Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Medallion Hanoi Hotel

11 Ma May Street, Hoan Kiem District, Gamla kvarteren, Hanoi, Vietnam (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : Viet Anh Hotel
Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Entré Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Reception Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum
Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Gästrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Badrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från insidan Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Badrum Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från insidan Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från insidan Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Pub/lounge Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från insidan Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från insidan Medallion Hanoi Hotel Hanoi - Mötesrum
Område: Gamla kvarteren Antal rum: 70
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,1

baserat på 386
omdömen

Valuta för pengarna
8,1
Läge
8,7
Personal
7,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
7,5
Alla omdömen (386)
Sortera efter:
Michael L. Reste med partner Sweden, den 11 januari 2014
Fyra dagar i Hanoi

Bra beläget i gamla stan. Spännande omgivning, trevlig och bra personal.
8,7
Trevligt bemötande och hjälpsam personal. Hotellet var gemytligt och vi Skulle gärna återvända hit igen.
Anmäl det här omdömet
Jenny S. Familj med småbarn Sweden, den 29 januari 2013
Mycket elegant hotell med bra standard

Allting kändes fräscht och trevligt, bra frukostbuffét och perfekt läge!
9
detta hotell var vi supernöjda med. personalen var jättetrevliga och hjälpsamma. jättebra standard på allting och rummet var riktigt bra. vi kom några timmar innan incheckning men eftersom vi reste med barn fixade de ett rum omgående och dessutom ett rum med bättre standard utan extra kostnad! eftersom vi älskar de gamla kvarteren kunde man inte hitta ett hotell med bättre läge.
Anmäl det här omdömet
Kjell S. Reste med partner Sweden, den 24 februari 2012
Trevligt hotell med vänlig personal och utm. läge

utmärkt läge med nära avstånd till händelsernas centrum
8,3
Hotellets utmärkta läge gjorde det lätt att ta sig runt i Hanoi till fots (med bra på fötterna). Nära till stadens puls av kafeér, barer och restauranger. För viss avkoppling rekomenderas en promenad runt Hoan Kiem-sjön.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: En tur till det oslagbara Halong Bay är ett måste med övernattningskryssning.
Anmäl det här omdömet
Olof B. Ensamresenär Sweden, den 14 december 2011
Bra lage, prisvart.

Rummet, frukosten allt var prisvart.
7,3
vill man bo i gamla staden med nara till alla sevardheter och speciellt livet i gamla staden ar det svart hitta ett sa mycket battre alternativ an detta. personalen var dessutom hjalpsam. hotellet ar lagom stort for att du skall hitta allt och anda vara personligt! jag atervander garna till hanoi och detta hotell.
Restaurangtips: Utanfor knuten hittar Du allt!
Anmäl det här omdömet
Garry W. Reste med partner Australia, den 25 augusti 2015
Honeymoon

location,staff and room
10
Great! It was a wonderful location, great staff perfect room. It Is not 5 star so if you want that don't book. Do book if you want a really good, big room, with friendly staff and an experience you will always remember.
Anmäl det här omdömet
Carmel K. Reste med partner Australia, den 12 augusti 2015
Great Location

Location, cleanliness and reliable friendly staff
8,7
Anmäl det här omdömet
Judith B. Ensamresenär United States of America, den 2 augusti 2015
Can't do in 50 characters; bad review for agoda

cleanliness, excellent service!
9,3
The room I first checked into had an AC that was blowing on the bed, and could not be adjusted. The manager was understanding (I suspect that she had encountered that problem before) and upgraded me to a larger room with central AC. The problem with this room was that it faced directly on a Youth Hostel where the noise level was unbearable. When I mentioned this to they seemed tp be fully aware of the problem, but nicely informed me that it was either the AC or the noise. Fortunately, in Hanoi they are only allowed to play loud music up to midnight, so I was only kept up an hour or so. However, they should inform guests of that problem when they check in.
Anmäl det här omdömet
Gavin J. Ensamresenär Australia, den 21 juli 2015
lovely hotel

Very clean, good location, close to the action
8,7
Had a good stay and staff were very helpful
Anmäl det här omdömet
Duong L. Ensamresenär Vietnam, den 11 juli 2015
Rude staff

location
3,7
They did not have the room i requested when i arrived. The room wasn't clean at all compare to other hotels at the same rate. The gym is totally broke and hotel staff is really rude when i tried to shorten my stay at the hotel
Anmäl det här omdömet
Phil H. Ensamresenär Australia, den 10 maj 2015
Good hotel for tourist type people

the beds are comfortable, the staff are friendly & helpful and it is a great location
6,7
My stay was great as expected. room comfortable and clean and the air cond worked well. The staff are great and very helpful. This is a great hotel for the tourist who prefers a little more comfort than the backpacker style.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Medallion Hanoi Hotel HanoiMedallion Hanoi Hotel Hanoi - EntréMedallion Hanoi Hotel Hanoi - ReceptionMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - GästrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - BadrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från insidanMedallion Hanoi Hotel Hanoi - BadrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från insidanMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från insidanMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Pub/loungeMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från insidanMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från insidanMedallion Hanoi Hotel Hanoi - MötesrumMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från insidanMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från insidanMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från insidanMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Hotellet från insidanMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Business CenterMedallion Hanoi Hotel Hanoi - Gym


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C01