Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Metadee Resort and Villas

66 Kata Road, Amphoe Muang, Kata, Phuket, Thailand 83000 (Visa på karta)

Boka nu!

Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum
Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa
Område: Kata Antal rum: 76
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,6

baserat på 1522 omdömen

Valuta för pengarna
8,6
Läge
8,2
Personal
8,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,9
Bekvämligheter på rummet
8,8
Mat/Middag
8,0
Alla omdömen (1522)
Sortera efter:
Kia C. Familj med småbarn Sweden, den 20 december 2014
perfekt för alla en oas mitt i vimlet

lugnet mitt i all rörelse man kan tänka sig. bästa servicen på alla tänkbara vis. omgivningen
9
Perfekt med eller utan barn funkar precis lika bra vi var här med barn och barnbarn och hade det bäst, finns inget att klaga på
Leif L. Reste med partner Sweden, den 7 december 2014
Fint SPA Hotell

Personalen, poolen, lugnet
9,7
Vi kan varmt rekommendera Metadee Resort and Villas som är ett fint SPA hotell med nära gångavstånd till huvudgatan och stranden utan uppförsbackar. Personalen är underbar och rummen jättefina med poolen utanför altandörren (tillval). Alltid glada och servicevänliga tar personalen hand om det du behöver. Vi åker gärna tillbaka nån gång.
Peter L. Reste med partner Sweden, den 2 mars 2013
Centralt läge med härlig pool

Poolen, centralt, men ändå lugna omgivningar
5,3
Ligger i lugna och sköna omgivningar men ändå centralt i Kata. En härligt annorlunda pool med en lång utlöpare bland hotellbyggnaderna. Detta kunde emellanåt skapa lite störningar då det inbjöd till att vissa gäster gav sig i poolen på sen kvällstid/natt. När vi återkom till hotellet efter en "avstickare" till Koh Lantvar hotellet överbokat och vi erbjöds att på flytta till Patong, vilket vi avböjde. Personalen var påstridiga om detta, men till slut ordnade allt sig. Helhetsintrycket var gott.
Mats O. Familj med äldre barn Sweden, den 20 december 2012
Bra hotell!! Mycket god service!!

Bra service, stora rum med enorma badrum! Direkt från terassen ner i poolen!
9
Trevlig vistelse i Kata med detta hotell enda negativa lite långt till stranden men hotellets skjutsade ner gästerna med minibuss!! Lungt och tyst på hotellet! Bra frukost med hur mycket som helst att äta!
Tips om shopping: Åk in till Patong och shoppa!! Gå där en halvkväll och sedan tillbaka till lugnet i Kata!
Mats P. Reste med partner Sweden, den 20 december 2012
En lugn oas mitt i Kats

Stillheten och lugnet på hotellet.
9
3:e gången vi bor på hotellet. Vi gillar framför allt lugnet på hotellet och möjligheten till nattlivet i Kata. Inte lika hektiskt som i Patong men bättre än i KhaoLak. Hotellets WiFi fungerar inte lika bra längre, beror antagligen på att allt fler har smartphones. Frukosten är inte dålig men standarden har gått ner sedan vårt första besök. Kommer dock antagligen att välja Metadee för nästa besök i Kata också.
Tobias O. Familj med småbarn Sweden, den 10 november 2012
en oas i Kata med fantastiskt pool område

Poolen var jätte fin. Poolaccsess-rummen är stora och ljusa. Trevlig personal.
9,3
Vi åkte med ett barn på 4år och hade en kanon vecka på Matadee. Poolområdet va helt underbart ,vi hade poolaccess-rumm som är en fördel eftersom man då har sol på sin egen altan hela dan.Delux-rummen är ganska mörka och ligger i skugga. Nära till resturanger o strannd ca 500 meter. En superresort om man väljer poolaccess-rummen.
Lars B. Reste med partner Sweden, den 27 februari 2012
Lungt läge med utmärkt pool

