eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Millennium Resort Patong Phuket

199 Rat-Uthit 200 Pee Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Visa karta)

Boka nu!

Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Gästrum Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Gästrum Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Gästrum Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Gästrum Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Svit Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Svit Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Gästrum Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Gästrum Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Festvåning Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Pool Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Mötesrum Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Mötesrum Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Pool Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Hotellet från utsidan Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Hotellet från utsidan Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Lobby
Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Lobby Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Lobby Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Lobby Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Pub/lounge Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Pub/lounge Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Pub/lounge Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Restaurang Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Restaurang Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Restaurang Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Restaurang Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Pool Millennium Resort Patong Phuket Phuket - Pool
Område: Patong Antal rum: 418
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,4

från 3785 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
9,1
Personal
8,3
Hotellets Skick/Renlighet
8,5
Bekvämligheter på rummet
8,4
Mat/Middag
8,0
Alla recensioner (3785)
Sortera efter:
Bengt M. Reste med partner Sweden, den 26 november 2011
Elegant hotell med centralt läge i Patong

Vackra rum, perfekt städat, trevlig personal, enorm frukost.
10
vi erbjöds uppgradering till executive room mot en skälig tillägskostnad pga. att vårt rum inte var klart. vi kom två timmar för tidigt, så det fanns ingen anledning till hotellet att göra så, men dom gjorde det. det blev perfekt.
Christer D. Reste med partner Sweden, den 24 november 2011
Perfekt läge och stora rum

Fantastisk personal
9,3
hotellet har perfekt läge för dem som gillar shopping och nöjen. stranden når man snabbt genom promenad via bangla road. vi bodde på beachside där rummen är rymliga och ljust inredda. förstklassig hotellpersonal fixade allt man behövde och frukosten var hyfsad men kunde haft bättre brödutbud. skall man undvika störade gatuljud så måste man boka rum som ligger inåt shoppingcentrat, vilket kanske inte är lika roligt om man önskar utsikt.
Restaurangtips: Flertal svenska restauranger finns nedanför patong tower.
Hans B. Familj med äldre barn Sweden, den 3 april 2011
Lyxigt hotell med bra läge

Nära till allt, fint poolområde
9,3
Det här hotellet passade utmärkt att bo på då det inte var så soligt under vår vistelse där. Vi kunde tatillvara de soliga stunderna vid den fina poolen och shoppa mm när regnet öste ner. Rent och lyxigt med underbar frukost.
Michael N. Reste med partner Sweden, den 28 mars 2011
5 stjärningt med allt, mitt i centrum

servicen, shoppingmöjligheterna, läget, rummen
9,3
Efter 10 dygn i bungalow på Phi Phi, letade vi nåt finare mitt i patong city för att avsluta vår 2 veckors resa med god mat o shopping. Hittade denna 5 stjärniga oas mitt i city med underbara poolområden om hettan steker på. Servicen var underbar, likaså frukosten. prisvärt. Men det absolut bästa är närheten till shoppingen och nöjen, oavsett om regnet öser ner så har du allt under tak i direktanslutning till hotellet.
Madelein K. Reste med partner Sweden, den 13 mars 2011
Lyxhotell i allra högsta grad!

Rummen, lobbyn, poolen, ja allt!!!
10
helt perfekt hotell. verkligen lyxhotell med allt du kan tänka dig. trevlig personal, pratar bra engelska. trevlig lobby med goa drinkar. internet i lobbyn kostade dock lite väl mycket. rummen var fantastiska, fanns allt du kunde tänka dig. sängarna var mjuka och sköna. stora rum. stor toalett med mycket lyx. saftybox. trevligt poolområde. supergod mat vid poolområdet. trevlig personal. fräscht hotell. pool/strandhandukar varje dag. mycket god frukostbuffé.
Julia O. Reste med partner Sweden, den 5 mars 2011
Super hotell med bra läge

Mycket fint hotell. Perfekt läge precis vid köpcentrum. Ligger mitt i centrum med gångavstånd till det mesta. Stranden ca 10 minuter ifrån. Super fint polområde och fantastiskt fina rum!
8,3
Är verkligen nöjd med min vistelse på Millennium. Ett perfekt hotell att boka om man ska flyga vidare hemåt från Phukets flygplats! Tar ca 45 minuter från hotell till flygplats och kostade ca 200 kr/bilen med hotell transfer! Perfekt! Dock var pool restaurangen och Bistron rätt dyr för att vara thailand, men fantastiskt god mat endå! Kommer verkligen återkomma om jag flyger från Phuket fler gånger! Smidigt och bra!
Bengt-Olof L. Reste med partner Sweden, den 5 mars 2011
Lyxigt mitt i Patong

