arrow-up-icon Tjäna poäng till ditt lojalitetsprogram!
Tillbaka till hotellinfo

2015
Utmärkt 8,1
baserat på 913 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 913 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,0
  • Faciliteter 8,2
  • Läge 8,5
  • Bekvämligheter på rummet 8,0
  • Personal 8,1
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 8,4

Romy R.
Sverige
02 januari 2013
Fantastisk lobby och bra personal
maten och personalen
var ett fint hotell, men tycker det var för mycket pengar för rummen i jämförelse till rummen. havsutsikt är bra om man ska slippa höra tåget som går förbi. slitet i korridorerna men annrs ett fint lyxhotell. ska man bara vara där är det ett bra boende men ska man ändå ut på mycket utflykter så kan man satsa på något mindre hotell. bra med närheten till colombo.

Birgitta B.
Sverige
03 december 2012
Hotell med mycket atmosvär
Bra läge Trevligt
Välskött hotell i gammal colonialstil och med mysig atmosvär. Bra frukost buffe och bra mat serverad av trevlig personal. Trevligt poolområde och stor välskött strand. Svårbadat i havet då stranden närmast havet sluttar brant och stora höga vågor närmast stranden. Långt från affärer och svårt att få taxi på gatan ca en halv timme in till centrala Colombo med bil.

Anders V.
Sverige
26 januari 2012
Anrikt med stil
Härlig miljö med lite känsla sv brittisk överklass.
Våra första nätter efter en lång flygresa. Kunde inte varit en bättre start. Bra rum med framförallt en fantastisk utsikt över Indiska oceanen från vår balkong. Imponerande buffe på kvällen med oändligt med variation av mat. Vi trivdes från första stund och kommer gärna tillbaka.

Max H.
Sverige
03 januari 2012
Fanstastisk upplevelse
Trevlig personal och god mat
Vi firade jul på Mount Lavinia och det var en mycket trevlig upplevelse vi kommer komma ihåg länge! Rekommenderar detta hotell, både för firande och vanlig vistelse

Albert N.
Malaysia
27 juli 2016
Overall Satisfactory
Will visit again.

Marsha B.
Indien
22 juli 2016
Great location and view
The hotel is lovely with a great view. You can just spend a whole day by the pool overlooking the sea. Just lovely

CHOWDHURY H.
Bangladesh
15 juli 2016
Our rating 6
Such reputed hotel does not follow bank rate to exchange currencies. In room toiletries are not kept as promised as published. Extra tax charged with booking confirmation price.

Soureya B.
Frankrike
15 juli 2016
A nice place to stay
I had a nice stay at Mount Lavinia Hotel. Welcoming staff, nice room with a view on the ocean, impressive breakfast, excellent facilities. I would definitely recommend this place. Only drawback: a bit far from the city center.

Malinka W.
Sri Lanka
14 juli 2016
Excellent Stay!
One night stay fully worth the deal received through Agoda. the definition is comfort was proven through the facilities the ambiance and the luxurious rooms. Loved the most comfortable bed provided upon request on Large bed. And the view of course is just breathtaking. (Direct Ocean View Room)

JOSE D.
Peru
09 juli 2016
to stay in hotel and enjoy the location
The rooms are quite dates, i was surprised by this. The location is beatiful and the buffet its insamely good. Its a hotel to enjoy the hote and thats it. Not good to visit Colombo.