och fil. Däremot var det faktiskt ganska dyrt.
Restaurangtips: Åk till East Coast Seafood Center och ät Chili Crab med det fritterade småbrödet till att doppa i såsen. MMMmm. Åk taxi! Det är billigt i Singapore.
Jens O. Ensamresenär Sweden, den 10 september 2010
Vistelse på Marina Mandarin

bra läge, sköna sängar
8,7
Jag bodde Marina Mandarin i tre nätter till ett väldigt förmånligt pris. Hotellet ligger i södra Singapore i det centralt belägna Marina Bay, ett perfekt läge med andra ord. Hotellet har en hög standard, rent och fräscht och inredning av hög kvalitet. Room servicen var snabb och maten var bra. Detta ända jag kan klaga på är att balkongdörren var trasig så den gick inte att stänga till ordentligt.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Marina Mandarin Singapore Hotel SingaporeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GästrumMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GästrumMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GästrumMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GästrumMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GästrumMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Balkong/terrassMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet från utsidanMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet från insidanMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet från insidanMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurangMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - RestaurangMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - CaféMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - MötesrumMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - PoolMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - GymMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - MötesrumMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - OmgivningarMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Hotellet från utsidanMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Executive LoungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapore - Pool


AS-AGWEB-3C01