Ett gigantiskt lyxigt hotell med stort och modernt köpcentrum i samma byggnad. Underbar och läcker pool på 4:e våningen.
8
En natt på lyxhotell fick avsluta vår semester. Smidigt att bo så om man vill njuta lite lyx och samtidigt ha shoppingmöjligheter alldeles inpå. Snyggt och fräscht. Men visst kan det kännas lite opersonligt med så här stora lyxiga hotell. Stort rum, superior, och mjuk säng. Allt var fint! Tillgång till internet fanns på rummet men det var avgiftsbelagt... Stor, god frukostbuffé med färskpressad juice och danska wienerbröd!
Christer E. Ensamresenär Sweden, den 5 mars 2011
Bra hotell

Ren, fräsht och centralt
7,3
bodde en vecka på "beach-side" i superior och rummet var bra. fräsh toa, bra sängar och rent. andra veckan uppdraderade jag till "lake-side" och grand deluxe. den sidan är klart bättre - bättre poolområde och gymmet ligger här. hotellet är alltså i två olika byggnader. mellan dessa ligger ett stort köpcentrum med bio, bowling och ett otal restauranger.
Manuel V. Reste med partner Sweden, den 11 februari 2011
Underbart fint hotell med bra läge

Snyggt, stort rum, hela hotellet kändes lyxigt, mycket trevlig personal, bra frukost, fint poolområde.
10
Hotellet ligger bra i centrala Patong precis vid ett köpcentrum. Det märks att det är ett 5 stjärnigt hotell, det är allmänt bra. Poolområdet är stort ocg fint, sol större delen av dagen så poolen får en bra temperatur. Har egentligen ingenting negativt att säga förutom att det var tillåtet att röka på de flesta platser i hotellet, även hotellrummen. Vi kommer definitift att boka detta hotell när vi åker tillbaka till patong.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Phuket zoo - var en helt underbar upplevelse Bangkok - Ska man shoppa så boka en flygbiljett till Bangkok, mycket bättre shopping där än i Phuket.
Mehrdad G. Gruppresenär Sweden, den 30 januari 2011
Grymt centralt läge med bra service

Centralt, stort och bra service
7,3
Vi Gillade hotellet eftersom att den låg precis ovanför köpcentret och centralt k patong . God mat och bra service

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Millennium Resort Patong Phuket PhuketMillennium Resort Patong Phuket Phuket - GästrumMillennium Resort Patong Phuket Phuket - GästrumMillennium Resort Patong Phuket Phuket - GästrumMillennium Resort Patong Phuket Phuket - GästrumMillennium Resort Patong Phuket Phuket - SvitMillennium Resort Patong Phuket Phuket - SvitMillennium Resort Patong Phuket Phuket - GästrumMillennium Resort Patong Phuket Phuket - GästrumMillennium Resort Patong Phuket Phuket - FestvåningMillennium Resort Patong Phuket Phuket - PoolMillennium Resort Patong Phuket Phuket - MötesrumMillennium Resort Patong Phuket Phuket - MötesrumMillennium Resort Patong Phuket Phuket - PoolMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Hotellet från utsidanMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Hotellet från utsidanMillennium Resort Patong Phuket Phuket - LobbyMillennium Resort Patong Phuket Phuket - LobbyMillennium Resort Patong Phuket Phuket - LobbyMillennium Resort Patong Phuket Phuket - LobbyMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Pub/loungeMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Pub/loungeMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Pub/loungeMillennium Resort Patong Phuket Phuket - RestaurangMillennium Resort Patong Phuket Phuket - RestaurangMillennium Resort Patong Phuket Phuket - RestaurangMillennium Resort Patong Phuket Phuket - RestaurangMillennium Resort Patong Phuket Phuket - PoolMillennium Resort Patong Phuket Phuket - PoolMillennium Resort Patong Phuket Phuket - PoolMillennium Resort Patong Phuket Phuket - PoolMillennium Resort Patong Phuket Phuket - PoolMillennium Resort Patong Phuket Phuket - PoolMillennium Resort Patong Phuket Phuket - PoolMillennium Resort Patong Phuket Phuket - SpaMillennium Resort Patong Phuket Phuket - SpaMillennium Resort Patong Phuket Phuket - GymMillennium Resort Patong Phuket Phuket - GymMillennium Resort Patong Phuket Phuket - OmgivningarMillennium Resort Patong Phuket Phuket - OmgivningarMillennium Resort Patong Phuket Phuket - Omgivningar


AS-AGWEB-3C05