eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Medallion Hanoi Hotel

11 Ma May Street, Hoan Kiem District, Hoan Kiem-distriktet - Gamla kvarteren, Hanoi, Vietnam (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Viet Anh Hotel
Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum
Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Badrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Badrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Badrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Badrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Mötesrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Reception Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Reception Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från insidan Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från insidan
Område: Hoan Kiem-distriktet - Gamla kvarteren Antal rum: 70
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,1

från 360 recensioner

Valuta för pengarna
8,2
Läge
8,7
Personal
7,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
7,5
Alla recensioner (360)
Sortera efter:
Michael L. Reste med partner Sweden, den 11 januari 2014
Fyra dagar i Hanoi

Bra beläget i gamla stan. Spännande omgivning, trevlig och bra personal.
8,7
Trevligt bemötande och hjälpsam personal. Hotellet var gemytligt och vi Skulle gärna återvända hit igen.
Jenny S. Familj med småbarn Sweden, den 29 januari 2013
Mycket elegant hotell med bra standard

Allting kändes fräscht och trevligt, bra frukostbuffét och perfekt läge!
9
detta hotell var vi supernöjda med. personalen var jättetrevliga och hjälpsamma. jättebra standard på allting och rummet var riktigt bra. vi kom några timmar innan incheckning men eftersom vi reste med barn fixade de ett rum omgående och dessutom ett rum med bättre standard utan extra kostnad! eftersom vi älskar de gamla kvarteren kunde man inte hitta ett hotell med bättre läge.
Kjell S. Reste med partner Sweden, den 24 februari 2012
Trevligt hotell med vänlig personal och utm. läge

utmärkt läge med nära avstånd till händelsernas centrum
8,3
Hotellets utmärkta läge gjorde det lätt att ta sig runt i Hanoi till fots (med bra på fötterna). Nära till stadens puls av kafeér, barer och restauranger. För viss avkoppling rekomenderas en promenad runt Hoan Kiem-sjön.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: En tur till det oslagbara Halong Bay är ett måste med övernattningskryssning.
Olof B. Ensamresenär Sweden, den 14 december 2011
Bra lage, prisvart.

Rummet, frukosten allt var prisvart.
7,3
vill man bo i gamla staden med nara till alla sevardheter och speciellt livet i gamla staden ar det svart hitta ett sa mycket battre alternativ an detta. personalen var dessutom hjalpsam. hotellet ar lagom stort for att du skall hitta allt och anda vara personligt! jag atervander garna till hanoi och detta hotell.
Restaurangtips: Utanfor knuten hittar Du allt!
Leung S. Reste med partner Hong Kong, den 7 oktober 2014
Good Value Hotel in City Centre

Location, Cheap, Nice Staff
7
Staff are nice & careful. The hotel location is at bar street so you can walk to bar at night. We leave hotel at 5:30am to catch flight. The staff proactively suggest to prepare a take-away breakfast for us as we can't wait for the buffet breakfast.
Thammaphong I. Reste med partner Thailand, den 21 september 2014
Great location, great staff

The location, Staff, and A/C comfort.
8,3
We stayed at this hotel for 3 nights. The location is super convenient to find a street food around old quarter.
Phil H. Affärsresenär Australia, den 11 september 2014
Nice hotel

Comfortable beds, clean rooms & friendly staf
8,3
Good hotel right in the middle of Old Quarter. Comfortable beds, clean rooms and very friendly and also helpful staff.
Tore S. Ensamresenär Norway, den 29 augusti 2014
Very good buffet breakfast, helpful staff.

Buffé breakfast is very good! The staffs ate helpful, and speak ok English. Good location in the old quarter. Nice rooms and some with pleasant balcony, De luxe room's I think.
8,7
Very good! Recommend this hotel!
Connie A. Reste med partner Singapore, den 16 augusti 2014
Much more to improve

Location only
5
Well, we booked 1 night & lucky of us only booked for 1 night. The service really got to improve a lot. Only 2 receptionist are good & one bellboy however the moment we checked in to the hotel, they somehow lack of politeness & greetings which we find it this is the worst service compared to other hotels we stayed at. The room are small & it's meant for business hotel instead. The breakfast is totally bad. The quantity & the quality doesn't really match the price you paid for. We are disappointed to stay there despite having good reviews but it simply doesn't worth the money at all. More to improve Medallion!
James L. Affärsresenär Singapore, den 28 juni 2014
Nice business class hotel in the middle of Hanoi

Good location, great food and warm hospitality
8,3
It was a pleasant stay and the room was super comfortable! Will recommend this to anyone!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Medallion Hanoi Hotel HanoiMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - BadrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - BadrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - BadrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - BadrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - MötesrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - ReceptionMedallion Hanoi Hotel Hanoi - ReceptionMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från insidanMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från insidanMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från utsidanMedallion Hanoi Hotel Hanoi - EntréMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - BadrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - BadrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Pub/loungeMedallion Hanoi Hotel Hanoi - MötesrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum


AS-AGWEB-3A02