eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Medallion Hanoi Hotel

11 Ma May Street, Hoan Kiem District, Hoan Kiem-distriktet - Gamla kvarteren, Hanoi, Vietnam (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Viet Anh Hotel

Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum
Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Badrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Badrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Badrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Badrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Mötesrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Reception Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Reception Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från insidan
Område: Hoan Kiem-distriktet - Gamla kvarteren Antal rum: 70
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,1

från 347 recensioner

Valuta för pengarna
8,2
Läge
8,7
Personal
7,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
7,6
Alla recensioner (347)
Sortera efter:
Michael L. Reste med partner Sweden, den 11 januari 2014
Fyra dagar i Hanoi

Bra beläget i gamla stan. Spännande omgivning, trevlig och bra personal.
8,7
Trevligt bemötande och hjälpsam personal. Hotellet var gemytligt och vi Skulle gärna återvända hit igen.
Jenny S. Familj med småbarn Sweden, den 29 januari 2013
Mycket elegant hotell med bra standard

Allting kändes fräscht och trevligt, bra frukostbuffét och perfekt läge!
9
detta hotell var vi supernöjda med. personalen var jättetrevliga och hjälpsamma. jättebra standard på allting och rummet var riktigt bra. vi kom några timmar innan incheckning men eftersom vi reste med barn fixade de ett rum omgående och dessutom ett rum med bättre standard utan extra kostnad! eftersom vi älskar de gamla kvarteren kunde man inte hitta ett hotell med bättre läge.
Kjell S. Reste med partner Sweden, den 24 februari 2012
Trevligt hotell med vänlig personal och utm. läge

utmärkt läge med nära avstånd till händelsernas centrum
8,3
Hotellets utmärkta läge gjorde det lätt att ta sig runt i Hanoi till fots (med bra på fötterna). Nära till stadens puls av kafeér, barer och restauranger. För viss avkoppling rekomenderas en promenad runt Hoan Kiem-sjön.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: En tur till det oslagbara Halong Bay är ett måste med övernattningskryssning.
Olof B. Ensamresenär Sweden, den 14 december 2011
Bra lage, prisvart.

Rummet, frukosten allt var prisvart.
7,3
vill man bo i gamla staden med nara till alla sevardheter och speciellt livet i gamla staden ar det svart hitta ett sa mycket battre alternativ an detta. personalen var dessutom hjalpsam. hotellet ar lagom stort for att du skall hitta allt och anda vara personligt! jag atervander garna till hanoi och detta hotell.
Restaurangtips: Utanfor knuten hittar Du allt!
Yok F. Affärsresenär Malaysia, den 9 maj 2014
strategic located at the center of the old city.

clean, comfortable and friendly staff
8
Hsueh Y. Ensamresenär Taiwan, den 1 maj 2014
Nice and friendly reception.

Nice, friendly, and polite
6,7
N/A.
Jean-Michel G. Ensamresenär France, den 26 april 2014
Oasis in the heart of busy area

Well located , confortable , Secure .
9
A warm welcome in arriving , The vaucher was in order , good level of the room and Computer available for reading the mails , good breakfast and hotel secure .
Brian C. Reste med partner Australia, den 16 april 2014
good place to stay easy to get around

location , services , shopping
8,7
Alyson S. Reste med partner Australia, den 13 februari 2014
Need to work on a few areas

Location, breakfast, value
6,7
The hotel rooms are clean and reasonably modern, the room we stayed in had an unpleasant odour coming from the bathroom each time we entered.The gym/fitness centre is woeful. We changed hotels after our second night of no sleep - the staff were aware that there were noisy guests in the hotel talking loudly in corridors and leaving their doors open (causing the alarm to sound) past 2am in the morning. The staff had made no effort to curb the behavior and only tried to make amends as we were checking out.
Tuan T. Ensamresenär Vietnam, den 11 februari 2014
Great loaction and customer service

Location, friendly staff, confortable room
8,3
Just a little problem when i areived. They take quite a long time to check the booking through agoda n set up the room ready for me.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Medallion Hanoi Hotel HanoiMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - BadrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - BadrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - BadrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - BadrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - MötesrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - ReceptionMedallion Hanoi Hotel Hanoi - ReceptionMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från insidanMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från insidanMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från utsidanMedallion Hanoi Hotel Hanoi - EntréMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - BadrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - BadrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Pub/loungeMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Mötesrum


AS-AGWEB-3C05