eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Metropark Mongkok Hotel

22 Lai Chi Kok Road, Mongkok, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Hotel Concourse
Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Omgivningar Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Mötesrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Entré Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Lobby Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Lobby Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurang Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurang Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Reception Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Festvåning
Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurang Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurang Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Restaurang Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Buffé Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Pub/lounge Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum Metropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum
Område: Mongkok Antal rum: 430
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

från 3095 recensioner

Valuta för pengarna
7,2
Läge
8,5
Personal
7,3
Hotellets Skick/Renlighet
7,4
Bekvämligheter på rummet
7,4
Mat/Middag
6,6
Alla recensioner (3095)
Sortera efter:
Jonny J. Affärsresenär Sweden, den 29 oktober 2012
Hotellet för den som vill shoppa!

Ligger nära Metron som tar dig snabbt till hela Hong Kong. Nära också till ett flertal shoppingmarknader.
7,3
Ett okey hotell som har trevlig personal. Snyggt och rent på rummet. Ligger nära Metron som tar dig via några stopp till flyplatsen eller gränsen. Bussar utanför som går direkt till flertal städer i Kina. Det negativa var prisnivån men som flertalet hotell i Hong Kong väldigt högt. Det tar man dock in på shoppingen....
Stig-Yngve P. Reste med partner Sweden, den 5 maj 2012
Bra hotell med bra läge

Allt fungerade utan problem
6,7
Ett hotell på gångavstånd från Metro och shoppingcentres. Våra 3 nätter gav mersmak och vi har inget att klaga på.
Sofie A. Gruppresenär Sweden, den 31 oktober 2010
Centralt hotell - 1 min från Tunnelbana

Centralt, bra kommunikation, vänlig personal
7,3
Hotellet ligger väldigt nära Tunnelbanan vilket gör det lätt att ta sig runt i Hong Kong och även till Kina.
Tips om nattklubbar: Purpul på Peelstreet
Kweh G. Gruppresenär Singapore, den 22 oktober 2014
Service lousy

Poor
6
Waited 2 hour of waiting in order to Check in....
Tay P. Familj med äldre barn Singapore, den 20 oktober 2014
Service good

Service of the staffs good,location is good
8
Natcharee P. Ensamresenär Thailand, den 19 oktober 2014
Staff bad service

Good location
4,3
This hotel is the big hotel but staff bad service. Staff of this hotel seem to be unsatisfied to give service to customer.
Ong S. Familj med äldre barn Singapore, den 13 oktober 2014
Good location and excellent service

Location, price, room space
9,3
Excellent! I would like to also feedback staff from concierge: joe sin and reception: May juice on the incredible service they provided during my stay in Metropark. They are Attentive, patient and go over the mile to serve me and my family of 8. Connecting rooms were arranged when I did not request any. I guess may juice knows that we are family and connecting rooms are better! Upon checking in, joe sin fr concierge approach is to help us with our itinerary. I guess he found out I look lost! Really appreciate both of their attentiveness to guests needs. Location is 1 min away from prince Edward station and many eateries nearby! Room is big and clean. Will definitely stay again!
Jiabang W. Gruppresenär Singapore, den 7 oktober 2014
Good location

Near to shopping districts, plenty of amenities and clean
7,7
We had a group experience staying at the hotel. Basically we stay there for 8 days for our study trip. Its very near to the MTR and easy to roam around with food stalls open after midnight. Very convenience.
Yap F. Familj med äldre barn Singapore, den 6 oktober 2014
Review on metro park hotel

Convenient location free wifi & good service.
7,3
Good facilities & comfortable stay & a lot of eateries & near Nathan & Mongkok.
Ray M. Reste med partner Singapore, den 5 oktober 2014
The Location is really Great!

The Location, The neighbourhood, The Price
8
Staying at Metropark Mongkok Hotel convinced me that Mongkok is better than Causeway Bay. You don't even need to get far to do some shopping - bargains, mid-price and luxury items. There's food around in small eating places surrounding the hotel... and MTR is less than a minute away.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Metropark Mongkok Hotel Hong KongMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - OmgivningarMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - MötesrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - EntréMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - LobbyMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - LobbyMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurangMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurangMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - ReceptionMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - FestvåningMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurangMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurangMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestaurangMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - BufféMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Pub/loungeMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - GästrumMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Gästrum


AS-AGWEB-3A06