Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Matahari Terbit Bali

Jl. Pratama Tanjung Benoa Nusa Dua, Nusa Dua / Tanjung, Bali, Indonesien (Visa karta)

Boka nu!

Matahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidan Matahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidan Matahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidan Matahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidan Matahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidan Matahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidan Matahari Terbit Bali Bali - Spa Matahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidan Matahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidan Matahari Terbit Bali Bali - Lobby Matahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidan Matahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidan Matahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidan Matahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidan
Läge: Nusa Dua / Tanjung Antal rum: 20

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

från 407 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
7,9
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
6,9
Alla recensioner (407)
Emil L. Reste med partner Sweden, den 21 november 2012
Mycket bra hotell med bungalows i "balistil# .

Välskött bungalow- hotell med rymliga rum och stora terasser.
7,3
Personalen mycket trevlig. Poolområdet fint. Restaurangen bra men utbudet inte så stort. Tyvärr stora skillnade i ebb och flod. Stranden vid hotellet inte bra för simturer. Poolomradet mycket fint.
Anna F. Familj med småbarn Sweden, den 30 mars 2012
Trevligt litet hotell med stora rum

Fint litet hotell med stora rum i en trädgårdsidyll med tillgång till både pool och strand.
7,3
Fint litet hotell med familjekänsla där vi bodde i en stor bungalow med ac. Trädgården var väldigt fin och välskött samt hade en liten pool i anslutning till restaurangen och stranden.
Tommy K. Reste med partner Sweden, den 23 februari 2012
Otrevlig personal

Inget
2,7
Fruktansvärt dåligt
Gerd N. Reste med partner Sweden, den 15 februari 2012
Bra läge, trevlig personal

Poolen vid havet
7,3
Vi var nöjda med vår vistelse på Mathahari. Trädgården var mycket vacker. Personal kom på kvällen och sprayade i sovrummet mot mygg. Restaurangen,maten var inte till belåtenhet.
Helena V. Reste med partner Indonesia, den 16 juni 2011
Big room

Near the Beach
5,7
pantainya sedang direklamasi, dari restoran tidak bisa melihat laut karena ditutup krey. Kamar mandi banyak ular kaki seribu, floor drain di bathtub agak tersumbat jadi air bekas mandi tergenang. Sabun mandi yang disediakan hanya sabun untuk cuci tangan & hanya 1 buah. Tidak ada kopi & sendal kamar disediakan di kamar. Kamar besar, teras besar.
Per D. Gruppresenär Sweden, den 3 april 2011
bra läge vid stranden och bra personal

Läget precis vid stranden
8,7
När det gäller boendet finns det inte så mycket att klaga på. Fint läge precis vid stranden. Stora möjligheter för vattenlekar....Poolområdet låg fint precis vid havet. Hotellet är prisvärt i förhållande till mycket annat runtomkring...Utanför hotellen så finns det dock inte så mycket att göra. Det är en lång gata med lite restauranger och butiker
Ade I. Familj med småbarn Indonesia, den 30 mars 2014
Very relaxing stay

Garden, large room, location
6,3
the hotel is old, but the garden is very beautiful. Swimming pool is small but fine. It has direct access to beach but the beach is not as our expectation.
Erik S. Reste med partner Estonia, den 12 mars 2014
Almost everything ok,but bugs in the bed!!!

Beach,location,garden.
9,3
Peter Z. Ensamresenär Australia, den 17 februari 2014
Beachfront, near water activities, comfortable.

Beach location,nice spacious room and shops nearly
6,3
This Hotel in not central to Nusa Dua, but the Up Market Mall area and gated,protected is more expensive. This area has watercraft( negotiable hiring of jet skis )and very few sellers bothering you. Nice tidy air con room, good location for sunrise,but cloudy this time of year, (Feb). Good for a relaxing break.
Angela G. Reste med partner Australia, den 6 februari 2014
Full of balminess charm

Great beach and pool area loved the spa
8
This was our first stop of our 2 week break . We spend 3 nights at nusa dua and loved it ! A great way to unwind, beach is very nice ,plenty of water sports right next door to hotel . Resturant at the hotel has very fresh food a basic menu great for lunch . The room we had was an older style room but clean and very comfortable with an ocean / pool view . The staff are lovely ! We had a very nice time at the matahari terbit a great start to our bali adventure .

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Matahari Terbit Bali BaliMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - SpaMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - LobbyMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidan


AS-AGWEB-3C07