Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Matahari Terbit Bali

Jl. Pratama Tanjung Benoa Nusa Dua, Nusa Dua, Bali, Indonesien

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

baserat på 454 omdömen

6 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,0
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
7,7
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
6,9
Alla omdömen (454)
Sortera efter:
Emil L. Reste med partner Sweden, den 21 november 2012
Mycket bra hotell med bungalows i "balistil# .

Välskött bungalow- hotell med rymliga rum och stora terasser.
7,3
Personalen mycket trevlig. Poolområdet fint. Restaurangen bra men utbudet inte så stort. Tyvärr stora skillnade i ebb och flod. Stranden vid hotellet inte bra för simturer. Poolomradet mycket fint.
Anmäl det här omdömet
Anna F. Familj med småbarn Sweden, den 30 mars 2012
Trevligt litet hotell med stora rum

Fint litet hotell med stora rum i en trädgårdsidyll med tillgång till både pool och strand.
7,3
Fint litet hotell med familjekänsla där vi bodde i en stor bungalow med ac. Trädgården var väldigt fin och välskött samt hade en liten pool i anslutning till restaurangen och stranden.
Anmäl det här omdömet
Tommy K. Reste med partner Sweden, den 23 februari 2012
Otrevlig personal

Inget
2,7
Fruktansvärt dåligt
Anmäl det här omdömet
Gerd N. Reste med partner Sweden, den 15 februari 2012
Bra läge, trevlig personal

Poolen vid havet
7,3
Vi var nöjda med vår vistelse på Mathahari. Trädgården var mycket vacker. Personal kom på kvällen och sprayade i sovrummet mot mygg. Restaurangen,maten var inte till belåtenhet.
Anmäl det här omdömet
Helena V. Reste med partner Indonesia, den 16 juni 2011
Big room

Near the Beach
5,7
pantainya sedang direklamasi, dari restoran tidak bisa melihat laut karena ditutup krey. Kamar mandi banyak ular kaki seribu, floor drain di bathtub agak tersumbat jadi air bekas mandi tergenang. Sabun mandi yang disediakan hanya sabun untuk cuci tangan & hanya 1 buah. Tidak ada kopi & sendal kamar disediakan di kamar. Kamar besar, teras besar.
Anmäl det här omdömet
Per D. Gruppresenär Sweden, den 3 april 2011
bra läge vid stranden och bra personal

Läget precis vid stranden
8,7
När det gäller boendet finns det inte så mycket att klaga på. Fint läge precis vid stranden. Stora möjligheter för vattenlekar....Poolområdet låg fint precis vid havet. Hotellet är prisvärt i förhållande till mycket annat runtomkring...Utanför hotellen så finns det dock inte så mycket att göra. Det är en lång gata med lite restauranger och butiker
Anmäl det här omdömet
Polina Z. Familj med äldre barn Russia, den 2 januari 2016
Our hollidays in a Bali

Location, swimming pool, territory of the hotel
9,3
Staff is very helpful, breakfasts are good but boring, rooms are ok, the territory of the hotel is picturesque. ...
Anmäl det här omdömet
Abhinay G. Reste med partner India, den 31 december 2015
Excel in some but disappoints in others

Food and Hotel area (pool and breakfast area)
8
It was OK for a 4-Star hotel. Toilet and Shower were broken when we entered the room. We had to ask the staff to fix it. On the other hand room was comfortable, big and adequately clean. Staff could get pushy about Spa and driver services. At times till the point that you want to just get the leaflet and drop it in the bin straightaway. Gourmet restaurant offers a nice twist to the regular dishes. Breakfast and pool area is good. The beach is not what I expected. It was dirty and not good for swimming. I saw some small boats parked in front of the hotel
Anmäl det här omdömet
Jacky G. Reste med partner Malaysia, den 31 december 2015
Good location poor management

location
4,3
l booked three days but left after one day ,because too many flies ,mosquitoes ,poor bathroom and very cheap breakfast ,stay there is really just like a nightmare !!
Anmäl det här omdömet
Rajveer B. Reste med partner India, den 10 december 2015
Call it 2star

On the beach
4,7
Thank god, we only booked for the day. All the rooms smeels weired as hotel is very old. Its rained in evening and we were sitting outside enjoying the rain. As we get in the room after, it was like a swwiming pool in bathroom and on the door. Water was leaking from room and through ceiling light which could be life threating hazard. Hotel staff cleaned it later. In morning, breakfast was not pleasent. Do understand that its cheap but not worth 4 star and atleast u dont deserve water leaking in room.
Anmäl det här omdömet
1 - 6 av 6 omdömen
Matahari Terbit Bali BaliMatahari Terbit Bali Bali - StrandMatahari Terbit Bali Bali - TrädgårdMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från insidanMatahari Terbit Bali Bali - TrädgårdMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - BadrumMatahari Terbit Bali Bali - RestaurangMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - PoolMatahari Terbit Bali Bali - ReceptionMatahari Terbit Bali Bali - ReceptionMatahari Terbit Bali Bali - StrandMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från insidanMatahari Terbit Bali Bali - TrädgårdMatahari Terbit Bali Bali - EntréMatahari Terbit Bali Bali - TrädgårdMatahari Terbit Bali Bali - FaciliteterMatahari Terbit Bali Bali - TrädgårdMatahari Terbit Bali Bali - TrädgårdMatahari Terbit Bali Bali - PoolMatahari Terbit Bali Bali - StrandMatahari Terbit Bali Bali - PoolMatahari Terbit Bali Bali - TrädgårdMatahari Terbit Bali Bali - PoolMatahari Terbit Bali Bali - PoolMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - TrädgårdMatahari Terbit Bali Bali - PoolMatahari Terbit Bali Bali - PoolMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - PoolMatahari Terbit Bali Bali - PoolMatahari Terbit Bali Bali - TrädgårdMatahari Terbit Bali Bali - TrädgårdMatahari Terbit Bali Bali - PoolMatahari Terbit Bali Bali - Pool


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C03