Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Metadee Resort and Villas

66 Kata Road, Amphoe Muang, Kata, Phuket, Thailand 83000 (Visa på karta)

Boka nu!

Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum
Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa
Område: Kata Antal rum: 76
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,6

baserat på 1541
omdömen

Valuta för pengarna
8,6
Läge
8,2
Personal
8,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,9
Bekvämligheter på rummet
8,8
Mat/Middag
8,0
Alla omdömen (1541)
Sortera efter:
Kia C. Familj med småbarn Sweden, den 20 december 2014
perfekt för alla en oas mitt i vimlet

lugnet mitt i all rörelse man kan tänka sig. bästa servicen på alla tänkbara vis. omgivningen
9
Perfekt med eller utan barn funkar precis lika bra vi var här med barn och barnbarn och hade det bäst, finns inget att klaga på
Anmäl det här omdömet
Leif L. Reste med partner Sweden, den 7 december 2014
Fint SPA Hotell

Personalen, poolen, lugnet
9,7
Vi kan varmt rekommendera Metadee Resort and Villas som är ett fint SPA hotell med nära gångavstånd till huvudgatan och stranden utan uppförsbackar. Personalen är underbar och rummen jättefina med poolen utanför altandörren (tillval). Alltid glada och servicevänliga tar personalen hand om det du behöver. Vi åker gärna tillbaka nån gång.
Anmäl det här omdömet
Peter L. Reste med partner Sweden, den 2 mars 2013
Centralt läge med härlig pool

Poolen, centralt, men ändå lugna omgivningar
5,3
Ligger i lugna och sköna omgivningar men ändå centralt i Kata. En härligt annorlunda pool med en lång utlöpare bland hotellbyggnaderna. Detta kunde emellanåt skapa lite störningar då det inbjöd till att vissa gäster gav sig i poolen på sen kvällstid/natt. När vi återkom till hotellet efter en "avstickare" till Koh Lantvar hotellet överbokat och vi erbjöds att på flytta till Patong, vilket vi avböjde. Personalen var påstridiga om detta, men till slut ordnade allt sig. Helhetsintrycket var gott.
Anmäl det här omdömet
Mats O. Familj med äldre barn Sweden, den 20 december 2012
Bra hotell!! Mycket god service!!

Bra service, stora rum med enorma badrum! Direkt från terassen ner i poolen!
9
Trevlig vistelse i Kata med detta hotell enda negativa lite långt till stranden men hotellets skjutsade ner gästerna med minibuss!! Lungt och tyst på hotellet! Bra frukost med hur mycket som helst att äta!
Tips om shopping: Åk in till Patong och shoppa!! Gå där en halvkväll och sedan tillbaka till lugnet i Kata!
Anmäl det här omdömet
Mats P. Reste med partner Sweden, den 20 december 2012
En lugn oas mitt i Kats

Stillheten och lugnet på hotellet.
9
3:e gången vi bor på hotellet. Vi gillar framför allt lugnet på hotellet och möjligheten till nattlivet i Kata. Inte lika hektiskt som i Patong men bättre än i KhaoLak. Hotellets WiFi fungerar inte lika bra längre, beror antagligen på att allt fler har smartphones. Frukosten är inte dålig men standarden har gått ner sedan vårt första besök. Kommer dock antagligen att välja Metadee för nästa besök i Kata också.
Anmäl det här omdömet
Tobias O. Familj med småbarn Sweden, den 10 november 2012
en oas i Kata med fantastiskt pool område

Poolen var jätte fin. Poolaccsess-rummen är stora och ljusa. Trevlig personal.
9,3
Vi åkte med ett barn på 4år och hade en kanon vecka på Matadee. Poolområdet va helt underbart ,vi hade poolaccess-rumm som är en fördel eftersom man då har sol på sin egen altan hela dan.Delux-rummen är ganska mörka och ligger i skugga. Nära till resturanger o strannd ca 500 meter. En superresort om man väljer poolaccess-rummen.
Anmäl det här omdömet
Lars B. Reste med partner Sweden, den 27 februari 2012
Lungt läge med utmärkt pool

Mycket fin pool. Bra frukost. Relativt stora bra rum.
8
Lungt beläget i grönska med fin pool. Har en bra frukost med trevlig serveringspersonal. Rum relativt stora med väl fungerande air-condition, samt stort rejält badrum/dusch/toalett. Lite si och så med engelska språket. Svarar 'yes' på en hel del utan att veta vad dom svarar på. Beställde bagagehämtning samt transport till flygplatsen på avresedagen, dessa beställningar fungerade mycket dåligt.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Besök buddha-templet. Under byggnad men mycket sevärt. Besök även marknaden i Phuket Town (lördagar,söndagar), där mycket finns till salu med låga priser.
Anmäl det här omdömet
Anette J. Reste med partner Sweden, den 29 november 2010
" Lugnt område med fin pool"

Lungt hotellområde, fin pool, bra frukost
7,3
Hotellet låg en bit in från huvudgatan i Kata, vilket upplevdes bra om man vill ha det lungt från nattlivet. Rummen var något slitna eftersom hotellet har några år på nacken. Det är en bit att gå inne på själva hotellområdet om man har rummen längst bort, detta löstes med golfbilar som personalen hämtade en i. Matsal och bar var av den mindre typen men fungerade utmärkt. personal och städning var utan klagomål. Stort fint poolområde med solsängar och parasoller.
Tips om att göra på hotellet: Gillar man lugn och ro är detta ett bra hotell. Vill man ägna sig åt sin kropp har hotellet skönhetsbehandlingar, massage och ett gym. På väg till och från hotellet passerar man en hel rad med massage salonger och skönhets salonger.
Anmäl det här omdömet
Lingyi X. Familj med småbarn Singapore, den 2 augusti 2015
Good location Nice staff

Location Restaurant Pool
8,7
The pool was fantastic. Room is okay for the price. Food at restaurant is surprisingly reasonably priced. Staff were friendly and helpful. Check in lobby is being renovated so the temporary one looks a bit shabby.
Anmäl det här omdömet
Liting F. Gruppresenär Singapore, den 18 juli 2015
Amazing stay.

Comfortable well maintain rooms, Location, Friendly and helpful staff.
9,7
Perfect Staycation. We recieved a free room upgrade from pool access room to private pool villa. The condition of the room is so good! It's so comfortable till we didn't even feel like stepping out once we reach there. Big bath tub and Jacuzzi pool! As our flight is late night, the friendly staff assist us with an late check out at 2pm which is really helpful! They even mention will can continue to use the common big pool if we like to. Room Service for in room dining came in really fast! and the food is good! Metadee is near to Kata beach. They do provide ride to the beach hourly and buggy ride to main road till late night too! There are plenty of street food and restaurant in the main street too! We are be spoilt for choice.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Metadee Resort and Villas PhuketMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - GymMetadee Resort and Villas Phuket - GymMetadee Resort and Villas Phuket - GymMetadee Resort and Villas Phuket - GymMetadee Resort and Villas Phuket - BarnklubbMetadee Resort and Villas Phuket - BarnklubbMetadee Resort and Villas Phuket - BarnklubbMetadee Resort and Villas Phuket - BarnklubbMetadee Resort and Villas Phuket - Barnklubb


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C05