eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Metropark Hotel Causeway Bay

148 Tung Lo Wan Road, Causeway Bay, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/lounge Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Buffé Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Business Center Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gym Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gym Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gästrum Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Café Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Café Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gästrum Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gästrum Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gästrum Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gästrum Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gästrum Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Gästrum Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Badrum Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Badrum
Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Badrum Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Badrum Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/lounge Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/lounge Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/lounge Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/lounge Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Mötesrum Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Fritidsfaciliteter Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från utsidan
Område: Causeway Bay Antal rum: 266
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

från 938 recensioner

Valuta för pengarna
7,7
Läge
8,3
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,3
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
7,1
Alla recensioner (938)
Sortera efter:
Gorel N. Gruppresenär Sweden, den 29 september 2012
´Helt ok hotell, rätt små rum dock.

Utsikt, låg bra och städat varje dag
7
Boka man via Agdoa är det dyrare än om man ringer och bokar själv samt att de har bättre avboknignsregler med hotellet direkt. Dessutom får man 30% rabatt på frukosten om man bokar direkt. Känns som man blir lite lurad då tyvärr...Nät endast våning 1 & 2.
Bengt R. Reste med partner Sweden, den 30 juli 2012
Stort hotell med lugnt läge

Personalen, rummet
8,3
vi blev uppgraderade direkt/innan incheckningen till ett "executive parlour" på 30:e våningen. rummet var jättestort och jättefint, med en underbar utsikt över hamnen. området som hotellet ligger i är väldigt lugnt och inte så stressat som övriga hk. poolen på taket är jättefin med ett bra gym. personalen är väldigt hjälpsamma och trevliga. vi åt aldrig frukost på hotellet så vi vet inte hur den är tyvärr. men säkert perfekt som allt annat. rent och fräscht stort hotell.
Dan J. Reste med partner Sweden, den 18 februari 2011
Bra läge och god service.

Lagom stort rum med fin utsikt.
8,3
Hotellet ligger på Hong Kong Island vid Tin Hao tunnelbane station nära Causeway Bay. Mycket enkelt att ta sig runt härifrån. Mycket bra service av personalen. Rent o fint, tidning på dörren varje morgon.
Patrick T. Reste med partner United States of America, den 31 augusti 2014
Great value

Good value, nice location, clean room
6,3
This is a good value for a great location. It is terrific for the price I paid (US$117 a nite) For a stopover place to sleep it is perfect. If I wanted more luxury, I would go somewhere else (and alas also pay double more)
Ng K. Reste med partner Singapore, den 29 augusti 2014
The hotel make me feel like coming to home & good.

The area they is very near shopping mall MTR station bus stop if u want to causeway bay around 10 min walk there serivce is good
9,7
Overall is perfect I will go back again & will recommended to my family & friends
Diana S. Reste med partner Singapore, den 27 augusti 2014
Perfect!

Great service....Fantastic harbour view from our room.....and great food (dine in)....
10
Just Perfect!
Toru H. Familj med småbarn Japan, den 14 augusti 2014
we enjoyed the hotel very much

staffs were very nice, pool was good, and the room was very clean and comfortable.
9,3
we'll stay there again.
Che D. Familj med småbarn Indonesia, den 5 augusti 2014
Nice and clean Hotel

Near to MTR, WIFI, Clean Room
7,7
I would describe this hotel as nice and clean hotel, near to MTR Station, nice staff but it is far to any shopping mall by walking range. We have to walk to Tin Hau Food Square to find food. My children are satisfied with hotel's WIFI and it is recommended for those travelling with families. The room is consider big in Hong Kong.
Anoop R. Familj med småbarn India, den 4 augusti 2014
Nice place to stay with a harbour view

Easy access to MTR, groceries & restaurants, Shutttle bus service, Nice harbour view
8
It was a nice stay. Easy check in and out, shuttle bus services, friendly staff, nice breakfast, good pub, nice harbour view, near to MTR, groceries and restaurants. Opt for a high floor harbour view room. Could have been much better cleaning and house keeping services.
Jun W. Familj med småbarn China, den 2 augusti 2014
Normal Condition

Smoking, Location, Swimming
7
Normal condition at the Metropark Hotal Causeway Bay.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Metropark Hotel Causeway Bay Hong KongMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/loungeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BufféMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Business CenterMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GymMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GymMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - CaféMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - CaféMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - GästrumMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadrumMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadrumMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadrumMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BadrumMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/loungeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/loungeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/loungeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/loungeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - MötesrumMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - FritidsfaciliteterMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Hotellet från utsidan


AS-AGWEB-3B07