Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Metropark Mongkok Hotel

22 Lai Chi Kok Road, Mongkok, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum
Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Badrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Badrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Badrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Badrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Badrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Badrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Mötesrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan
Område: Mongkok Antal rum: 430
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

baserat på 3468
omdömen

Valuta för pengarna
7,2
Läge
8,5
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,4
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
6,6
Alla omdömen (3468)
Sortera efter:
Jonny J. Affärsresenär Sweden, den 29 oktober 2012
Hotellet för den som vill shoppa!

Ligger nära Metron som tar dig snabbt till hela Hong Kong. Nära också till ett flertal shoppingmarknader.
7,3
Ett okey hotell som har trevlig personal. Snyggt och rent på rummet. Ligger nära Metron som tar dig via några stopp till flyplatsen eller gränsen. Bussar utanför som går direkt till flertal städer i Kina. Det negativa var prisnivån men som flertalet hotell i Hong Kong väldigt högt. Det tar man dock in på shoppingen....
Stig-Yngve P. Reste med partner Sweden, den 5 maj 2012
Bra hotell med bra läge

Allt fungerade utan problem
6,7
Ett hotell på gångavstånd från Metro och shoppingcentres. Våra 3 nätter gav mersmak och vi har inget att klaga på.
Sofie A. Gruppresenär Sweden, den 31 oktober 2010
Centralt hotell - 1 min från Tunnelbana

Centralt, bra kommunikation, vänlig personal
7,3
Hotellet ligger väldigt nära Tunnelbanan vilket gör det lätt att ta sig runt i Hong Kong och även till Kina.
Tips om nattklubbar: Purpul på Peelstreet
Teo C. Reste med partner Singapore, den 21 juli 2015
Good location and value for money

near to Prince Edward MTR, many local eatery outside hotel & good room housekeeping.
7
1) insufficient power-point for charging handphones 2) sound-proof within room should be improved as can easily hear noises from other rooms 3) should provide free upgrade to bigger room for regular customers
Low P. Familj med äldre barn Malaysia, den 20 juli 2015
Recommended hotel with excellent service

Location, breakfast , cleanliness and prompt service
7,7
Satisfied with the good service and convenient location. Definitely recommended for your stay at Hong Kong!
O G. Familj med småbarn Indonesia, den 19 juli 2015
First trip to hong kong with family

Staff yg friendly dan nyaman.
7,7
Menyenangkan. Dekat ke mana2.
Delos S. Affärsresenär Philippines, den 19 juli 2015
Newly Renovated Rooms

Good Location, very near Prince Edward Station. Also walking distance to Mongkok Shopping Area Newly Renovated rooms
7,3
Our stay is nice. But the renovation is not yet finish as they closed down half middle portion of 11th floor. And we book 2 rooms so it's harder to go to the other room as we need to go to the 10th floor & change elevators to go to the other end of the hotel as other room we book is located on the other side. But our stay is ok
Octavius M. Reste med partner Philippines, den 14 juli 2015
Pleasant and comfortable

The 3 best things about this hotel is proximity to our places of interest likeMTR station and dining. The relatively reasonable rates they charge and the polite and helpful staff.
7,3
Overall our stay was comfortable and pleasant. Will definitely stay here again.
Valerie N. Gruppresenär Singapore, den 13 juli 2015
EXCELLENT CHOICE

Friendliness of the staff, good location and comfortable rooms.
9,3
Very pleasant stay during our trip; hotel staffs were very accomodating and friendly and always is willing to help us with our requests. Even the chambermaids are also very courteous and friendly. Excellent location with just 2mins away from Prince Edward MTR and 5mins walk away from Mongkok. There were many choices of food nearby. Excellent choice to stay here and would definitely come back to stay again!
Simpson S. Ensamresenär United States of America, den 10 juli 2015
Stay only in the new rooms

Location. New rooms.
5,3
Seen my friend's old room was so bad that you cannot pay me to stay in one. New room is clean an acceptable.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Metropark Mongkok Hotel Hong KongMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - BadrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - BadrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - BadrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - BadrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - BadrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - BadrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - MötesrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurangMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurangMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - BadrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurangMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurangMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A04