Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Maritim proArte Hotel Berlin

Friedrichstrasse 151, Mitte, Berlin, Tyskland 10117 (Visa på karta)

Boka nu!

Maritim proArte Hotel Berlin Berlin - Hotellet från utsidan Maritim proArte Hotel Berlin Berlin - Hotellet från utsidan Maritim proArte Hotel Berlin Berlin - Lobby Maritim proArte Hotel Berlin Berlin - Lobby Maritim proArte Hotel Berlin Berlin - Lobby Maritim proArte Hotel Berlin Berlin - Lobby Maritim proArte Hotel Berlin Berlin - Lobby Maritim proArte Hotel Berlin Berlin - Reception Maritim proArte Hotel Berlin Berlin - Restaurang Maritim proArte Hotel Berlin Berlin - Restaurang Maritim proArte Hotel Berlin Berlin - Restaurang Maritim proArte Hotel Berlin Berlin - Restaurang Maritim proArte Hotel Berlin Berlin - Restaurang Maritim proArte Hotel Berlin Berlin - Restaurang Maritim proArte Hotel Berlin Berlin - Restaurang Maritim proArte Hotel Berlin Berlin - Pub/lounge
Maritim proArte Hotel Berlin Berlin - Svit Maritim proArte Hotel Berlin Berlin - Svit Maritim proArte Hotel Berlin Berlin - Svit Maritim proArte Hotel Berlin Berlin - Badrum Maritim proArte Hotel Berlin Berlin - Badrum Maritim proArte Hotel Berlin Berlin - Pool Maritim proArte Hotel Berlin Berlin - Pool Maritim proArte Hotel Berlin Berlin - Mötesrum Maritim proArte Hotel Berlin Berlin - Mötesrum Maritim proArte Hotel Berlin Berlin - Mötesrum Maritim proArte Hotel Berlin Berlin - Mötesrum Maritim proArte Hotel Berlin Berlin - Mötesrum
Område: Mitte Antal rum: 403

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

baserat på 76 omdömen

7 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,1
Läge
8,7
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,2
Mat/Middag
6,4
Alla omdömen (76)
Sortera efter:
Ewa M. Reste med partner Sweden, den 27 oktober 2015
Bra läge men det var i stort sätt allt

Väldigt bra läget, trots centrala lokalisering väldigt tyst på rummet.
6,3
Väldigt bra läge men jag skulle inte kalla det hotellet för fyrastjärnig. Frukost ingår inte och på ankomstdagen fick vi missvisande information ang. kostnaden för denna. Otrevlig bemötande på ankomstdagen, om det berodde på personalens bristfällig engelska, vet jag inte. Konstig lukt på rummet, ej rena golvmattor. Tråsig duschhandtag. Inget schampo. En 1980-tals känsla på rummet. Har fått bra information om sevärdheter och hur man gör för att få tag i biljetter till olika evenemang.
Anmäl det här omdömet
Jenny S. Reste med partner Sweden, den 21 september 2015
Nöjd

Personalen. Renlighet. Läget
8,7
Bra. Fin poolavdelning. Enda negativa var huvudkudden som var platt! Fanns ingen extra i rummet.
Anmäl det här omdömet
Tatjana B. Reste med partner Sweden, den 10 september 2015
Bra läge

läget, rent, prisvärt
7,7
Anmäl det här omdömet
Sven M. Reste med partner Sweden, den 6 augusti 2015
Bra hotell med nära till allt

Hotellet ligger väldigt bra till med Museum Insel, Unter den Linden mm. inom promenadavstånd. Rummen är bra och välstädade. Både i hotellet och i närheten finns bra restauranger.
8,3
Vi hade en väldigt trevlig vistelse i Berlin och hotellets läge bidrog till att vi hade nära till sevärdheter, affärer och restauranger.
Anmäl det här omdömet
Mikael M. Affärsresenär Sweden, den 9 februari 2015
1998

Tillgänglighet, service,
6,3
Fint hotel. Förmodligen ett fantastisk hotell 1998. Rummen har hårda sängar och TV apparat från 1998. wi-fi fungerar perfekt. Rent överallt och bra service.
Anmäl det här omdömet
Martin M. Familj med äldre barn Sweden, den 24 juli 2013
Perfekt läge, nära till allt

Läget Poolen Service
8
Utmärkt. Vi gillade den svala poolen i källaren! Nära till shopping och restauranger
Anmäl det här omdömet
Mitra G. Ensamresenär Sweden, den 25 februari 2012
Utmärkt läge och fin spa avdelning.

läget, spa avdelningen och servicen.
8,7
överlag mycket nöjd med vistelsen.det finns goda möjligheter att äta frukost i närliggande café , nybakat och trevlig miljö. internet ingår inte i hotellet rummet och har låg hastighet.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Det finns i närheten av hotellet. Det rekommenderar jag varmt. Sightseeingen hade även svenska som språk att välja på bussen. Berlin-domen är värt att se.
Anmäl det här omdömet
Cesar F. Reste med partner United States of America, den 28 september 2015
Poor Customer Service

1. Location 2. Tourist Luggage Holding upon checkout 3. Allowed early check-in
5,3
It was an average experience. Location was adequate since we were doing the marathon. Rooms were average with very minimal ameneties - tube tv, no coffee maker, literally two towels, no microwave, and only one pillow. Entry into the rooms set off a very abnoxius buzzing. All of it was expected since it IS Europe. Lobby was nicer than the actual rooms. What made the overall experience very poor was the customer service - it was beyond unacceptable. The front desk staff was extremely awkward and uninviting. Every time we asked the simplest question, they seemed bothered that we asked. One person of note, "Marie," was the worst of all. Her nonverbals said "I don't want to help you" and she showed zero enthusiasm to assist. When we first approached the desk, there was no one waiting, yet the two customer service reps spent 5 minutes doing clerical work before acknowledging us. We have never felt so unwelcomed. As frequent travelers we try to be understanding to all hotel situation and struggles, but the one thing they can 100% control - customer service - is the deciding factor to us choosing a specific hotel chain again. For that sole reason, we will never stay at a Miriam again. The attitude of the staff is a reflection of management and the overall dedication of the hiring the right people. We've stayed in lesser quality hotels but will continue to stay because the staff was prompt, professional, enthusiastic, warm, and helpful. NOT the case at this hotel.
Anmäl det här omdömet
Yumi K. Affärsresenär Japan, den 7 september 2015
Convenient hotel

location, location and location
7
Anmäl det här omdömet
Samuel C. Ensamresenär Israel, den 6 september 2015
Fine visit

Location, comfort, valu6
9,3
Anmäl det här omdömet
1 - 7 av 7 omdömen
 

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Maritim proArte Hotel Berlin BerlinMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - Hotellet från utsidanMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - Hotellet från utsidanMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - LobbyMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - LobbyMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - LobbyMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - LobbyMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - LobbyMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - ReceptionMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - RestaurangMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - RestaurangMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - RestaurangMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - RestaurangMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - RestaurangMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - RestaurangMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - RestaurangMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - Pub/loungeMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - SvitMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - SvitMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - SvitMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - BadrumMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - BadrumMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - PoolMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - PoolMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - MötesrumMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - MötesrumMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - MötesrumMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - MötesrumMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - MötesrumMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - Pub/loungeMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - Sevärdheter i närhetenMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - Sevärdheter i närhetenMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - Sevärdheter i närhetenMaritim proArte Hotel Berlin Berlin - Restaurang


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A05