Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Mercure Surabaya Hotel

Jl Raya Darmo 68 - 78, Surabaya Center, Surabaya, Indonesien (Visa på karta)

Boka nu!

Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Entré Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Pub/lounge Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gästrum Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restaurang Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet från utsidan Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gym Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gästrum Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restaurang Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet från insidan Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Reception Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restaurang Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Pool Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Fritidsfaciliteter Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Lobby Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Mötesrum Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Badrum
Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet från insidan Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Mötesrum Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet från insidan Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet från utsidan Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gästrum Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restaurang Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Mötesrum Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restaurang Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restaurang Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gästrum Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gästrum Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Gym
Område: Surabaya Center Antal rum: 125
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

baserat på 1151
omdömen

Valuta för pengarna
7,7
Läge
8,0
Personal
7,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
7,9
Mat/Middag
7,2
Alla omdömen (1151)
Sortera efter:
Tommy S. Ensamresenär Sweden, den 1 maj 2011
Bra och prisvärt hotell

Hjälpsam personal och god frukost
7,3
Hotellet ligger utmed en livligt trafikerad väg. Det är ganska långt till affärer och restauranger (ta taxi). Rummen är lite slitna men helt OK. Det finns internetslutning på rummet dock inte wifi. Poolområdet är lite trist. Personalen i receptionen är mycket hjälpsam. Jag fick mycket bra förslag på sevärdheter och restauranger. Kommer gärna tilbaka till detta hotell.
Anmäl det här omdömet
Lois D. Affärsresenär Indonesia, den 30 augusti 2015
good staff

clean new rooms
8
pleasant
Anmäl det här omdömet
Lois D. Reste med partner Indonesia, den 29 augusti 2015
Good friendly staff

Good location
10
Comfort room
Anmäl det här omdömet
Bambang S. Reste med partner Indonesia, den 20 augusti 2015
OK

OK
8
OK
Anmäl det här omdömet
Alief F. Gruppresenär Indonesia, den 9 augusti 2015
Lokasi strategis

Clean room. Friendly staff. Perfect location.
7,7
(1) room was clean. (2) basic amenities in toilet were not complete. (3) the rooms on the new building was not soundproof. (4) friendly staff. (5) location was perfect. U can walk n find many local foods in Darmo Street on Sunday morning (because Surabaya has Car Free Day)
Anmäl det här omdömet
Horas P. Affärsresenär Indonesia, den 7 augusti 2015
horAS

GOOD LOCATION, CLEAN AND NICE STAFF
10
Anmäl det här omdömet
Yuni H. Familj med småbarn Indonesia, den 18 juli 2015
Free mini bar is nice touched

room rate
8,3
I was impressed that they offered free minibar now. Even only a small bottle of tea pucuk harum and tiny wafer tango and Top, its nice touched. But unfortunately they often forgot to fill up every day, i need to ask first. And i stayed in new renovated room, its nice but small. Better in previous room. I did early check in abt 4am and i got charge 500k (sigh..) too exp for me but i got promotion price when booked. Then i agreed.
Anmäl det här omdömet
Kenny W. Affärsresenär Indonesia, den 14 juli 2015
Wifi faster than others hotel in same class

Wifi, services, hospitality and good facility
8,3
All things are good only food was limit of variant
Anmäl det här omdömet
Samir A. Affärsresenär India, den 6 juli 2015
HOMELY STAY AS ALWAYS

1) The location is central but quiet, 2) The hotel & the staff are friendly and warm, 3) Food is quite good and reasonably priced
8,3
My brief stay at hotel Mercure was very comfortable and the staff very friendly
Anmäl det här omdömet
Feris E. Reste med partner Indonesia, den 5 juli 2015
good good and good

good good and good
7,7
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet från utsidanMercure Surabaya Hotel Surabaya - EntréMercure Surabaya Hotel Surabaya - Pub/loungeMercure Surabaya Hotel Surabaya - GästrumMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestaurangMercure Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet från utsidanMercure Surabaya Hotel Surabaya - GymMercure Surabaya Hotel Surabaya - GästrumMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestaurangMercure Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet från insidanMercure Surabaya Hotel Surabaya - ReceptionMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestaurangMercure Surabaya Hotel Surabaya - PoolMercure Surabaya Hotel Surabaya - FritidsfaciliteterMercure Surabaya Hotel Surabaya - LobbyMercure Surabaya Hotel Surabaya - MötesrumMercure Surabaya Hotel Surabaya - BadrumMercure Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet från insidanMercure Surabaya Hotel Surabaya - MötesrumMercure Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet från insidanMercure Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet från utsidanMercure Surabaya Hotel Surabaya - GästrumMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestaurangMercure Surabaya Hotel Surabaya - MötesrumMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestaurangMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestaurangMercure Surabaya Hotel Surabaya - GästrumMercure Surabaya Hotel Surabaya - GästrumMercure Surabaya Hotel Surabaya - GymMercure Surabaya Hotel Surabaya - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C04