eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Millennium Gloucester London Hotel

4-18 Harrington Gardens, Chelsea - Kensington, London, Storbritannien SW7 4LH (Visa karta)

Boka nu!

Millennium Gloucester London Hotel London - Hotellet från utsidan Millennium Gloucester London Hotel London - Gym Millennium Gloucester London Hotel London - Lobby Millennium Gloucester London Hotel London - Restaurang Millennium Gloucester London Hotel London - Gästrum Millennium Gloucester London Hotel London - Mötesrum Millennium Gloucester London Hotel London - Hotellet från utsidan Millennium Gloucester London Hotel London - Gästrum Millennium Gloucester London Hotel London - Restaurang Millennium Gloucester London Hotel London - Festvåning Millennium Gloucester London Hotel London - Hotellet från insidan Millennium Gloucester London Hotel London - Gästrum Millennium Gloucester London Hotel London - Mötesrum Millennium Gloucester London Hotel London - Lobby Millennium Gloucester London Hotel London - Gästrum Millennium Gloucester London Hotel London - Restaurang
Millennium Gloucester London Hotel London - Lobby Millennium Gloucester London Hotel London - Mötesrum Millennium Gloucester London Hotel London - Restaurang Millennium Gloucester London Hotel London - Festvåning Millennium Gloucester London Hotel London - Festvåning Millennium Gloucester London Hotel London - Restaurang Millennium Gloucester London Hotel London - Restaurang Millennium Gloucester London Hotel London - Restaurang Millennium Gloucester London Hotel London - Gym Millennium Gloucester London Hotel London - Hotellet från insidan Millennium Gloucester London Hotel London - Festvåning Millennium Gloucester London Hotel London - Mötesrum
Område: Chelsea - Kensington Antal rum: 610

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

från 340 recensioner

Valuta för pengarna
7,5
Läge
9,0
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
7,9
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
7,1
Alla recensioner (340)
Sortera efter:
Stefan O. Affärsresenär Sweden, den 30 maj 2013
Ett bra hotell för alla ändamål

Centralt läge, rent o snyggt, nära till komminikationer
7,3
På det stora hela nöjd men flera gånger nästan till besvär när jag bad om hjälp o inte speciellt hjälpsamma utan en trött inställning till service som jag upplevde. Bättre o positivare inställning bör det vara på detta förstaklasshotell. Receptionen får en 10 medan iövrigt under mina tre dagar knappt godkänt.
Eva L. Familj med småbarn Sweden, den 18 februari 2013
Centralt, nära t-bana med fantastisk frukost.

Bra service, jättebra frukost, mycket nära kommunikationer.
8,7
Snabb åtgärd med ruimsombokning när det blivit översvämning i korridor. Mycket bra bemötande i reception, matsal, hos concierge.
Lars H. Reste med partner Sweden, den 7 april 2012
Bra läge, men vissa bister

Läget
7,7
Elegant hotell som inte riktigt klarar att leva upp till det i alla detaljer. Hårtork saknades. Värdeskåpet var uppborrat och borrspånen låg kvar i garderoben. Dålig ljudisolering mot gatan. En lampa gick inte att släcka utan dra ut kontakten. Men rummet var stort, värmen lätt att reglera, frukosten riklig och god. Och läget nära Glouster undergroundstation bra.
Asa H. Familj med äldre barn Sweden, den 24 april 2011
utmärkt läge

läge, personal, frukost
8
Läget i Kensington är mycket bra, tunnelbanan ligger runt hörnet. Rekommenderar Big Bus för mycket bra sightseeing. Många mysiga, prisvärda restauranger i området. Bra omfattande frukost med alert personal. Sängarna något gungiga men rummen på det hela taget helt ok.
Sulaiman A. Familj med småbarn Saudi Arabia, den 13 september 2014
Customer sad

1-location 2- People responsible for carrying luggage 3- staffs in breakfast
5,3
I liked the location because its near from the station .. I like the sttafs witch the worked diuring the breakfast time . I did't like the way from the room services who the deal with a customer .. some times the did'not clean the room day to day and not provide the teethbrush until i requsted every day and the most thing I hate it is open the room door without excuse in any time.
George B. Reste med partner United States of America, den 11 september 2014
london visit

location, location, location.
9,3
Ravindra C. Reste med partner India, den 11 september 2014
Wonderful stay experience

Location ,size of room and facilties on offer supported by helpful staff provides a good value for money
8
We had a wonderful 4 day stay at Millennium Gloucester London Hotel.It is conveniently located from the shopping districts with ease of access to the London transport system.Friendly and helpful staff.Good sized clean rooms.Good value for money.Will love to come back again.A suggestion if they could vary the breakfast menus at least after every two days by adding two different cooked meals,that would be great for the long stay travelers.
David A. Reste med partner United States of America, den 9 september 2014
Very good stay

Room, staff and food.
8,3
Very good.
Khaled J. Gruppresenär Bahrain, den 7 september 2014
perfect location but the beds are not comfortable

location, lobby
5,7
good
Hasan A. Familj med småbarn Bahrain, den 5 september 2014
2 weeks stay

Location. All staff from doorman to manager on duty were very helpful and friendly. Service
9
A very good hotel. But they need to fix some stuff so they never get any complain.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Millennium Gloucester London Hotel LondonMillennium Gloucester London Hotel London - Hotellet från utsidanMillennium Gloucester London Hotel London - GymMillennium Gloucester London Hotel London - LobbyMillennium Gloucester London Hotel London - RestaurangMillennium Gloucester London Hotel London - GästrumMillennium Gloucester London Hotel London - MötesrumMillennium Gloucester London Hotel London - Hotellet från utsidanMillennium Gloucester London Hotel London - GästrumMillennium Gloucester London Hotel London - RestaurangMillennium Gloucester London Hotel London - FestvåningMillennium Gloucester London Hotel London - Hotellet från insidanMillennium Gloucester London Hotel London - GästrumMillennium Gloucester London Hotel London - MötesrumMillennium Gloucester London Hotel London - LobbyMillennium Gloucester London Hotel London - GästrumMillennium Gloucester London Hotel London - RestaurangMillennium Gloucester London Hotel London - LobbyMillennium Gloucester London Hotel London - MötesrumMillennium Gloucester London Hotel London - RestaurangMillennium Gloucester London Hotel London - FestvåningMillennium Gloucester London Hotel London - FestvåningMillennium Gloucester London Hotel London - RestaurangMillennium Gloucester London Hotel London - RestaurangMillennium Gloucester London Hotel London - RestaurangMillennium Gloucester London Hotel London - GymMillennium Gloucester London Hotel London - Hotellet från insidanMillennium Gloucester London Hotel London - FestvåningMillennium Gloucester London Hotel London - MötesrumMillennium Gloucester London Hotel London - Business CenterMillennium Gloucester London Hotel London - GästrumMillennium Gloucester London Hotel London - GästrumMillennium Gloucester London Hotel London - GästrumMillennium Gloucester London Hotel London - Gästrum


AS-AGWEB-3C03