Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Nairock On The Rock Resort

11/11 viset road naiharnbeach rawai, Naiharn / Rawai / Chalong, Phuket, Thailand 83130 (Visa på karta)

Boka nu!

Nairock On The Rock Resort Phuket - Utsikt Nairock On The Rock Resort Phuket - Utsikt Nairock On The Rock Resort Phuket - Gästrum Nairock On The Rock Resort Phuket - Utsikt Nairock On The Rock Resort Phuket - Utsikt Nairock On The Rock Resort Phuket - Utsikt Nairock On The Rock Resort Phuket - Utsikt Nairock On The Rock Resort Phuket - Utsikt Nairock On The Rock Resort Phuket - Utsikt Nairock On The Rock Resort Phuket - Utsikt Nairock On The Rock Resort Phuket - Gästrum Nairock On The Rock Resort Phuket - Gästrum Nairock On The Rock Resort Phuket - Gästrum Nairock On The Rock Resort Phuket - Gästrum Nairock On The Rock Resort Phuket - Gästrum Nairock On The Rock Resort Phuket - Badrum
Nairock On The Rock Resort Phuket - Badrum Nairock On The Rock Resort Phuket - Hotellet från utsidan Nairock On The Rock Resort Phuket - Hotellet från utsidan
Område: Naiharn / Rawai / Chalong Antal rum: 17

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,2

baserat på 130 omdömen

5 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,0
Läge
8,7
Personal
6,8
Hotellets Skick/Renlighet
6,3
Bekvämligheter på rummet
6,8
Mat/Middag
6,4
Alla omdömen (130)
Sortera efter:
Benny B. Reste med partner Sweden, den 7 mars 2015
Aldrig mer

Det enda positiva var utsikten, för övrigt bara negativt
2,7
En stor besvikelse. Bokade deras dyraste deluxe-rum. Överensstämmer inte alls med bilderna. Slitet, smutsigt, noll service, sängen vägrade min partner ligga i.... Aldrig mer !!!
Anmäl det här omdömet
David S. Familj med småbarn Sweden, den 4 mars 2013
Bra hotel med utsikt

Utsikten
6
Va ett bra hotel till ett rimligt pris för att bo vid havet och ha en liten pool + utsikt och nära till resturanger och 2 stränder. Vi hyrde motorbike och redan första dan så att vi kunde åka runt och kika lite och trafiken är ganska lugn i Rawai/nai harn vi va även till gipsymarket och handlade färska räkor och musslor som vi sedan grillade=)
Tips om shopping: Gipsymarket och även att hyra motorbike
Anmäl det här omdömet
Kari M. Reste med partner Finland, den 26 december 2012
Mysigt hotell och trevlig personal.

hogt lage, bra utsikt
6,7
Mysigt hotell och trevlig personal,hogt lage, bra utsikt, Basta beachen i Phuket
Anmäl det här omdömet
Peter J. Familj med äldre barn Sweden, den 18 december 2012
Utmärkt läge med havsutsikt

Fin vy över havet.Nära till stranden som var härlig. personalen var trevlig.
8,3
Bra läge och nära till stranden. Restaurangägaren ( Den nedre restaurangen) var supertrevlig och lagade jättegod mat,frukost.
Anmäl det här omdömet
Peter J. Familj med äldre barn Sweden, den 18 december 2012
Pittoreskt hotell med havsutsikt

Billigt boende och nära till stranden
8,3
Lugnt och fridfullt område. inte så mycket folk som resten av Phuket. havsutsikt och mysig strand nära. Restaurangen på nedre plan lagade god frukost och mat. Restaurangägaren supertrevlig och åker gärna tillbaka.
Anmäl det här omdömet
Sooraj K. Ensamresenär India, den 21 november 2015
The best stay on our Thailand trip.

Location, staff and price.
9,3
We enjoyed ourselves to the core thanks to "cooking man" and his cheery disposition. His dishes were amazing. And he helped us locate all the good photography spots around.
Anmäl det här omdömet
Alistair M. Ensamresenär Netherlands, den 10 november 2015
nice sunsets

views, views and more sea views.
6
Good except the staff don't seem to clean the rooms everyday and replenish the 2 bottles of free water and towels. Im not suggesting they change the sheets everyday but after 3 days the towels become a bit grimy and room could do with a clean. I don't see why it would be necessary to remind the staff to do this. Which was the case. It is the second time I stayed there. The 99 baht breakfast is not up to par. Rather eat somewhere else.
Anmäl det här omdömet
Gerald G. Ensamresenär Singapore, den 2 oktober 2015
a great place to stay for peace and quiteness.

away from hustle and bustle of Patong, helpful staff, a great accommodation for solo travellers
8,7
Excellent time at the hotel. Simple clean and simply awesome views.
Anmäl det här omdömet
Vanessa T. Ensamresenär South Africa, den 27 juli 2015
not a place for a solo female traveller at all!

the blue ocean
2,7
Sorry, but i did not feel safe at this location at all. Building going on around, right at the end of "nowhere" . Sadly i booked and paid for 3 nights only but left after 20 min to find somewhere else to stay. The pool "area" is so sad, nothing like the pictures. The whole area is in need of much attention. I thought it pretty run down. Have stayed at better places for the same rate.
Anmäl det här omdömet
Sherrie J. Reste med partner United Kingdom, den 20 maj 2015
Wouldn't let my dog stay there

Nairock On The Rock Resort
2,7
Our room was filthy, thick cob webs all over the walls, the view from our room was beautiful but we couldn't sit on our balcony and enjoy it as it was really dirty.. The staff checked us in and chucked our luggage in our room and never said a word... Now we know why, they were running from the embarrassment of the dirty old rooms! We like the old style hotels but this was just dirty, the people that worked there sat outside our rooms smoking and drinking and never once spoke or made you feel welcome... I couldn't get to our rooms with out waking over there things with clutter in the hall ways, We were meant to be staying in nai harn for 3 days but because of the bad experience we had we left after 1 night. Never is this value for money we have been travelling the island for 3 months now and stayed at half the price hotels of this place and never felt so dirty and uncomfortable
Anmäl det här omdömet
1 - 5 av 5 omdömen
 

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Nairock On The Rock Resort PhuketNairock On The Rock Resort Phuket - UtsiktNairock On The Rock Resort Phuket - UtsiktNairock On The Rock Resort Phuket - GästrumNairock On The Rock Resort Phuket - UtsiktNairock On The Rock Resort Phuket - UtsiktNairock On The Rock Resort Phuket - UtsiktNairock On The Rock Resort Phuket - UtsiktNairock On The Rock Resort Phuket - UtsiktNairock On The Rock Resort Phuket - UtsiktNairock On The Rock Resort Phuket - UtsiktNairock On The Rock Resort Phuket - GästrumNairock On The Rock Resort Phuket - GästrumNairock On The Rock Resort Phuket - GästrumNairock On The Rock Resort Phuket - GästrumNairock On The Rock Resort Phuket - GästrumNairock On The Rock Resort Phuket - BadrumNairock On The Rock Resort Phuket - BadrumNairock On The Rock Resort Phuket - Hotellet från utsidanNairock On The Rock Resort Phuket - Hotellet från utsidan


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B07