eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Nairock On The Rock Resort

11/11 viset road naiharnbeach rawai, Naiharn / Rawai / Chalong, Phuket, Thailand 83130 (Visa på karta)

Boka nu!

Nairock On The Rock Resort Phuket - Utsikt Nairock On The Rock Resort Phuket - Utsikt Nairock On The Rock Resort Phuket - Gästrum Nairock On The Rock Resort Phuket - Utsikt Nairock On The Rock Resort Phuket - Utsikt Nairock On The Rock Resort Phuket - Utsikt Nairock On The Rock Resort Phuket - Utsikt Nairock On The Rock Resort Phuket - Utsikt Nairock On The Rock Resort Phuket - Utsikt Nairock On The Rock Resort Phuket - Utsikt Nairock On The Rock Resort Phuket - Gästrum Nairock On The Rock Resort Phuket - Gästrum Nairock On The Rock Resort Phuket - Gästrum Nairock On The Rock Resort Phuket - Gästrum Nairock On The Rock Resort Phuket - Gästrum Nairock On The Rock Resort Phuket - Badrum
Nairock On The Rock Resort Phuket - Badrum Nairock On The Rock Resort Phuket - Hotellet från utsidan Nairock On The Rock Resort Phuket - Hotellet från utsidan
Område: Naiharn / Rawai / Chalong Antal rum: 17
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,2

baserat på 113 omdömen

Valuta för pengarna
8,1
Läge
8,8
Personal
6,7
Hotellets Skick/Renlighet
6,3
Bekvämligheter på rummet
6,8
Mat/Middag
6,4
Alla omdömen (113)
Sortera efter:
Benny B. Reste med partner Sweden, den 7 mars 2015
Aldrig mer

Det enda positiva var utsikten, för övrigt bara negativt
2,7
En stor besvikelse. Bokade deras dyraste deluxe-rum. Överensstämmer inte alls med bilderna. Slitet, smutsigt, noll service, sängen vägrade min partner ligga i.... Aldrig mer !!!
David S. Familj med småbarn Sweden, den 4 mars 2013
Bra hotel med utsikt

Utsikten
6
Va ett bra hotel till ett rimligt pris för att bo vid havet och ha en liten pool + utsikt och nära till resturanger och 2 stränder. Vi hyrde motorbike och redan första dan så att vi kunde åka runt och kika lite och trafiken är ganska lugn i Rawai/nai harn vi va även till gipsymarket och handlade färska räkor och musslor som vi sedan grillade=)
Tips om shopping: Gipsymarket och även att hyra motorbike
Kari M. Reste med partner Finland, den 26 december 2012
Mysigt hotell och trevlig personal.

hogt lage, bra utsikt
6,7
Mysigt hotell och trevlig personal,hogt lage, bra utsikt, Basta beachen i Phuket
Peter J. Familj med äldre barn Sweden, den 18 december 2012
Utmärkt läge med havsutsikt

Fin vy över havet.Nära till stranden som var härlig. personalen var trevlig.
8,3
Bra läge och nära till stranden. Restaurangägaren ( Den nedre restaurangen) var supertrevlig och lagade jättegod mat,frukost.
Peter J. Familj med äldre barn Sweden, den 18 december 2012
Pittoreskt hotell med havsutsikt

Billigt boende och nära till stranden
8,3
Lugnt och fridfullt område. inte så mycket folk som resten av Phuket. havsutsikt och mysig strand nära. Restaurangen på nedre plan lagade god frukost och mat. Restaurangägaren supertrevlig och åker gärna tillbaka.
Bongkotratana S. Reste med partner Thailand, den 10 maj 2015
Right on the beach, a rare find in Phuket

Location, Beach front, friendly staff
7,7
Chakrapan T. Reste med partner Thailand, den 6 april 2015
Good view, good for fishing

Dinner, good location for swimming at Niharn beach
6,7
Suzanne C. Ensamresenär United Kingdom, den 5 januari 2015
Lovely little hideaway

Location, quirkiness, price
7,7
I really enjoyed it-2min walk to a beautiful beach and restaurants. Ideal if you dont have a moped. I didnt eat at the restaurant but several did. There was a lovely italian and french restaurant on the doorstep with stunning views. There was a market when i arrived new years day but after that just a handful of little stores and a great massage place. There are taxi's but expensive if you are a solo traveller-rent a moped if you can. I stayed 4 nights and my room wasnt cleaned once. I think this might have been an oversight as other rooms were being cleaned. Maybe I should have just asked as the thai's are always very obliging and helpful. Great little resort and it as just what I was looking for-peace and quiet with stunning views. I would stay there again.
Igor P. Familj med småbarn Ukraine, den 10 november 2014
perfect view on the sea

perfect view on the sea, good location, best price.
7,7
We had a nice stay at the Nairock On The Rock. Booking apartment on the internet. No additional payments. All was like in the photo. Recomended for fishers, divers, young pairs but without children (steep rocks).
James H. Ensamresenär United States of America, den 13 september 2014
You get what you pay for!

Seafront rooms were quite nice, the restaurant had great pizzas, the staff was good.
3,3
The seafront rooms are very nice. Very reasonable for the off season. The rooms up top were a bit old, but ours were clean and had clean linens. The TV was pretty good--they're new flat screens.It was convenient having a mini-market right there and we had great pizzs at the restaurant. I would definitely stay there again!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Kundrecensioner - Nairock On The Rock Resort, Phuket

AS-AGWEB-3B01