Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Mom Tris Villa Royale Hotel

12 Kata Noi Road, Muang, Kata, Phuket, Thailand (Visa på karta)

Boka nu!

Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Strand Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Strand Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Gästrum Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Svit Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Lobby Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Lobby Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Lobby Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Restaurang Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Restaurang Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Restaurang Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Spa Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Spa Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Trädgård Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Strand Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Pool Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Omgivningar
Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Pool Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Pool Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Gästrum Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Gästrum Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Trädgård Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Gästrum Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Fritidsfaciliteter Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Hotellet från insidan Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Restaurang Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Restaurang Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Trädgård Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Badtunna
Område: Kata Antal rum: 35
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

9,0

baserat på 319
omdömen

Valuta för pengarna
8,4
Läge
9,1
Personal
9,2
Hotellets Skick/Renlighet
9,3
Bekvämligheter på rummet
9,2
Mat/Middag
9,0
Alla omdömen (319)
Sortera efter:
Olof P. Reste med partner Sweden, den 22 januari 2014
Fantastiskt! Lugnt, trivsamt, fräscht, toppservice

Baren, läget ich lugnet
9,3
Toppen! Jättetrevligt, hög servicenivå, bra vinlista o meny. Lugnt, nära stranden
Anmäl det här omdömet
Katarina G. Reste med partner Sweden, den 1 oktober 2012
Bästa hotellet i Kata.

Känslan av ostördheten. Rummen är underbara.
9
Vi bodde bara en natt men skulle gärna stannat längre. Tyvärr var hotellet fullbokat och vårt beställda rum royal ving fanns inte när vi skulle checka in. Vi fick istället ett ocean ving i den nyare delen. I kompensation fick vi middag på deras restaurang som är väl värt ett besök ( boka bord) och en timmes massage på deras spa. Trevlig gest. Vi solade på en av deras små privata terasser nere vid havet. Helt fantastiskt. Rummet var stort och utsikten underbar. Finns bara ett negativt att säga om hotellet, sängen var stor men mycket hård. Hit återvänder vi gärna.
Anmäl det här omdömet
Torbjorn C. Reste med partner Sweden, den 13 april 2012
Världsklass

Läget, standarden, service, atmosfär, miljö/arkitektur
10
Hotellet har ett suveränt etage läge på en klippvägg ner mot Kata Noi stranden. Vi bodde i en Beach Wing Suite som var mycket smakfullt inredd och med en fantastisk utsikt mot stranden och havet från altanen. Hotellet har tre pooler varav en saltvattenpool med vattenfall och inbäddad i grönska som skapar känslan av en djungelsjö. Arkitekruen i hela hotellet är mycket smakfull och sober och skapar en hemtrevlig, lugn och exklusiv atmosfär - långt ifrån de stora resorternas kaos. Restaurangen, Mom Tri's Kitchen, anses vara en av Thailands bästa restauranger och har bla en vinkällare med 800 vinsorter, vilket inte gjorde helhetsupplevelsen sämre. Dessutom finns ett fräscht gym med ett bra löpband vilket var viktigt för oss då de ofta var för varmt för att springa utomhus
Anmäl det här omdömet
Kenneth W. Ensamresenär Canada, den 21 maj 2015
Wonderful location. But it was missing a Gen Mgr

The location on the rocks above the sea. The food. The rooms are a bit dated, but I liked it
8
Very nice place but missing a General Manager who could form a relationship with guests. In my case, I found something strange in my chicken. The supposed chef came out to ask me but he wasn't dressed like a chef and didn't give me the confidence that I needed in that situation.
Anmäl det här omdömet
Xinyi L. Familj med äldre barn China, den 3 maj 2015
Perfect

Restaurant,Service,Beachview
9,3
Anmäl det här omdömet
Sebastian R. Reste med partner Argentina, den 26 april 2015
Excellent Spa experience

Location, staff service, and space of he rooms
9,7
Wonderful I will repeat my visit to this hotel without doubts...
Anmäl det här omdömet
Thomas E. Reste med partner United Kingdom, den 24 april 2015
Very nice

Peaceful, friendly and just a very nice place to be
9,7
Anmäl det här omdömet
Zarah B. Reste med partner United Kingdom, den 20 april 2015
Beautiful

Food, view, beach
9,3
We have visited Kata many times and decided to stay at Mom Tri's. The view from our room was amazing. We will definitely be back
Anmäl det här omdömet
Andrea B. Reste med partner Italy, den 7 april 2015
Old, old but old

garden, service, food
7,3
Anmäl det här omdömet
Matthew D. Familj med småbarn United States of America, den 20 mars 2015
Secluded

Friendly staff, close proximity to beach while somewhat off the beaten path. Food was excellent.
9,3
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Mom Tris Villa Royale Hotel PhuketMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - StrandMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - StrandMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - GästrumMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - SvitMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - LobbyMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - LobbyMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - LobbyMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - RestaurangMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - RestaurangMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - RestaurangMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - SpaMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - SpaMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - TrädgårdMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - StrandMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - PoolMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - OmgivningarMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - PoolMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - PoolMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - GästrumMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - GästrumMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - TrädgårdMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - GästrumMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - FritidsfaciliteterMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Hotellet från insidanMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - RestaurangMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - RestaurangMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - TrädgårdMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - BadtunnaMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Hotellet från insidanMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - GästrumMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Executive LoungeMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - RestaurangMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - GästrumMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - GästrumMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - GästrumMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - GästrumMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - GästrumMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - GästrumMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - SpaMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - RestaurangMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - GästrumMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - GästrumMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Pub/loungeMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Hotellet från insidanMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - GästrumMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - GästrumMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - GästrumMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - GästrumMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - RestaurangMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - GästrumMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Balkong/terrassMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - GymMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - GästrumMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - BadtunnaMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - GästrumMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - UtsiktMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Hotellet från insidanMom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A03