eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Metropark Mongkok Hotel

22 Lai Chi Kok Road, Mongkok, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum
Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Badrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Badrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Badrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Badrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Badrum
Område: Mongkok Antal rum: 430
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

från 3284 recensioner

Valuta för pengarna
7,2
Läge
8,5
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,4
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
6,6
Alla omdömen (3284)
Sortera efter:
Jonny J. Affärsresenär Sweden, den 29 oktober 2012
Hotellet för den som vill shoppa!

Ligger nära Metron som tar dig snabbt till hela Hong Kong. Nära också till ett flertal shoppingmarknader.
7,3
Ett okey hotell som har trevlig personal. Snyggt och rent på rummet. Ligger nära Metron som tar dig via några stopp till flyplatsen eller gränsen. Bussar utanför som går direkt till flertal städer i Kina. Det negativa var prisnivån men som flertalet hotell i Hong Kong väldigt högt. Det tar man dock in på shoppingen....
Stig-Yngve P. Reste med partner Sweden, den 5 maj 2012
Bra hotell med bra läge

Allt fungerade utan problem
6,7
Ett hotell på gångavstånd från Metro och shoppingcentres. Våra 3 nätter gav mersmak och vi har inget att klaga på.
Sofie A. Gruppresenär Sweden, den 31 oktober 2010
Centralt hotell - 1 min från Tunnelbana

Centralt, bra kommunikation, vänlig personal
7,3
Hotellet ligger väldigt nära Tunnelbanan vilket gör det lätt att ta sig runt i Hong Kong och även till Kina.
Tips om nattklubbar: Purpul på Peelstreet
Josefina S. Familj med småbarn Philippines, den 30 mars 2015
excellent

customer service, clean and spacious room and food
8,7
Overall we enjoyed our stay because of the reasons i cited above. Very accomodating staff, room always clean and food (breakfast buffet) was excellent. When we come back to hk we will definitely choose metropark mongkok again for our accomodation.
Wah P. Familj med småbarn Malaysia, den 28 mars 2015
Very Strategic Location

Convenience (Nearby MTR Stations and shops around everywhere); Comfortable room which above average; Clean room and toilet.
8,3
Generally everything is satisfied. Only the hotel staff will not take initiative to open up the door or helping you when seeing you walk over. We were carrying luggage but they are just standing there to wait for you without doing anything.
Yik K. Reste med partner Singapore, den 26 mars 2015
tops for convenience

transport convenience tops...room adequate though spartan...food and shopping all around...pleasant cheerful helpful staff...i like thia metropark along with the ones on hk island....
7,7
Dont confuse this one at mongkok with metropark kowloon
Lay C. Familj med småbarn Malaysia, den 23 mars 2015
Great location

nearby subway and great location
6,3
The room too small but still acceptable.
Sing H. Reste med partner Malaysia, den 21 mars 2015
HK trip

Right location, easy access to public transport and easy to find food around the hotel
8
Room is clean and comfort. However, it seemed lack to security as everyone can access the lift to hotel room.
Bernice C. Ensamresenär Singapore, den 21 mars 2015
Quick stay at my fav place

Location,size of th hotel room and staff good services
7,7
As usual I enjoy my quick stay at this hotel. It is always one of my fav hotel to stay in Hong Kong. The only down part is the bed.this time round is a bit harder than before. Other then that I am still happy with my stay.
Elvin S. Familj med småbarn Malaysia, den 20 mars 2015
Nice stay

Convenient location, clean room and helpful staff
7,3

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Metropark Mongkok Hotel Hong KongMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - BadrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - BadrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - BadrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - BadrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - BadrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - BadrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - BadrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - MötesrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurangMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurangMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - LobbyMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - BadrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurangMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurang


AS-AGWEB-3B02