eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket

509 Patak Road, Karon, Phuket, Thailand (Visa karta)

Boka nu!

Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Pool Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Gästrum Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Villa Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Gästrum Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Gästrum Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Villa Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Gästrum Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Villa Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Badrum Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Villa Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Villa Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Villa Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Badrum Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Badrum Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Badrum Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Badrum
Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Festvåning Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Pool Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Restaurang Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Restaurang Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Spa Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Pool Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Restaurang Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Kök Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Villa Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Gästrum Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Omgivningar Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Villa
Område: Karon Antal rum: 205
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,4

från 862 recensioner

Valuta för pengarna
8,0
Läge
8,7
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,7
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
8,3
Alla recensioner (862)
Sortera efter:
Maud G. Familj med äldre barn Sweden, den 4 februari 2012
ett trevligt hotell men som börjar bli slitet

har ett bra läge, nära till stranden och bra pool
6,7
vi har bott på detta hotell varje år vi varit i karon men känner att det nu var sista gången. det börjar bli slitet och lite för hög volym på gästerna som vistas där. det är fortfarande ett hotell med hög klass och trevlig personal. kan rekommenderas till dig som vill ha det väldigt stijigt omkring dig.
Maud G. Familj med äldre barn Sweden, den 3 februari 2012
vackert hotell

fin pool med bar
6
ett hotell om du gillar mycket folk och rörelse. ett hotell för dig som har barn och vill bo där det är nära till stranden och vill avsluta med ett dopp i poolen. det har en stor frukost med mat som passar flera kulturer. det finns både en hotelldel och ett lummigt område med bungalos. lagomt med nöjesliv om du har uppnått en mogen ålder.
Krister J. Familj med småbarn Sweden, den 13 december 2011
Bra

fantastisk pool, utmärkt läge. trevlig service
8,7
Karon i sig är faktiskt ingen höjdare, inga restauranger på stranden, lite halvtråkiga barer och ryssar överallt, men mövenpick var vädigt trevligt. ligger jättenära stranden, riktig skön pool med en inte överfull poolbar, kostar ju en hel del dock. men vill man ha den här typen av bekvämlighet så är det ett bra ställe.
Karin C. Familj med äldre barn Sweden, den 25 november 2011
Fantastiskt fint och lyxigt

Ligger mitt i Karon, nara allt, stort naturskont omrade med lugn och ro
9,7
God frukost, fina rum, bra service hos personalen.
Tips om att göra på hotellet: TRana i deras gym eller spela biljard i lekrummet
Peter N. Reste med partner Sweden, den 15 januari 2010
Skön avslappnad miljö

Vänligt bemötande, bra frukostbuffé, inte trångt vid poolerna även fast hotellet var fullbokat. Hyfsade priser på thai-rätter på restaurangerna.
7,3
Ett hotell för den som vill ha en lugn och skön vistelse. Lämpar sig bra för par och barnfamiljer, men mindre bra för party-personer. Nära till stranden som är kanonfin. Nära till Karon centrum, men ligger ändå inte "mitt i smeten". Tre pooler och mysigt med många träd och växter på det stora hotellområdet. Frukostbuffén var kanonbra. Ett minus för att det spelades coverlåtar på en av restaurangerna som gjorde att det blev lite "charterresa"-känsla på det. Hade varit bättre med genuin Thai-musik. Västerländska maten var inte så jättebra, men väldigt god Thai-mat.
Thomas D. Reste med partner Sweden, den 6 januari 2010
Semester

Bra service, fantastik anläggning,
8
Mövenpick är en fin anläggning som upplevs som ett eget paradis i paradiset. Personalen gör ett fantastiskt jobb och du känner dig alltid välkommen och väl bemött. När man ser noggrannare på ytskikt så kan det inbland vara litet slitet (med tanke på att det är en 5 stjärning anläggning). Vill man bara ha lugn och ro så är mainpoolen lite för högljud för min egen smak.
Lim L. Reste med partner Singapore, den 14 oktober 2014
Good place to stay

Location. Warmth and friendliness of staff. Home feel
7,3
I was happy with the staff attitude. The rooms were comfortable and the place had a very homey feel. Very relaxing. The food at the Pacifica restaurant was not excellent. Just adequate. But not what you would expect from a top quality hotel
He Y. Familj med småbarn China, den 8 oktober 2014
Not value for money, not a very comfortable stay

1. Location is good. 2. Kid's play zone is perfect for our stay during raining. 3. Family friendly hotel.
6
1.Location: perfectly good, near to the beach and restaurant area. 2. Staff: Overall is friendly. Except the waitress during breakfast, extremely impatient! I ordered coffee and no reply from the lady and when I reminder them again I have no mug, the lady reply me in a very impatient tone "Wait, Please!". Unbelieveable this is Thailand Five Star Hotel Service. 3. Room: Very bad, we purchase "Sea View King Size" room, but hotel just use 2 single bed to make it "King" size. Very uncomfortable!! The hot water temperature is not stable, for the same temperature setting it can be very hot and very cold. Not a comfortable showering experience. 4. Facilities: I like the kid's play zone. for the 3 days raining days stay, it helped us to kill the time. 5. Overall: Not value for money. I will definitely not come back.
Joy N. Reste med partner South Africa, den 7 oktober 2014
A wonderful holiday retreat

Facilities, staff, food
9,7
We enjoyed our stay at Moevenpick - the room was great as were the facilities and the sumptuous breakfasts. We were a little disappointed to discover that they were working on the beach and the fact that there is a vicious riptide kept us off the beach. It was great to walk around and scooter around and we had more than enough to keep us occupied.
Matthew S. Familj med småbarn Australia, den 1 oktober 2014
Beautiful setting

Staff friendliness and service. Location. Facilities
9,3

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket PhuketMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - PoolMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - GästrumMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - GästrumMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - GästrumMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - GästrumMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - BadrumMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - BadrumMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - BadrumMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - BadrumMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - BadrumMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - FestvåningMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - PoolMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RestaurangMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RestaurangMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - SpaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - PoolMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RestaurangMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - KökMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - GästrumMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - OmgivningarMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Hotellet från utsidanMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - PoolMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - StrandMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - TrädgårdMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - BarnklubbMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - SpaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RestaurangMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RestaurangMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Pub/loungeMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Barnklubb


AS-AGWEB-3B05