Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Metropark Mongkok Hotel

22 Lai Chi Kok Road, Mongkok, Hong Kong, Hongkong

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

baserat på 3758 omdömen

3 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,2
Läge
8,5
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,4
Bekvämligheter på rummet
7,3
Mat/Middag
6,6
Alla omdömen (3758)
Sortera efter:
Jonny J. Affärsresenär Sweden, den 29 oktober 2012
Hotellet för den som vill shoppa!

Ligger nära Metron som tar dig snabbt till hela Hong Kong. Nära också till ett flertal shoppingmarknader.
7,3
Ett okey hotell som har trevlig personal. Snyggt och rent på rummet. Ligger nära Metron som tar dig via några stopp till flyplatsen eller gränsen. Bussar utanför som går direkt till flertal städer i Kina. Det negativa var prisnivån men som flertalet hotell i Hong Kong väldigt högt. Det tar man dock in på shoppingen....
Anmäl det här omdömet
Stig-Yngve P. Reste med partner Sweden, den 5 maj 2012
Bra hotell med bra läge

Allt fungerade utan problem
6,7
Ett hotell på gångavstånd från Metro och shoppingcentres. Våra 3 nätter gav mersmak och vi har inget att klaga på.
Anmäl det här omdömet
Sofie A. Gruppresenär Sweden, den 31 oktober 2010
Centralt hotell - 1 min från Tunnelbana

Centralt, bra kommunikation, vänlig personal
7,3
Hotellet ligger väldigt nära Tunnelbanan vilket gör det lätt att ta sig runt i Hong Kong och även till Kina.
Tips om nattklubbar: Purpul på Peelstreet
Anmäl det här omdömet
Julie C. Familj med äldre barn Singapore, den 10 februari 2016
Better bath, shampoo, coffee n tea qualities

Polite staff, clean room n location
7
Fine but made a call to hotel to inform bracelet was left on table. But operater insisted I talked to room keeping when no more picked up when she passed my line to the dept twice. Told her just simply pass the msg for me as I was abt to board a ferry, but she insisted I call back. Finally, the line was picked up after 3 tries n room keeper assured me tt valuables wil not be touched.
Anmäl det här omdömet
Darshana D. Affärsresenär Sri Lanka, den 3 februari 2016
mini bar was empty.

clean, tidy,
6
it was very bad as when I booked it says free mini bar. but there was nothing in the mini bar. I paid the amount as agoda mentioned as it is with free mini bar
Anmäl det här omdömet
Mardi H. Gruppresenär Indonesia, den 31 januari 2016
Good location, near MTR Station

location, clean, nice staff
9,7
recommended
Anmäl det här omdömet
Low K. Reste med partner Singapore, den 29 januari 2016
very clean and convenient location

helpfull staff
6,3
Will recommend friends to stay there
Anmäl det här omdömet
Min S. Ensamresenär United States of America, den 29 januari 2016
No particular issues

Can use a better soundproofing
7
I can hear the noises in the corridor, other than that I am pretty happy to stay at Metropark MK.
Anmäl det här omdömet
Tung W. Reste med partner Singapore, den 28 januari 2016
Newly Renovate Hotel with Good Location

Spacious room, proximity to public transport and local attractions
9
It is one of the bigger hotel room i've stayed in HK...We practically moved the extea bed to the next room which cones with another toilet...the MTR entrance is across the road, which was a life saver given the super low temp n wet days while we were in HK...the hotel is surrounded by food eateries n Watsons...i would stay there again...
Anmäl det här omdömet
Suttichai T. Affärsresenär Thailand, den 27 januari 2016
Worth for four money

Location, price, internet
3,7
Good location, in front of the airport bus stop A21.
Anmäl det här omdömet
1 - 3 av 3 omdömen
Metropark Mongkok Hotel Hong KongMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - BadrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - BadrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - BadrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - BadrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - BadrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - BadrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - MötesrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurangMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurangMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - BadrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurangMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurangMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - SvitMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - SvitMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - SvitMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - SvitMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - SvitMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A02