Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Na Na Chart Phuket

73/11 Chaofah Road (West), Chalong,, Chalong, Phuket, Thailand 83130 (Visa på karta)

Boka nu!

Na Na Chart Phuket Phuket - Restaurang Na Na Chart Phuket Phuket - Utsikt Na Na Chart Phuket Phuket - Utsikt Na Na Chart Phuket Phuket - Trädgård Na Na Chart Phuket Phuket - Omgivningar Na Na Chart Phuket Phuket - Omgivningar Na Na Chart Phuket Phuket - Omgivningar Na Na Chart Phuket Phuket - Utsikt Na Na Chart Phuket Phuket - Lobby Na Na Chart Phuket Phuket - Trädgård Na Na Chart Phuket Phuket - Omgivningar Na Na Chart Phuket Phuket - Omgivningar Na Na Chart Phuket Phuket - Omgivningar Na Na Chart Phuket Phuket - Svit Na Na Chart Phuket Phuket - Omgivningar Na Na Chart Phuket Phuket - Villa
Na Na Chart Phuket Phuket - Hotellet från utsidan Na Na Chart Phuket Phuket - Restaurang Na Na Chart Phuket Phuket - Trädgård Na Na Chart Phuket Phuket - Hotellet från insidan Na Na Chart Phuket Phuket - Gästrum Na Na Chart Phuket Phuket - Gästrum Na Na Chart Phuket Phuket - Gästrum Na Na Chart Phuket Phuket - Gästrum Na Na Chart Phuket Phuket - Gästrum Na Na Chart Phuket Phuket - Gästrum Na Na Chart Phuket Phuket - Gästrum Na Na Chart Phuket Phuket - Gästrum
Område: Chalong Antal rum: 32

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,1

baserat på 23
omdömen

Valuta för pengarna
7,3
Läge
5,0
Personal
6,6
Hotellets Skick/Renlighet
7,0
Bekvämligheter på rummet
6,5
Mat/Middag
4,3
Alla omdömen (23)
Sortera efter:
Antolina S. Ensamresenär Sweden, den 14 februari 2013
Billigt boende med uselt läge

Prisvärt budgetboende, inget busliv
4,7
Hotellet ligger precis vid en traffikerad väg, trots det dåliga kommunikationer. Långt från stranden, taxi kostade 400 baht enkel väg (10-15 minuter till hemska rysstäta Kata beach där allt är dyrt). Oengagerad personal, torftig frukost. Ingen städning eller byte av lakan eller handdukar på fyra nätter, trots eget rum. Inget toapapper, ingen tvål i gemensamt duschrum/wc. Sammanfattningsvis enda skälet att välja detta hotell är om du behöver spara pengar. Bodde här för att det skulle vara nära färjor till Krabi, vilket det inte var. Hård inplastad säng men tyst läge, inga störande gäster.
Restaurangtips: Restaurangen till höger om hotellet har jättebra och billig mat som jag varmt kan rekommendera!
Anmäl det här omdömet
Lizette L. Reste med partner Sweden, den 16 januari 2012
trevlig & hjälpsam personal och fräscha rum

rent & fint, personal
7
Andra gången jag bor på nana chart. Ett räscht ställe med den bästa personalen och väldigt fina rum. Tillgång till gratis frukost och kaffe/te. Delad toalett för de som bor i rum med fläkt men egen för de som väljer rum med ac. Vi bodde de två första nätterna i standard med fläkt men bytte sen till rum med ac pga värmen.
Tips om att göra på hotellet: Hyr moped för att kunna ta dig från hotellet. det tar ca 30 min att gå in till chalong centrum men skönt att ha moped så du kan ta dig till stranden phuket town osv.
Anmäl det här omdömet
Lizette L. Reste med partner Sweden, den 18 december 2011
rent & fräscht ställe

personal, rummen
7,3
Första vistelsen på na na chart bodde vi i standard med två enkel sängar. Vi hade då delad toalett och det funkade hur bra som helst. Personalen är jätte bra och hjälper dig och du behöver något. Sådär läge då de ligger en bit i från chalong centrum så rekkomenderar att hyra en moped för att kunna ta sig runt, enkelt att hitta i chalong och till phuket stad. fri tillgång till frukost och kaffe.
Anmäl det här omdömet
Kelsey L. Ensamresenär Canada, den 1 juni 2015
If you have a scooter this place is ok

Quiet, nice green grass area.
4,7
Turns out it's off season and I was the only person staying there so they gave me a private room instead of the dorm. Super nice ladies working there, but not able to speak English well. Away from everything so you need a scooter to get around here. Alright if you just need a place to crash and are out most of the time.
Anmäl det här omdömet
Jana F. Reste med partner Germany, den 16 februari 2015
Sweet dreams!

