Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell
Läge:
Chinatown
Antal rum:
127
Kolla priser & tillgänglighet på detta hotell |
Vi vill att du ska betala lägsta möjliga pris för ditt rum. Om du har bokat ett hotellrum genom Agoda och sedan visar oss att du kan boka samma rum på samma datum till ett lägre pris, vilket går att se och boka på en annan webbplats, matchar vi eller går under det priset. Klicka på länken för mer information.
Vi vill att du ska betala lägsta möjliga pris för ditt rum. Om du har bokat ett hotellrum genom Agoda och sedan visar oss att du kan boka samma rum på samma datum till ett lägre pris, vilket går att se och boka på en annan webbplats. matchar vi, eller går under, det priset. Klicka här för att läsa mer.
Tyvärr finns det inga lediga rum på Miramar Bangkok Hotel på de datum du har valt.
Kunder som tittade på det här hotellet bokade ofta
agoda kundrecensioner
Perry I.
den 4 oktober 2011
Väldigt bra läge för att vara nära många sevärdhet
God service och mottagande
Ett av dom bättre hotellen som finns intill många sevärdheter, såsom Chinatown, White montain, Kungliga slottet, floden mm.
Ett stort minus att dom inte har fri WIFI
Sightseeing/ tips om sevärdheter:
Akta er för bluffgubbarna runt det kungliga slottet, som försöker kränga biljetter byxor mm.
Simon E.
den 12 augusti 2011
Tyckte det var ett bra hotell, trodde skulle vara finare pga priset men det var ett trevligt hotell. Det var lätt att få taxi från hotellet men det var många taxi chafförer som inte hittade dit. Skulle föredra om det låg närmre ett skytrain. Rent, trevligt och god mat på resturangen är positivt.
Patrik F.
den 8 april 2011
Som sagt fina rum men dålig frukost och väldigt dyr transfer till flygplatsen (gick att pruta) trevlig personal, roomservicen rekommenderas!
Tips om shopping:
MBK!, khao san road!
Aida S.
Indonesia,
den 7 juni 2013
very clean room and feel comfortable
Good price for the clean and confortable room
7,7
Parichat J.
Affärsresenär
United States of America,
Clean good service hotel
China Town good sea food and wolesale toy and other.
Clean hotel good location
clean hotel just a few min walk can reach the china town wholesale a lot of thing .
den 7 juni 2013
hotel service is kind and good
good food good for shopping
Leny L.
Gruppresenär
Indonesia,
den 6 juni 2013
need for a comfortable hotel is equipped breakfast
nice decoration room, good sleeping bed, large room
5,7
i suggest staying in Miramar hotel is frightening satisfied that sevice facilities a large room, nice decoration and good bed room even breakfast. for travellling in s group is perfect for taking rooms at the miramar Hotel. you can find so many food near with miramar hotel also frindly service from hotel.
James M.
Ensamresenär
United States of America,
den 24 maj 2013
Pay for wifi, solid room, nice staff
Pay for wifi, solid room, nice staff
9,3
Skynda dig - begränsad tillgänglighet!