eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Metadee Resort and Villas

66 Kata Road, Amphoe Muang, Kata, Phuket, Thailand 83000 (Visa karta)

Boka nu!

Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum
Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Gästrum Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa Metadee Resort and Villas Phuket - Villa
Område: Kata Antal rum: 76
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,5

från 1432 recensioner

Valuta för pengarna
8,6
Läge
8,1
Personal
8,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,9
Bekvämligheter på rummet
8,8
Mat/Middag
8,0
Alla recensioner (1432)
Sortera efter:
Peter L. Reste med partner Sweden, den 2 mars 2013
Centralt läge med härlig pool

Poolen, centralt, men ändå lugna omgivningar
5,3
Ligger i lugna och sköna omgivningar men ändå centralt i Kata. En härligt annorlunda pool med en lång utlöpare bland hotellbyggnaderna. Detta kunde emellanåt skapa lite störningar då det inbjöd till att vissa gäster gav sig i poolen på sen kvällstid/natt. När vi återkom till hotellet efter en "avstickare" till Koh Lantvar hotellet överbokat och vi erbjöds att på flytta till Patong, vilket vi avböjde. Personalen var påstridiga om detta, men till slut ordnade allt sig. Helhetsintrycket var gott.
Mats O. Familj med äldre barn Sweden, den 20 december 2012
Bra hotell!! Mycket god service!!

Bra service, stora rum med enorma badrum! Direkt från terassen ner i poolen!
9
Trevlig vistelse i Kata med detta hotell enda negativa lite långt till stranden men hotellets skjutsade ner gästerna med minibuss!! Lungt och tyst på hotellet! Bra frukost med hur mycket som helst att äta!
Tips om shopping: Åk in till Patong och shoppa!! Gå där en halvkväll och sedan tillbaka till lugnet i Kata!
Mats P. Reste med partner Sweden, den 20 december 2012
En lugn oas mitt i Kats

Stillheten och lugnet på hotellet.
9
3:e gången vi bor på hotellet. Vi gillar framför allt lugnet på hotellet och möjligheten till nattlivet i Kata. Inte lika hektiskt som i Patong men bättre än i KhaoLak. Hotellets WiFi fungerar inte lika bra längre, beror antagligen på att allt fler har smartphones. Frukosten är inte dålig men standarden har gått ner sedan vårt första besök. Kommer dock antagligen att välja Metadee för nästa besök i Kata också.
Tobias O. Familj med småbarn Sweden, den 10 november 2012
en oas i Kata med fantastiskt pool område

Poolen var jätte fin. Poolaccsess-rummen är stora och ljusa. Trevlig personal.
9,3
Vi åkte med ett barn på 4år och hade en kanon vecka på Matadee. Poolområdet va helt underbart ,vi hade poolaccess-rumm som är en fördel eftersom man då har sol på sin egen altan hela dan.Delux-rummen är ganska mörka och ligger i skugga. Nära till resturanger o strannd ca 500 meter. En superresort om man väljer poolaccess-rummen.
Lars B. Reste med partner Sweden, den 27 februari 2012
Lungt läge med utmärkt pool

Mycket fin pool. Bra frukost. Relativt stora bra rum.
8
Lungt beläget i grönska med fin pool. Har en bra frukost med trevlig serveringspersonal. Rum relativt stora med väl fungerande air-condition, samt stort rejält badrum/dusch/toalett. Lite si och så med engelska språket. Svarar 'yes' på en hel del utan att veta vad dom svarar på. Beställde bagagehämtning samt transport till flygplatsen på avresedagen, dessa beställningar fungerade mycket dåligt.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Besök buddha-templet. Under byggnad men mycket sevärt. Besök även marknaden i Phuket Town (lördagar,söndagar), där mycket finns till salu med låga priser.
Anette J. Reste med partner Sweden, den 29 november 2010
" Lugnt område med fin pool"

