Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Matahari Terbit Bali

Jl. Pratama Tanjung Benoa Nusa Dua, Nusa Dua, Bali, Indonesien

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

baserat på 464 omdömen

6 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,8
Läge
8,0
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
7,7
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
6,9
Alla omdömen (464)
Sortera efter:
Emil L. Reste med partner Sweden, den 21 november 2012
Mycket bra hotell med bungalows i "balistil# .

Välskött bungalow- hotell med rymliga rum och stora terasser.
7,3
Personalen mycket trevlig. Poolområdet fint. Restaurangen bra men utbudet inte så stort. Tyvärr stora skillnade i ebb och flod. Stranden vid hotellet inte bra för simturer. Poolomradet mycket fint.
Anmäl det här omdömet
Anna F. Familj med småbarn Sweden, den 30 mars 2012
Trevligt litet hotell med stora rum

Fint litet hotell med stora rum i en trädgårdsidyll med tillgång till både pool och strand.
7,3
Fint litet hotell med familjekänsla där vi bodde i en stor bungalow med ac. Trädgården var väldigt fin och välskött samt hade en liten pool i anslutning till restaurangen och stranden.
Anmäl det här omdömet
Tommy K. Reste med partner Sweden, den 23 februari 2012
Otrevlig personal

Inget
2,7
Fruktansvärt dåligt
Anmäl det här omdömet
Gerd N. Reste med partner Sweden, den 15 februari 2012
Bra läge, trevlig personal

Poolen vid havet
7,3
Vi var nöjda med vår vistelse på Mathahari. Trädgården var mycket vacker. Personal kom på kvällen och sprayade i sovrummet mot mygg. Restaurangen,maten var inte till belåtenhet.
Anmäl det här omdömet
Helena V. Reste med partner Indonesia, den 16 juni 2011
Big room

Near the Beach
5,7
pantainya sedang direklamasi, dari restoran tidak bisa melihat laut karena ditutup krey. Kamar mandi banyak ular kaki seribu, floor drain di bathtub agak tersumbat jadi air bekas mandi tergenang. Sabun mandi yang disediakan hanya sabun untuk cuci tangan & hanya 1 buah. Tidak ada kopi & sendal kamar disediakan di kamar. Kamar besar, teras besar.
Anmäl det här omdömet
Per D. Gruppresenär Sweden, den 3 april 2011
bra läge vid stranden och bra personal

Läget precis vid stranden
8,7
När det gäller boendet finns det inte så mycket att klaga på. Fint läge precis vid stranden. Stora möjligheter för vattenlekar....Poolområdet låg fint precis vid havet. Hotellet är prisvärt i förhållande till mycket annat runtomkring...Utanför hotellen så finns det dock inte så mycket att göra. Det är en lång gata med lite restauranger och butiker
Anmäl det här omdömet
Renette H. Familj med äldre barn Australia, den 26 mars 2016
Faulty Towers
4
No air conditioning in first room, toilet overflow in second room. Most staff nice, front desk guy not very pleasant or helpful, he didn't give details of hotel spa but recommended and alternate spa 3 kms away. Breakfast was ok. No restaurant at night. The beach is a little smelly at low tide
Anmäl det här omdömet
Nooraizan O. Gruppresenär Brunei Darussalam, den 5 mars 2016
peaceful, relaxing, good walk
6
Breakfast by the beach, restaurants, watersports and street shops are easy to find. the room is spacious. great for backpackers in group as well. the amenities are limited but not a big deal. recommended.
Anmäl det här omdömet
Dilpreet A. Reste med partner India, den 24 februari 2016
Good experience

View,pool,massage
8,7
Great view from every room lil scary at night and even they should improve the washroom a little more otherwise worth trying it
Anmäl det här omdömet
Andrew P. Reste med partner Thailand, den 18 februari 2016
The place is old and falling apart

Access to sea near resturant me good spa
4,3
While taking a shower my girlfriend was spied upon one of the staff had put ladders up to the back wall to peep at her we discovered all in all a bad experience we want to for get
Anmäl det här omdömet
1 - 6 av 6 omdömen
Matahari Terbit Bali BaliMatahari Terbit Bali Bali - StrandMatahari Terbit Bali Bali - TrädgårdMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från insidanMatahari Terbit Bali Bali - TrädgårdMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - BadrumMatahari Terbit Bali Bali - RestaurangMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - PoolMatahari Terbit Bali Bali - ReceptionMatahari Terbit Bali Bali - ReceptionMatahari Terbit Bali Bali - StrandMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från insidanMatahari Terbit Bali Bali - TrädgårdMatahari Terbit Bali Bali - EntréMatahari Terbit Bali Bali - TrädgårdMatahari Terbit Bali Bali - FaciliteterMatahari Terbit Bali Bali - TrädgårdMatahari Terbit Bali Bali - TrädgårdMatahari Terbit Bali Bali - PoolMatahari Terbit Bali Bali - StrandMatahari Terbit Bali Bali - PoolMatahari Terbit Bali Bali - TrädgårdMatahari Terbit Bali Bali - PoolMatahari Terbit Bali Bali - PoolMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - TrädgårdMatahari Terbit Bali Bali - PoolMatahari Terbit Bali Bali - PoolMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - PoolMatahari Terbit Bali Bali - PoolMatahari Terbit Bali Bali - TrädgårdMatahari Terbit Bali Bali - TrädgårdMatahari Terbit Bali Bali - PoolMatahari Terbit Bali Bali - Pool


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C05