Mycket fin pool. Bra frukost. Relativt stora bra rum.
8
Lungt beläget i grönska med fin pool. Har en bra frukost med trevlig serveringspersonal. Rum relativt stora med väl fungerande air-condition, samt stort rejält badrum/dusch/toalett. Lite si och så med engelska språket. Svarar 'yes' på en hel del utan att veta vad dom svarar på. Beställde bagagehämtning samt transport till flygplatsen på avresedagen, dessa beställningar fungerade mycket dåligt.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Besök buddha-templet. Under byggnad men mycket sevärt. Besök även marknaden i Phuket Town (lördagar,söndagar), där mycket finns till salu med låga priser.
Anette J. Reste med partner Sweden, den 29 november 2010
" Lugnt område med fin pool"

Lungt hotellområde, fin pool, bra frukost
7,3
Hotellet låg en bit in från huvudgatan i Kata, vilket upplevdes bra om man vill ha det lungt från nattlivet. Rummen var något slitna eftersom hotellet har några år på nacken. Det är en bit att gå inne på själva hotellområdet om man har rummen längst bort, detta löstes med golfbilar som personalen hämtade en i. Matsal och bar var av den mindre typen men fungerade utmärkt. personal och städning var utan klagomål. Stort fint poolområde med solsängar och parasoller.
Tips om att göra på hotellet: Gillar man lugn och ro är detta ett bra hotell. Vill man ägna sig åt sin kropp har hotellet skönhetsbehandlingar, massage och ett gym. På väg till och från hotellet passerar man en hel rad med massage salonger och skönhets salonger.
Susana M. Reste med partner Spain, den 26 maj 2015
Careful! Do not expect help in emergency situation

Beds, room, free wifi
5,7
During the first night something in the room stung/bite my partner. Unable to see what it was and seeing in seconds alarming symptoms like fast leg swelling, tachycardia and dizziness, we requested 3 things from the hotel: 1) Send someone to the room to check and advise (they are more used to local enviroment dangers) 2) Send a buggy to take us to reception and have a taxi ready to go to the hospital, 3)Check if they had a closer doctor on call since hospital was away. This is how they handled the situation: - No one on that night shift, (just housekeeping and concierge staff) spoke english. Taxi/Hospital/Emergency aren't difficult terms to understand, but still no adequate response was provided. -20 mins and two calls later no one came, when they did, they just told us in limited english to go to the hospital, still no buggy on sight. -35 min later we are still on reception waiting for a taxi that never arrives. They are in no rush seating there doing nothing while hotel van is just parked outside. Private transport arrives to pick up other guests, still no collaboration whatsoever has been provided from hotel staff. Desperate at this point we begged the couple going to the airport let us ride with them and go first to the hospital. Thanks to them we arrived at the hospital, if it were for the hotel assistance we will still be there waiting for the worse. Terrace door wasn't opened once, still we are not complaining about the bugs/animals or anything alike, just how poorly they handled the situation. Staff needs to be trained for that and an english speaker with proper communication skills must be available at all times in a 5 star hotel, if not a 24 hour taxi service and on call service doctor. Night was spent at the hospital, upon return nobody asked anything. We asked for a late check out cause we couldn't sleep at all, and after all that happened, the manager was still bargaining the exit time with us. UNBELIEVABLE
Pia M. Reste med partner New Zealand, den 5 maj 2015
Perfect resort

The pool, the beautiful villas and the friendly staff
9,3
Absolutely wonderful, had an amazing stay. Kata beach was a bit quiet for us, of no fault of the hotel. Other than that will definitely stay again

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Metadee Resort and Villas PhuketMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - GymMetadee Resort and Villas Phuket - GymMetadee Resort and Villas Phuket - GymMetadee Resort and Villas Phuket - GymMetadee Resort and Villas Phuket - BarnklubbMetadee Resort and Villas Phuket - BarnklubbMetadee Resort and Villas Phuket - BarnklubbMetadee Resort and Villas Phuket - BarnklubbMetadee Resort and Villas Phuket - Barnklubb


AS-AGWEB-3B06