eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Matahari Terbit Bali

Jl. Pratama Tanjung Benoa Nusa Dua, Nusa Dua / Tanjung, Bali, Indonesien (Visa karta)

Boka nu!

Matahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidan Matahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidan Matahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidan Matahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidan Matahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidan Matahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidan Matahari Terbit Bali Bali - Spa Matahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidan Matahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidan Matahari Terbit Bali Bali - Lobby Matahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidan Matahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidan Matahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidan Matahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidan
Område: Nusa Dua / Tanjung Antal rum: 20

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

från 417 recensioner

Valuta för pengarna
7,8
Läge
7,9
Personal
7,5
Hotellets Skick/Renlighet
7,7
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
6,9
Alla recensioner (417)
Sortera efter:
Emil L. Reste med partner Sweden, den 21 november 2012
Mycket bra hotell med bungalows i "balistil# .

Välskött bungalow- hotell med rymliga rum och stora terasser.
7,3
Personalen mycket trevlig. Poolområdet fint. Restaurangen bra men utbudet inte så stort. Tyvärr stora skillnade i ebb och flod. Stranden vid hotellet inte bra för simturer. Poolomradet mycket fint.
Anna F. Familj med småbarn Sweden, den 30 mars 2012
Trevligt litet hotell med stora rum

Fint litet hotell med stora rum i en trädgårdsidyll med tillgång till både pool och strand.
7,3
Fint litet hotell med familjekänsla där vi bodde i en stor bungalow med ac. Trädgården var väldigt fin och välskött samt hade en liten pool i anslutning till restaurangen och stranden.
Tommy K. Reste med partner Sweden, den 23 februari 2012
Otrevlig personal

Inget
2,7
Fruktansvärt dåligt
Gerd N. Reste med partner Sweden, den 15 februari 2012
Bra läge, trevlig personal

Poolen vid havet
7,3
Vi var nöjda med vår vistelse på Mathahari. Trädgården var mycket vacker. Personal kom på kvällen och sprayade i sovrummet mot mygg. Restaurangen,maten var inte till belåtenhet.
Helena V. Reste med partner Indonesia, den 16 juni 2011
Big room

Near the Beach
5,7
pantainya sedang direklamasi, dari restoran tidak bisa melihat laut karena ditutup krey. Kamar mandi banyak ular kaki seribu, floor drain di bathtub agak tersumbat jadi air bekas mandi tergenang. Sabun mandi yang disediakan hanya sabun untuk cuci tangan & hanya 1 buah. Tidak ada kopi & sendal kamar disediakan di kamar. Kamar besar, teras besar.
Per D. Gruppresenär Sweden, den 3 april 2011
bra läge vid stranden och bra personal

Läget precis vid stranden
8,7
När det gäller boendet finns det inte så mycket att klaga på. Fint läge precis vid stranden. Stora möjligheter för vattenlekar....Poolområdet låg fint precis vid havet. Hotellet är prisvärt i förhållande till mycket annat runtomkring...Utanför hotellen så finns det dock inte så mycket att göra. Det är en lång gata med lite restauranger och butiker
Denise N. Reste med partner Australia, den 6 juli 2014
very Good

Privacy. Gardens. Beach front
6,7
Very good
Erica T. Ensamresenär Australia, den 22 juni 2014
Value for Money

Beach location, pretting grounds, Price
6
I have been staying at Matahari for ten years or more. Nothing has changed. I thinks the beds and linen have been improved. Breakfast has always been the same. I has become a little noisy, no attempt over the years to upgrade. Developers may have their eye on it ... very sad if these traditional accommodation hotels disappear for ugly, modern, cookie-cutter, chain hotels:(
Karolin T. Ensamresenär Germany, den 3 maj 2014
Didn't like it at all. The hotel had no charme.

Clean but very simple Busy área, polluted, beach was not that nice
4
Ade I. Familj med småbarn Indonesia, den 30 mars 2014
Very relaxing stay

Garden, large room, location
6,3
the hotel is old, but the garden is very beautiful. Swimming pool is small but fine. It has direct access to beach but the beach is not as our expectation.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Matahari Terbit Bali BaliMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - SpaMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - LobbyMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidanMatahari Terbit Bali Bali - Hotellet från utsidan


AS-AGWEB-3A04