Lungt hotellområde, fin pool, bra frukost
7,3
Hotellet låg en bit in från huvudgatan i Kata, vilket upplevdes bra om man vill ha det lungt från nattlivet. Rummen var något slitna eftersom hotellet har några år på nacken. Det är en bit att gå inne på själva hotellområdet om man har rummen längst bort, detta löstes med golfbilar som personalen hämtade en i. Matsal och bar var av den mindre typen men fungerade utmärkt. personal och städning var utan klagomål. Stort fint poolområde med solsängar och parasoller.
Tips om att göra på hotellet: Gillar man lugn och ro är detta ett bra hotell. Vill man ägna sig åt sin kropp har hotellet skönhetsbehandlingar, massage och ett gym. På väg till och från hotellet passerar man en hel rad med massage salonger och skönhets salonger.
Kaylin G. Familj med småbarn United States of America, den 25 oktober 2014
LOVED this hotel

Pool, Food, Room
10
First of all the bathtub was amazing. After backpacking with my daughter thru SE Asia at budget hotels. This being our final stop so we splurged on comfort. The bathtub was huge and comfortable. The room was very comfortable. Our patio had an entrance into the pool. My daughter was very happy about that. The water in the pool is nice and warm. The food in the restaurant is so good we didn't even eat much. The staff is very friendly. I really loved everything about this hotel, except the spa. I spent quite a bit for the Metadee signature, but the steam room didn't get hot and then broke on us. So we didn't get the steam which was part of the package we paid for. The massage was very short and I asked for string but felt like I was just being rubbed. I just felt like I was ripped off and would have rather just skipped the spa. They are much cheaper and better down the street. WE had a late flight and the hotel is very accommodating to late flights. They have a separate living room with tv, shower, computers etc... It was nice to relax and shower before heading to the airport.
Katrina W. Familj med småbarn New Zealand, den 18 oktober 2014
Great Easy Holiday

The Staff were amazing, hotel restaurant food was fantastic despite hardly anyone eating there for dinner, pool and view and seclusion was great!!
8,7
We really enjoyed our stay, we had an 18 month old with us, and had no problems, although cot mattress was like a rock, I would recommend you bring your own. Great location, amazing food, friendly staff!! Would stay again for sure. Nice short walk to the beach.
Anthony A. Familj med småbarn United Kingdom, den 14 oktober 2014
Nice Family Resort

Swimming Pool, Service
8
Hotel is in a good location ion Kata, although not on the beach. Kata beach not so nice anyway. This hotel is decent value based on the other options around and is quiet as is down a quiet road away from Kata. The hotel golf cart you to the main road whenever you want to get to and from there anyway. Food in the hotel very nice although expensive but Phuket is expensive in all hotels. The swinning pool fanastic for families. The breakfast is very good and is only limited for options if you eat the same food every day as although they provide the same things every day, you can choose from cereals, fruits, Thai Food, Bakery food, Bacon and eggs (fried, poached and omelles cooked to order). So plenty of choice.
Ang P. Familj med småbarn Singapore, den 13 oktober 2014
Freaking night on our 1st stay

spacious room ,free Wifi
5,7
Booked a villa with private pool . 1st night was terrible with freaking air con and lights on and off after midnight hours. Called up their engineer and didn't resolve any issue. Called up 2nd time and problem still persists. Sleepless night and we asked for a change of room the very next morning.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Metadee Resort and Villas PhuketMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - GästrumMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - VillaMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - Hotellet från utsidanMetadee Resort and Villas Phuket - GymMetadee Resort and Villas Phuket - GymMetadee Resort and Villas Phuket - GymMetadee Resort and Villas Phuket - GymMetadee Resort and Villas Phuket - BarnklubbMetadee Resort and Villas Phuket - BarnklubbMetadee Resort and Villas Phuket - BarnklubbMetadee Resort and Villas Phuket - BarnklubbMetadee Resort and Villas Phuket - Barnklubb


AS-AGWEB-3C02