Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

My Hotel Phuket

13 Rat-Uthid 200 Pee Soi 1, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : My Hotel
My Hotel Phuket Phuket - Badrum My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Faciliteter My Hotel Phuket Phuket - Faciliteter My Hotel Phuket Phuket - Faciliteter My Hotel Phuket Phuket - Faciliteter My Hotel Phuket Phuket - Faciliteter My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Faciliteter My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Restaurang My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Lobby
My Hotel Phuket Phuket - Faciliteter My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Faciliteter My Hotel Phuket Phuket - Entré My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Lobby My Hotel Phuket Phuket - Restaurang My Hotel Phuket Phuket - Restaurang My Hotel Phuket Phuket - Restaurang My Hotel Phuket Phuket - Entré My Hotel Phuket Phuket - Restaurang
Område: Patong Antal rum: 65
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,6

baserat på 445
omdömen

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,4
Personal
7,6
Hotellets Skick/Renlighet
7,7
Bekvämligheter på rummet
7,6
Mat/Middag
6,4
Alla omdömen (445)
Sortera efter:
Tord G. Ensamresenär Sweden, den 7 december 2014
dec 2014

fint , fräscht, modernt mycket välutrustat rum. Bra läge. Utmärkt service av personalen.
7,7
Anmäl det här omdömet
Ingvor J. Reste med partner Sweden, den 29 oktober 2014
En fantastisk vistelse på My Hotel i Patong beach

personalen, underbar säng, och läget
10
Vi bodde på My hotel i 16 nätter, vi stortrivdes med allt mycket trevlig personal och hjälpsamma, restaurangen hade god mat , rummen var kanon, sängarna var lagom mjuka ,, vi sov förträffligt bra. Det blir detta hoell fler gånger, ett stort tack till alla på MY HOTEL
Anmäl det här omdömet
Ingvor J. Reste med partner Sweden, den 17 oktober 2014
Ingvor från Sverige

underbar personal, rent och snyggt, underbara sängar, lugnt ,, nära till allt ,,, Bangla road köpcentra, patong beach, absolut inget att klaga på ska absolut återkomma hit igen
9,3
mycket trivsam vistelse, allt till mycket belåtenhet, underbar personal god mat,trevlig restaurangpersonal, underbara sängar
Anmäl det här omdömet
Furat Y. Ensamresenär Sweden, den 23 september 2014
Jag är nöjd

Bra personal
10
Helt ok
Anmäl det här omdömet
Christer S. Reste med partner Sweden, den 11 juni 2014
Trevligt hotell

Mycket trevligt hotell med vänlig och hjälpsam personal. Stora trevliga rum. Mycket bra läge, nära till stranden och nöjen.
9,7
Har varit på samma hotell flera år i rad och återkommer gärna. Rekommenderas.
Anmäl det här omdömet
Christer S. Reste med partner Sweden, den 4 juni 2014
Valuta för pengarna

Bra hotell med stora rum. Rent och snyggt, mycket hjälpsam personal.
8,7
Återkommer till samma hotell varje år.
Anmäl det här omdömet
Christer S. Reste med partner Sweden, den 2 juni 2014
Rekommenderas

Återkommer till samma hotell. Det är trevligt, bra läge, prisvärt.
9
Anmäl det här omdömet
Hans H. Reste med partner Sweden, den 11 december 2013
Prisvärd vistelse i Patong

Fint rum, stor bekväm säng, lugnt läge vid återvändsgata.
8
Anmäl det här omdömet
Christer S. Reste med partner Sweden, den 28 maj 2013
Mycket prisvärt hotell

Det bästa med hotellet är läget, närhet till stranden och mycket prisvärt
9,3
Tillbaka igen :) Vi reste runt i Phuket och låg på några olika hotell, men vi återvände till My Hotel därför att det är mycket prisvärt, har ett bra läge med närhet till stranden, shopping, nöjesliv. Det ligger på en återvändsgata så man slipper buller och avgaser från trafiken. Rekommenderar detta hotell.
Anmäl det här omdömet
Christer S. Reste med partner Sweden, den 23 maj 2013
Trevligt hotell med bra läge

Perfekt läge för shopping, restauranger, nära till stranden. Stora fina rum.
9,3
Vi trivdes mycket bra och kommer att återvända vid nästa Thailandsresa. Perfekt läge med nära till "allt". Bra pris, vilket delvis beror på att det var lågsäsong.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

My Hotel Phuket PhuketMy Hotel Phuket Phuket - BadrumMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - FaciliteterMy Hotel Phuket Phuket - FaciliteterMy Hotel Phuket Phuket - FaciliteterMy Hotel Phuket Phuket - FaciliteterMy Hotel Phuket Phuket - FaciliteterMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - FaciliteterMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - RestaurangMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - FaciliteterMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - FaciliteterMy Hotel Phuket Phuket - EntréMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - RestaurangMy Hotel Phuket Phuket - RestaurangMy Hotel Phuket Phuket - RestaurangMy Hotel Phuket Phuket - EntréMy Hotel Phuket Phuket - RestaurangMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - RestaurangMy Hotel Phuket Phuket - EntréMy Hotel Phuket Phuket - LobbyMy Hotel Phuket Phuket - RestaurangMy Hotel Phuket Phuket - EntréMy Hotel Phuket Phuket - Lobby


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B07