eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Mom Tris Villa Royale Hotel

12 Kata Noi Road, Muang, Kata, Phuket, Thailand (Visa på karta)

Boka nu!

Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Strand Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Strand Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Gästrum Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Svit Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Lobby Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Lobby Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Lobby Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Restaurang Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Restaurang Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Restaurang Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Spa Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Spa Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Trädgård Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Strand Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Pool Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Omgivningar
Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Pool Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Pool Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Gästrum Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Gästrum Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Trädgård Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Gästrum Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Fritidsfaciliteter Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Hotellet från insidan Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Restaurang Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Restaurang Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Trädgård Mom Tris Villa Royale Hotel Phuket - Badtunna
Område: Kata Antal rum: 35
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Fantastiskt

9,1

baserat på 311 omdömen

Valuta för pengarna
8,4
Läge
9,1
Personal
9,3
Hotellets Skick/Renlighet
9,3
Bekvämligheter på rummet
9,2
Mat/Middag
9,0
Alla omdömen (311)
Sortera efter:
Olof P. Reste med partner Sweden, den 22 januari 2014
Fantastiskt! Lugnt, trivsamt, fräscht, toppservice

Baren, läget ich lugnet
9,3
Toppen! Jättetrevligt, hög servicenivå, bra vinlista o meny. Lugnt, nära stranden
Katarina G. Reste med partner Sweden, den 1 oktober 2012
Bästa hotellet i Kata.

Känslan av ostördheten. Rummen är underbara.
9
Vi bodde bara en natt men skulle gärna stannat längre. Tyvärr var hotellet fullbokat och vårt beställda rum royal ving fanns inte när vi skulle checka in. Vi fick istället ett ocean ving i den nyare delen. I kompensation fick vi middag på deras restaurang som är väl värt ett besök ( boka bord) och en timmes massage på deras spa. Trevlig gest. Vi solade på en av deras små privata terasser nere vid havet. Helt fantastiskt. Rummet var stort och utsikten underbar. Finns bara ett negativt att säga om hotellet, sängen var stor men mycket hård. Hit återvänder vi gärna.
Torbjorn C. Reste med partner Sweden, den 13 april 2012
Världsklass

Läget, standarden, service, atmosfär, miljö/arkitektur
10
Hotellet har ett suveränt etage läge på en klippvägg ner mot Kata Noi stranden. Vi bodde i en Beach Wing Suite som var mycket smakfullt inredd och med en fantastisk utsikt mot stranden och havet från altanen. Hotellet har tre pooler varav en saltvattenpool med vattenfall och inbäddad i grönska som skapar känslan av en djungelsjö. Arkitekruen i hela hotellet är mycket smakfull och sober och skapar en hemtrevlig, lugn och exklusiv atmosfär - långt ifrån de stora resorternas kaos. Restaurangen, Mom Tri's Kitchen, anses vara en av Thailands bästa restauranger och har bla en vinkällare med 800 vinsorter, vilket inte gjorde helhetsupplevelsen sämre. Dessutom finns ett fräscht gym med ett bra löpband vilket var viktigt för oss då de ofta var för varmt för att springa utomhus
Sebastian R. Reste med partner Argentina, den 26 april 2015
Excellent Spa experience

Location, staff service, and space of he rooms
9,7
Wonderful I will repeat my visit to this hotel without doubts...
Thomas E. Reste med partner United Kingdom, den 24 april 2015
Very nice

Peaceful, friendly and just a very nice place to be
9,7
Zarah B. Reste med partner United Kingdom, den 20 april 2015
Beautiful

Food, view, beach
9,3
We have visited Kata many times and decided to stay at Mom Tri's. The view from our room was amazing. We will definitely be back
Andrea B. Reste med partner Italy, den 7 april 2015
Old, old but old

garden, service, food
7,3
Matthew D. Familj med småbarn United States of America, den 20 mars 2015
Secluded

Friendly staff, close proximity to beach while somewhat off the beaten path. Food was excellent.
9,3
Tsz F. Reste med partner Hong Kong, den 4 mars 2015
A place for relax

Nice view, very quiet and good restaurant
8,7
Pan S. Familj med äldre barn China, den 22 februari 2015
Good food, good view, but not a 5-star one

Food, View, Cleanliness
7,3
We stayed like 10 days here. The food there is really good, that's a 5-star! Room is clean, and they have no mosquitoes . Really good view. However, there are several shortcomings that make this hotel so not a 5-star one and not worth that amount of money. 1. The hotel is near the beach, but in front of the hotel is only rocks part of the sea, so you have to walk. 2.The hotel's location could not be worse as every time you want to take a taxi or go to somewhere else to find a restaurant, you have to walk quite a long time on the dangerous car road with the very hot sunshine. 3. The swimming pool is quite small and almost not cleaned at all. I mean you feel disgusting when swimming there seeing a lot of leaves and human skin crumbs. Water tastes like pee. 4. House keeping sometimes forget to give the full set of equipment in a room. And you have to make calls again and again to remind them. 5. We have to say some staffs there are not very nice when speaking to you like other staffs you normally see in a 5-star hotel or other high-quality hotels you've been at Phuket. All in all, this place is good and view is really nice. But location is really not convenient and believe me it's definitely not a 5-star standard.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!


AS-AGWEB-3B02