eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Metadee Resort and Villas

66 Kata Road, Amphoe Muang, Kata, Phuket, Thailand 83000 (Visa karta)

Boka nu!

Metadee Resort and Villas Phuket - Spa Metadee Resort and Villas Phuket - Spa Metadee Resort and Villas Phuket - Spa Metadee Resort and Villas Phuket - Spa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum
Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Villa
Område: Kata Antal rum: 76
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,5

från 1347 recensioner

Valuta för pengarna
8,5
Läge
8,1
Personal
8,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,9
Bekvämligheter på rummet
8,8
Mat/Middag
8,0
Alla recensioner (1347)
Sortera efter:
Peter L. Reste med partner Sweden, den 2 mars 2013
Centralt läge med härlig pool

Poolen, centralt, men ändå lugna omgivningar
5,3
Ligger i lugna och sköna omgivningar men ändå centralt i Kata. En härligt annorlunda pool med en lång utlöpare bland hotellbyggnaderna. Detta kunde emellanåt skapa lite störningar då det inbjöd till att vissa gäster gav sig i poolen på sen kvällstid/natt. När vi återkom till hotellet efter en "avstickare" till Koh Lantvar hotellet överbokat och vi erbjöds att på flytta till Patong, vilket vi avböjde. Personalen var påstridiga om detta, men till slut ordnade allt sig. Helhetsintrycket var gott.
Mats O. Familj med äldre barn Sweden, den 20 december 2012
Bra hotell!! Mycket god service!!

Bra service, stora rum med enorma badrum! Direkt från terassen ner i poolen!
9
Trevlig vistelse i Kata med detta hotell enda negativa lite långt till stranden men hotellets skjutsade ner gästerna med minibuss!! Lungt och tyst på hotellet! Bra frukost med hur mycket som helst att äta!
Tips om shopping: Åk in till Patong och shoppa!! Gå där en halvkväll och sedan tillbaka till lugnet i Kata!
Mats P. Reste med partner Sweden, den 20 december 2012
En lugn oas mitt i Kats

Stillheten och lugnet på hotellet.
9
3:e gången vi bor på hotellet. Vi gillar framför allt lugnet på hotellet och möjligheten till nattlivet i Kata. Inte lika hektiskt som i Patong men bättre än i KhaoLak. Hotellets WiFi fungerar inte lika bra längre, beror antagligen på att allt fler har smartphones. Frukosten är inte dålig men standarden har gått ner sedan vårt första besök. Kommer dock antagligen att välja Metadee för nästa besök i Kata också.
Tobias O. Familj med småbarn Sweden, den 10 november 2012
en oas i Kata med fantastiskt pool område

Poolen var jätte fin. Poolaccsess-rummen är stora och ljusa. Trevlig personal.
9,3
Vi åkte med ett barn på 4år och hade en kanon vecka på Matadee. Poolområdet va helt underbart ,vi hade poolaccess-rumm som är en fördel eftersom man då har sol på sin egen altan hela dan.Delux-rummen är ganska mörka och ligger i skugga. Nära till resturanger o strannd ca 500 meter. En superresort om man väljer poolaccess-rummen.
Lars B. Reste med partner Sweden, den 27 februari 2012
Lungt läge med utmärkt pool

Mycket fin pool. Bra frukost. Relativt stora bra rum.
8
Lungt beläget i grönska med fin pool. Har en bra frukost med trevlig serveringspersonal. Rum relativt stora med väl fungerande air-condition, samt stort rejält badrum/dusch/toalett. Lite si och så med engelska språket. Svarar 'yes' på en hel del utan att veta vad dom svarar på. Beställde bagagehämtning samt transport till flygplatsen på avresedagen, dessa beställningar fungerade mycket dåligt.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Besök buddha-templet. Under byggnad men mycket sevärt. Besök även marknaden i Phuket Town (lördagar,söndagar), där mycket finns till salu med låga priser.
Anette J. Reste med partner Sweden, den 29 november 2010
" Lugnt område med fin pool"

Lungt hotellområde, fin pool, bra frukost
7,3
Hotellet låg en bit in från huvudgatan i Kata, vilket upplevdes bra om man vill ha det lungt från nattlivet. Rummen var något slitna eftersom hotellet har några år på nacken. Det är en bit att gå inne på själva hotellområdet om man har rummen längst bort, detta löstes med golfbilar som personalen hämtade en i. Matsal och bar var av den mindre typen men fungerade utmärkt. personal och städning var utan klagomål. Stort fint poolområde med solsängar och parasoller.
Tips om att göra på hotellet: Gillar man lugn och ro är detta ett bra hotell. Vill man ägna sig åt sin kropp har hotellet skönhetsbehandlingar, massage och ett gym. På väg till och från hotellet passerar man en hel rad med massage salonger och skönhets salonger.
Kian F. Gruppresenär Malaysia, den 21 juli 2014
Relax, peaceful, secure, romance, and friendly

Great, clean swimming pool, pool access, nice F&B staffs. Beach bag (love it).
8,3
Resort concept. Nice swimming pool nice room with pool access
Keryn Y. Reste med partner Singapore, den 17 juli 2014
Awesome 2nd Stay at Metadee!

Very attentive staff, Lovely resort feel, Value for money Villa!
10
Too underrated! You've got to give this resort a try! This is my 2nd stay at Metadee Villas and the experience is definitely better than the first! They've got really nice villas, swimming pool, superb breakfast spread and efficient room service. The best thing about Metadee that makes me wana go back every year is their friendly and attentive staff! From early check-in, to birthday cake surprise, as well as taxi services, they've got you covered in every aspect! The staff at Metadee did a great job in making our trip a fuss-free and enjoyable one! Will definitely bring our family here the next time round! :)
Arina M. Gruppresenär Indonesia, den 6 juli 2014
Relaxing, beautiful room

Great room, quiet, great pool
7,7
I got the pool view room, it was great & clean.. Breakfast & food was ok, lots of variety, but not special.. Its about 10 minutes walk to the beach, but the hotel provide one way shuttle to the beach that runs every hour, and there's also a bugy service to and from the main road whenever you want, just ask the staff..
Linda C. Gruppresenär United Kingdom, den 27 juni 2014
THE POOL WAS AMAZING, ROOMS EXCELLENT TOO

THE BATHROOM, THE POOL, GARDENS
9,3
PERFECT, COULDN'T SUGGEST ANY WAY TO IMPROVE

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Metadee Resort and Villas PhuketMetadee Resort and Villas Phuket - SpaMetadee Resort and Villas Phuket - SpaMetadee Resort and Villas Phuket - SpaMetadee Resort and Villas Phuket - SpaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - GymMetadee Resort and Villas Phuket - GymMetadee Resort and Villas Phuket - GymMetadee Resort and Villas Phuket - GymMetadee Resort and Villas Phuket - BarnklubbMetadee Resort and Villas Phuket - BarnklubbMetadee Resort and Villas Phuket - BarnklubbMetadee Resort and Villas Phuket - BarnklubbMetadee Resort and Villas Phuket - BarnklubbMetadee Resort and Villas Phuket - Pool


AS-AGWEB-3A07