Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Nasa Vegas Hotel

44 Sukhumvit 71-Ramkhamhaeng Road, Suanluang (Airport Link - Ramkhamhaeng Station), Ratchadaphisek, Bangkok, Thailand 10250

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,1

baserat på 21718 omdömen

151 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,1
Läge
7,7
Personal
7,0
Hotellets Skick/Renlighet
6,8
Bekvämligheter på rummet
6,9
Mat/Middag
6,4
Alla omdömen (21718)
Sortera efter:
Stefan J. Ensamresenär Sweden, den 25 april 2016
Duger för kortare stopp
5,7
Nasa är ett ok hotel...om man är på genomresa.
Anmäl det här omdömet
Johan N. Ensamresenär Sweden, den 6 april 2016
.
3
.
Anmäl det här omdömet
Ingemar S. Reste med partner Sweden, den 17 mars 2016
Läget

Sängen, tystnaden och läget
5,3
Det var trevligt här. Enda dåliga var att det var stopp i handfatet och det blev tillsagt men inget hände.
Anmäl det här omdömet
Hans A. Reste med partner Sweden, den 16 mars 2016
ofrächt
4,7
Det är inte så frächt med smutsiga. heltäckande mattor.
Anmäl det här omdömet
Bjorn J. Ensamresenär Sweden, den 22 februari 2016
trogen gäst.
5,7
Läget på Airport Link..
Anmäl det här omdömet
Michlin J. Familj med småbarn Sweden, den 13 februari 2016
MissNojd

att checka ut va det Basta
3
Anmäl det här omdömet
Lars I. Reste med partner Sweden, den 1 februari 2016
Bra läge

Läget,priset och matmarknaden på andra sidan gatan
7
Bra allt funkar på hotellet du får de du betalar för varken bättre eller sämre! Visst rummen är inte toppen bra men de blir städade varje dag om man vill det.
Anmäl det här omdömet
Reidar W. Reste med partner Sweden, den 16 januari 2016
Bra för åra behov

Läget, servicen, frukosten
8,7
Som förväntat godkänt bra
Anmäl det här omdömet
Veljo T. Ensamresenär Estonia, den 15 januari 2016
Bra läge

Bra läge och bra pris
9
Anmäl det här omdömet
Ann-Charlotte L. Reste med partner Sweden, den 7 januari 2016
Bra hotell som ligger utefter Air Port Rail Link

Bra läge, nära Bangkok City men ändå ett förhålandevis lugnt område i Bangkok. Nära Air Port Rail Link
8
Hotellet känns stort och lyxigt. Rent och fräscht överallt. Lite tråkigt att det inte fanns nån launge eller bra soffor eller fotöljer att sitta å slappa i nere i foajen. Fanns en liten soffgrupp bakom en disk som sålde upplevelser i Bangkok och där gick inte att sitta ifred för reseförsäljare. Fanns heller inga soffor eller vilostolar utanför hotellet där man kunde sitta ute och ta en öl. Kan rekomendera detta hotellet till både barnfamiljer och de som reser ensamma.
Anmäl det här omdömet
1 - 10 av 151 omdömen Nästa sida
Nasa Vegas Hotel BangkokNasa Vegas Hotel Bangkok - Hotellet från utsidanNasa Vegas Hotel Bangkok - ReceptionNasa Vegas Hotel Bangkok - LobbyNasa Vegas Hotel Bangkok - GästrumNasa Vegas Hotel Bangkok - GästrumNasa Vegas Hotel Bangkok - GästrumNasa Vegas Hotel Bangkok - GästrumNasa Vegas Hotel Bangkok - GästrumNasa Vegas Hotel Bangkok - GästrumNasa Vegas Hotel Bangkok - GästrumNasa Vegas Hotel Bangkok - GästrumNasa Vegas Hotel Bangkok - GästrumNasa Vegas Hotel Bangkok - GästrumNasa Vegas Hotel Bangkok - GymNasa Vegas Hotel Bangkok - GästrumNasa Vegas Hotel Bangkok - Mötesrum


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B02