Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket

509 Patak Road, Karon, Phuket, Thailand (Visa karta)

Boka nu!

Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Pool Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Gästrum Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Villa Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Gästrum Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Gästrum Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Villa Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Gästrum Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Villa Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Badrum Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Villa Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Villa Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Villa Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Badrum Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Badrum Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Badrum Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Badrum
Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Restaurang Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Festvåning Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Pool Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Restaurang Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Restaurang Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Spa Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Barnklubb Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Pool Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Pub/lounge Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Restaurang Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Kök Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Villa
Läge: Karon Antal rum: 247

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,4

från 721 recensioner

Valuta för pengarna
8,0
Läge
8,7
Personal
8,4
Hotellets Skick/Renlighet
8,7
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
8,2
Alla recensioner (721)
Maud G. Familj med äldre barn Sweden, den 4 februari 2012
ett trevligt hotell men som börjar bli slitet

har ett bra läge, nära till stranden och bra pool
6,7
vi har bott på detta hotell varje år vi varit i karon men känner att det nu var sista gången. det börjar bli slitet och lite för hög volym på gästerna som vistas där. det är fortfarande ett hotell med hög klass och trevlig personal. kan rekommenderas till dig som vill ha det väldigt stijigt omkring dig.
Maud G. Familj med äldre barn Sweden, den 3 februari 2012
vackert hotell

fin pool med bar
6
ett hotell om du gillar mycket folk och rörelse. ett hotell för dig som har barn och vill bo där det är nära till stranden och vill avsluta med ett dopp i poolen. det har en stor frukost med mat som passar flera kulturer. det finns både en hotelldel och ett lummigt område med bungalos. lagomt med nöjesliv om du har uppnått en mogen ålder.
Krister J. Familj med småbarn Sweden, den 13 december 2011
Bra

fantastisk pool, utmärkt läge. trevlig service
8,7
Karon i sig är faktiskt ingen höjdare, inga restauranger på stranden, lite halvtråkiga barer och ryssar överallt, men mövenpick var vädigt trevligt. ligger jättenära stranden, riktig skön pool med en inte överfull poolbar, kostar ju en hel del dock. men vill man ha den här typen av bekvämlighet så är det ett bra ställe.
Karin C. Familj med äldre barn Sweden, den 25 november 2011
Fantastiskt fint och lyxigt

Ligger mitt i Karon, nara allt, stort naturskont omrade med lugn och ro
9,7
God frukost, fina rum, bra service hos personalen.
Tips om att göra på hotellet: TRana i deras gym eller spela biljard i lekrummet
Peter N. Reste med partner Sweden, den 15 januari 2010
Skön avslappnad miljö

Vänligt bemötande, bra frukostbuffé, inte trångt vid poolerna även fast hotellet var fullbokat. Hyfsade priser på thai-rätter på restaurangerna.
7,3
Ett hotell för den som vill ha en lugn och skön vistelse. Lämpar sig bra för par och barnfamiljer, men mindre bra för party-personer. Nära till stranden som är kanonfin. Nära till Karon centrum, men ligger ändå inte "mitt i smeten". Tre pooler och mysigt med många träd och växter på det stora hotellområdet. Frukostbuffén var kanonbra. Ett minus för att det spelades coverlåtar på en av restaurangerna som gjorde att det blev lite "charterresa"-känsla på det. Hade varit bättre med genuin Thai-musik. Västerländska maten var inte så jättebra, men väldigt god Thai-mat.
Thomas D. Reste med partner Sweden, den 6 januari 2010
Semester

Bra service, fantastik anläggning,
8
Mövenpick är en fin anläggning som upplevs som ett eget paradis i paradiset. Personalen gör ett fantastiskt jobb och du känner dig alltid välkommen och väl bemött. När man ser noggrannare på ytskikt så kan det inbland vara litet slitet (med tanke på att det är en 5 stjärning anläggning). Vill man bara ha lugn och ro så är mainpoolen lite för högljud för min egen smak.
Hui Y. Familj med småbarn Singapore, den 6 april 2014
Rest & Relaxing Vacation

Comfortable Room, Big Swimming Pool, Great Location
8,7
My family and I had a great time staying at Movenpick, my 2 year old toddler loves the swimming pool. Hotel is very well located along Karon Beach. Food and massage are easily accessible once you step out from the hotel. If you are looking for a more vibrant nightlife, rent a bike from as low as 150baht/day and ride to Patong area, journey to patong is only about 10-15mins.
Geejay N. Ensamresenär Philippines, den 6 april 2014
very beautiful place we enjoyed it

good beach, friendly and knowleageble staff, close to night life
9
very pleasant, we enjoyed it so much we will be back again
Mona A. Reste med partner Australia, den 5 april 2014
Superb and excellance

service and attention to detail also hospitable
10
My stay was absolutely fantastic and superb, I experienced your attention to detail there was no fault with customer service nor your staff. I found them to be very helpful and professional. I would definately stay at this hotel again.
Andrea F. Reste med partner Italy, den 27 mars 2014
very good

-
8

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Moevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket PhuketMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - PoolMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - GästrumMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - GästrumMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - GästrumMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - GästrumMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - BadrumMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - BadrumMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - BadrumMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - BadrumMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - BadrumMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RestaurangMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - FestvåningMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - PoolMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RestaurangMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RestaurangMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - SpaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - BarnklubbMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - PoolMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Pub/loungeMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RestaurangMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - KökMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - GästrumMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - OmgivningarMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Hotellet från utsidanMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - VillaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - PoolMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - StrandMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - TrädgårdMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - PoolMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - PoolMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - BarnklubbMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - SpaMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RestaurangMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - RestaurangMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Pub/loungeMoevenpick Resort & Spa Karon Beach Phuket Phuket - Barnklubb


AS-AGWEB-3A05