It's clean, quiet and reasonable price!
8,3
Staying at nana chart was great! The owner doesn't spreak good English but she is trying her best! The room was great and clean. And the bed was the most comfort we got so far in Thailand! So we slept great! And you couldn't hear the noises from the big street! Thumbs up! We even stayed 2 nights longer :) and with a scooter it doesn't even matter where it is ;)
Anmäl det här omdömet
Jarno R. Ensamresenär Finland, den 29 januari 2015
owner was really nice!

location, owner and free small breakfast in the morning
6,3
i booked 3 ppl dorm but they but me in one of the normall rooms, so i stayd alone with difrent room and same price. owner doestn speak mutch english but still everything went easily when i stayed in. the pilows where really hard and you had to ask all the time for paper for toilets etc, these where only bad things in this hostell.
Anmäl det här omdömet
Jonathan W. Ensamresenär Canada, den 14 november 2014
nice place, nice staff, little English,

price, clean, nice shower warm water,
6
Its a nice clean place with friendly staff but they dont speak English so are not good for advice.
Anmäl det här omdömet
Chris C. Ensamresenär New Zealand, den 26 februari 2014
Great place on a budget

Cheap, clean & good staff
7,3
Easy apart from taxi driver not know where it was. nice rooms & staff
Anmäl det här omdömet
John W. Ensamresenär Canada, den 19 februari 2014
Average Hostel, could use some maintenance

decent price
5
This hostel is about average for a hostel, though they provided some truly pitiful excuses for pillows. the hostel is located close to a tesco lotus grocery center, and close to 7/11 and some local food. its about 30 minutes to the beach from here. the hostel has a free breakfast, but its pretty lean fare, and they have this odd idea that people will pay them per item to do their laundry. don't bother with that, there is a laundromat about 500 metres away, that will cost you 30 baht for 15 kg of laundry. wifi reception is average verging on poor
Anmäl det här omdömet
Jia W. Ensamresenär China, den 7 december 2013
My friend didn't come with me. I can't cancel.

My friend didn't come with me. So I lived in another booked room. I tried to cancel this room, but failed.
6
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Na Na Chart Phuket PhuketNa Na Chart Phuket Phuket - RestaurangNa Na Chart Phuket Phuket - UtsiktNa Na Chart Phuket Phuket - UtsiktNa Na Chart Phuket Phuket - TrädgårdNa Na Chart Phuket Phuket - OmgivningarNa Na Chart Phuket Phuket - OmgivningarNa Na Chart Phuket Phuket - OmgivningarNa Na Chart Phuket Phuket - UtsiktNa Na Chart Phuket Phuket - LobbyNa Na Chart Phuket Phuket - TrädgårdNa Na Chart Phuket Phuket - OmgivningarNa Na Chart Phuket Phuket - OmgivningarNa Na Chart Phuket Phuket - OmgivningarNa Na Chart Phuket Phuket - SvitNa Na Chart Phuket Phuket - OmgivningarNa Na Chart Phuket Phuket - VillaNa Na Chart Phuket Phuket - Hotellet från utsidanNa Na Chart Phuket Phuket - RestaurangNa Na Chart Phuket Phuket - TrädgårdNa Na Chart Phuket Phuket - Hotellet från insidanNa Na Chart Phuket Phuket - GästrumNa Na Chart Phuket Phuket - GästrumNa Na Chart Phuket Phuket - GästrumNa Na Chart Phuket Phuket - GästrumNa Na Chart Phuket Phuket - GästrumNa Na Chart Phuket Phuket - GästrumNa Na Chart Phuket Phuket - GästrumNa Na Chart Phuket Phuket - GästrumNa Na Chart Phuket Phuket - GästrumNa Na Chart Phuket Phuket - GästrumNa Na Chart Phuket Phuket - GästrumNa Na Chart Phuket Phuket - GästrumNa Na Chart Phuket Phuket - GästrumNa Na Chart Phuket Phuket - Hotellet från insidanNa Na Chart Phuket Phuket - Hotellet från insidanNa Na Chart Phuket Phuket - BadrumNa Na Chart Phuket Phuket - BadrumNa Na Chart Phuket Phuket - BadrumNa Na Chart Phuket Phuket - BadrumNa Na Chart Phuket Phuket - LobbyNa Na Chart Phuket Phuket - LobbyNa Na Chart Phuket Phuket - Hotellet från utsidanNa Na Chart Phuket Phuket - Hotellet från utsidanNa Na Chart Phuket Phuket - Hotellet från utsidanNa Na Chart Phuket Phuket - Hotellet från utsidanNa Na Chart Phuket Phuket - UtsiktNa Na Chart Phuket Phuket - GästrumNa Na Chart Phuket Phuket - GolfbanaNa Na Chart Phuket Phuket - UtsiktNa Na Chart Phuket Phuket - Lobby


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B08