eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Metro Vigan Regency Hotel

01 Alcantara, Town Proper, Vigan, Filippinerna 2700 (Visa karta)

Boka nu!

Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkong/terrass Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från utsidan Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från utsidan Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från utsidan Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från utsidan Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från insidan Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från insidan Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från insidan Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Reception Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Lobby Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Lobby Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från utsidan Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Gym Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkong/terrass Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Trädgård
Område: Town Proper Antal rum: 30
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,1

baserat på 190 omdömen

Valuta för pengarna
7,2
Läge
7,5
Personal
7,2
Hotellets Skick/Renlighet
7,7
Bekvämligheter på rummet
7,2
Mat/Middag
5,9
Alla omdömen (190)
Sortera efter:
Benny A. Ensamresenär Sweden, den 21 mars 2013
Centralt, billigt.

Centralt, billigt, nära sevärdheter.
9,3
Jag förlängde min vistelse för det fanns SÅ mycket mer att titta på i staden. Eftersom jag var mycket nöjd med hotellet så stannade jag där.
Benny A. Ensamresenär Sweden, den 20 mars 2013
Mycket trevlig personal, centralt och billigt

Priset, Centralt, nära busstationen
9,3
Frukost ingick, men ingen mat fanns i övrigt. Det gjorde inget för restauranger fanns runt hörnet. Perfekt ställe nära marknad, kommunikationer och sevärdheter.
Carolyn A. Familj med småbarn United States of America, den 26 mars 2015
everything has a proce

clean room, superb shower, nice set up.
4,7
I wish they have bigger room, our room is good for 4 people according to websit but not comfortable enough. they should hire staff with customer service experience instead. not worth for my money. thisis an over rated hotel.
Analyn M. Familj med småbarn Philippines, den 18 mars 2015
Clean but hot & noisy

Clean
6
Saravanakumar K. Ensamresenär Malaysia, den 17 mars 2015
Decent hotel

Nice hotel ambience, friendly staff.
7
Had nice spacious and confortable room.Good for short stay. The disadvantages are like shower space quite small, may hit the wall, no extractor fan. The window in the room facing wall!! The WiFi only have coverage in certain floors. Need to go to 3rd floor to get access. Room rate overpriced.
Zephora B. Familj med äldre barn Philippines, den 15 mars 2015
Pleasant accommodation

clean rooms, clean beddings, courteous staff
10
very pleasant
Rosie L. Reste med partner Philippines, den 11 mars 2015
good location & comfortable

clean hotel, value for money good location
10
The hotel staffs were accommodating. We had a room facing the fountain so we had a nice view. The waterfall suite is so spacious, big bed (good for 4). It is conveniently located in the market a few blocks away from the the city center around 15 mins walk at a slow pace. The complimentary breakfast is good. This is a modern hotel.
Lazar K. Reste med partner Canada, den 8 mars 2015
good

location, clean, good breakfast
9
Flordelisa N. Gruppresenär United States of America, den 8 mars 2015
High school classmate group tour

View, staff
8,7
We had a wonderful few days. With no complain
Clint S. Ensamresenär United States of America, den 2 februari 2015
Vigan a great place to visit.

Staff, cleanliness, value
9,3
Excellent

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Metro Vigan Regency Hotel ViganMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkong/terrassMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från utsidanMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från utsidanMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från utsidanMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från utsidanMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från insidanMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från insidanMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från insidanMetro Vigan Regency Hotel Vigan - ReceptionMetro Vigan Regency Hotel Vigan - LobbyMetro Vigan Regency Hotel Vigan - LobbyMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Hotellet från utsidanMetro Vigan Regency Hotel Vigan - GymMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkong/terrassMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Trädgård


AS-AGWEB-3A06