Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Metro Vigan Regency Hotel

01 Alcantara, Town Proper, Vigan, Filippinerna 2700 (Visa på karta)

Boka nu!

Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkong/terrass Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från utsidan Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från utsidan Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från utsidan Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från utsidan Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från insidan Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från insidan Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från insidan Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Reception Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Lobby Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Lobby Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från utsidan Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Gym Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkong/terrass Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Trädgård
Område: Town Proper Antal rum: 30
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,0

baserat på 216
omdömen

Valuta för pengarna
7,0
Läge
7,5
Personal
7,0
Hotellets Skick/Renlighet
7,5
Bekvämligheter på rummet
7,1
Mat/Middag
6,0
Alla omdömen (216)
Sortera efter:
Benny A. Ensamresenär Sweden, den 21 mars 2013
Centralt, billigt.

Centralt, billigt, nära sevärdheter.
9,3
Jag förlängde min vistelse för det fanns SÅ mycket mer att titta på i staden. Eftersom jag var mycket nöjd med hotellet så stannade jag där.
Benny A. Ensamresenär Sweden, den 20 mars 2013
Mycket trevlig personal, centralt och billigt

Priset, Centralt, nära busstationen
9,3
Frukost ingick, men ingen mat fanns i övrigt. Det gjorde inget för restauranger fanns runt hörnet. Perfekt ställe nära marknad, kommunikationer och sevärdheter.
Anna L. Gruppresenär Philippines, den 13 juni 2015
Overnight Experience

1. Location is good 2. Room is quite spacious 3. Offers breakfast
6,7
It would have been better if the elevator is functioning 100%.
Jeanette L. Familj med småbarn United States of America, den 12 juni 2015
Rooms too small

Not good at all, elevator does not open on the third floor
5
Not good
Elmer D. Familj med äldre barn Philippines, den 6 juni 2015
just fine

location
5,7
Rooms are just fine for short stay.
Dulce M. Familj med äldre barn Philippines, den 31 maj 2015
Very accessible, clean facilities and accomodating

Big rooms, has modern designs of rooms and other facilities
9,7
Great! Can be recommended to friends.
Michael C. Familj med äldre barn Philippines, den 31 maj 2015
Good place for a night.. But that's all..

Room, location, easy to locate
6,3
It was all okay until breakfast time. They serve buffet to regular clients, however, only plated meals for agoda clients. The rooms are clean.. But the parking lot is 250m away and the security in the parking lot? Oh, there's no security in their parking lot.. No hotel staff or security guard..
Gloria R. Familj med äldre barn Philippines, den 28 maj 2015
Nice place to stay and location is good.

Cleanliness, good food and location are the 3 best things about the hotel.
8
Our brief stay was pleasant and we had a good sleep.
Thanh L. Gruppresenär Belgium, den 10 maj 2015
Nice hotel

good location, nice place, good breakfast
8
Good
Mario M. Familj med äldre barn Philippines, den 3 maj 2015
metro vigan regency needs improvement

ekevator
4,7
I had too much expectation from the hotel which were not met.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Metro Vigan Regency Hotel ViganMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkong/terrassMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från utsidanMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från utsidanMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från utsidanMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från utsidanMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från insidanMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från insidanMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från insidanMetro Vigan Regency Hotel Vigan - ReceptionMetro Vigan Regency Hotel Vigan - LobbyMetro Vigan Regency Hotel Vigan - LobbyMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från utsidanMetro Vigan Regency Hotel Vigan - GymMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkong/terrassMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Trädgård


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B02