Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Mercure Warszawa Grand Hotel

28 Krucza Street, Warszawa centrum, Warszawa, Polen 00-522

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,7

baserat på 101 omdömen

4 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,8
Läge
8,7
Personal
8,8
Hotellets Skick/Renlighet
9,2
Bekvämligheter på rummet
9,0
Mat/Middag
7,7
Alla omdömen (101)
Sortera efter:
Ivan D. Reste med partner Sweden, den 26 april 2016
Bra läge och bra frukost.
5,7
Rummen är generösa och bra sängar. Tyst på ätterna. Personalen mycket hjälpsamma.
Anmäl det här omdömet
Daniel R. Familj med äldre barn Sweden, den 10 maj 2015
.

.
9,7
.
Anmäl det här omdömet
Tobias B. Ensamresenär Sweden, den 27 juli 2014
Bra hotell till bra pris

Priset, läget och dom fantastiska rummena
9
Jag trivdes jättebra på detta hotell, personalen var alltid trevliga och in och utcheckning väldigt smidigt. Jag har redan bokat detta hotell igen för en vistelse över nyår.
Anmäl det här omdömet
Joacim W. Reste med partner Sweden, den 22 augusti 2011
Bra läge, mycket fräscha rum.

Stort rum och nära till allt.
8,7
Jag och min fästmö åkte till Warszawa på en chansning att det skulle vara bra, vi blev glatt överraskade! Hotellet ligger väldigt bra till, nära till centrum, gamla staden och alla barer/restauranger. Personalen på hotellet är trevliga och rummen är mycket bra!
Restaurangtips: Mitt emot hotellet finns en "milkbar" som heter Bambino, ska tydligen vara kanon. Men också populär, man måste köa för att komma in.
Anmäl det här omdömet
Chrysa K. Reste med partner Greece, den 14 mars 2016
it was all perfect!!
6,7
the hotel was very close to centre, had very comfortable room and nice shower!
Anmäl det här omdömet
Henry M. Ensamresenär Sweden, den 3 januari 2016
Grate

Cleanliness Neighbouring Kindlines
9,3
It was very good and the food were excellent.
Anmäl det här omdömet
Chi M. Reste med partner Hong Kong, den 2 november 2015
Very good

Quiet, comfort, good location
10
It is a very good stay.
Anmäl det här omdömet
Miu Y. Reste med partner Hong Kong, den 7 september 2015
Quiet

big room, coffee mixer, quiet
6
The hotel is not close to train / metro station and within 10 to 15-minute walking distance to the Old Town. The room is big and the shower area is at the centre of the room. The TV is too small.
Anmäl det här omdömet
Marilyn F. Ensamresenär United States of America, den 29 augusti 2015
visit to Warsaw

price, location, clean
9
My stay at the Mercure Warzawa Grand Hotel was good. I stayed 2 nights when I first arrived in Warsaw, and again one night at the end of my trip just before I departed Poland. I got a small room for 1 person, but enough as I was out and about during my stay. I had water kettle in the room the first 2 nights, but not the returned last night. The staff were helpful regarding printing out my boarding pass. I could walk back from the old town, so location was good.
Anmäl det här omdömet
Larry W. Familj med småbarn United Kingdom, den 20 juli 2015
Whitwell visit to Mercure Grand, Warsaw

Close to centre, room size & shower
7,7
The car park was rather expensive for guests. Good location within 10 minutes of the railway station. Room toilet and basin were understocked. No real bar facility for evening lounging, although the hotel does have a wine bar.
Anmäl det här omdömet
1 - 4 av 4 omdömen
Mercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - Hotellet från utsidanMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - GästrumMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - BufféMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - BufféMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - BufféMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - ReceptionMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - ReceptionMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - MötesrumMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - MötesrumMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - MötesrumMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - GymMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - BadrumMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - GymMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - Hotellet från utsidanMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - Pub/loungeMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - Pub/loungeMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - MötesrumMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - MötesrumMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - MötesrumMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - MötesrumMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - GästrumMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - GästrumMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - GästrumMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - GymMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - GästrumMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - Pub/loungeMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - GästrumMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - Hotellet från utsidanMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - GästrumMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - MötesrumMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - MötesrumMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - GästrumMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - MötesrumMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - Hotellet från insidanMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - RestaurangMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - GästrumMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - GästrumMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - BadrumMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - Hotellet från insidanMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - KökMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - BadrumMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - GästrumMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - MötesrumMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - MötesrumMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - Hotellet från insidanMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - RestaurangMercure Warszawa Grand Hotel Warszawa - Restaurang


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C04