Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Medallion Hanoi Hotel

11 Ma May Street, Hoan Kiem District, Gamla kvarteren, Hanoi, Vietnam

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

baserat på 402 omdömen

4 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,1
Läge
8,6
Personal
7,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
7,4
Alla omdömen (402)
Sortera efter:
Michael L. Reste med partner Sweden, den 11 januari 2014
Fyra dagar i Hanoi

Bra beläget i gamla stan. Spännande omgivning, trevlig och bra personal.
8,7
Trevligt bemötande och hjälpsam personal. Hotellet var gemytligt och vi Skulle gärna återvända hit igen.
Anmäl det här omdömet
Jenny S. Familj med småbarn Sweden, den 29 januari 2013
Mycket elegant hotell med bra standard

Allting kändes fräscht och trevligt, bra frukostbuffét och perfekt läge!
9
detta hotell var vi supernöjda med. personalen var jättetrevliga och hjälpsamma. jättebra standard på allting och rummet var riktigt bra. vi kom några timmar innan incheckning men eftersom vi reste med barn fixade de ett rum omgående och dessutom ett rum med bättre standard utan extra kostnad! eftersom vi älskar de gamla kvarteren kunde man inte hitta ett hotell med bättre läge.
Anmäl det här omdömet
Kjell S. Reste med partner Sweden, den 24 februari 2012
Trevligt hotell med vänlig personal och utm. läge

utmärkt läge med nära avstånd till händelsernas centrum
8,3
Hotellets utmärkta läge gjorde det lätt att ta sig runt i Hanoi till fots (med bra på fötterna). Nära till stadens puls av kafeér, barer och restauranger. För viss avkoppling rekomenderas en promenad runt Hoan Kiem-sjön.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: En tur till det oslagbara Halong Bay är ett måste med övernattningskryssning.
Anmäl det här omdömet
Olof B. Ensamresenär Sweden, den 14 december 2011
Bra lage, prisvart.

Rummet, frukosten allt var prisvart.
7,3
vill man bo i gamla staden med nara till alla sevardheter och speciellt livet i gamla staden ar det svart hitta ett sa mycket battre alternativ an detta. personalen var dessutom hjalpsam. hotellet ar lagom stort for att du skall hitta allt och anda vara personligt! jag atervander garna till hanoi och detta hotell.
Restaurangtips: Utanfor knuten hittar Du allt!
Anmäl det här omdömet
Ian P. Ensamresenär Australia, den 8 februari 2016
A worth every cent of a wonderful holiday

Food - Staff - Location
8,7
Could not find better for the price and location. Would recommend to anybody
Anmäl det här omdömet
Phil H. Ensamresenär Australia, den 2 januari 2016
good hotel great location

great location, comfortable beds and friendly staff
6,3
my stay was good although the bed was too comfortable and I slept too long so missed a few things to do. this is a great hotel for people that want to be walking distance to the nightlife of the old quarter.
Anmäl det här omdömet
Isaac G. Ensamresenär United States of America, den 28 december 2015
Hotel needs to refreshed.

Staff, location,
6,3
The hotel is located in the heart of the old quarter. At night it erupts into a street party. The rooms have poor sound proofing so it is loud. My bathroom had a strange odor coming from it also the general decor needs updating.
Anmäl det här omdömet
Poh C. Ensamresenär Singapore, den 24 december 2015
Over priced three star hotel overstated ratings

Location good, staff helpful, breakfast food ok
5,3
Average. Expected more for the rates paid. Pictures in the ads were misleading
Anmäl det här omdömet
Teodor J. Affärsresenär Sweden, den 23 december 2015
Great location

Location, value for money, charm
7,7
This is an excellent little hotel in the Old Quarters. Efficient staff and nice big room (Junior Suite). The only downside is that getting to the hotel with taxi/car can be a bit difficult due to the narrow streets and pedestrians - but in summary - very good.
Anmäl det här omdömet
Siew H. Familj med äldre barn Malaysia, den 7 december 2015
Great hotel, excellent staff and good breakfast

comfort room, good location and and friendly staff
8,3
This was my second stay at Medallion Hanoi Hotel. The hotel located right in the downtown and surrounded by lots of local restaurants and cafes. A short walk to the Hoan Kiem lake. Room are clean and comfortable. Front desk staff were extremely helpful and assist us for some city tours. The best things was we were upgraded to Deluxe room!
Anmäl det här omdömet
1 - 4 av 4 omdömen
Medallion Hanoi Hotel HanoiMedallion Hanoi Hotel Hanoi - EntréMedallion Hanoi Hotel Hanoi - ReceptionMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - BadrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från insidanMedallion Hanoi Hotel Hanoi - BadrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från insidanMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från insidanMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Pub/loungeMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från insidanMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från insidanMedallion Hanoi Hotel Hanoi - MötesrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från insidanMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från insidanMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från insidanMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från insidanMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Business CenterMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Gym


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B04