Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Nathan Hotel

378 Nathan Road, Jordan, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Nathan Hotel Hong Kong - Gästrum Nathan Hotel Hong Kong - Gästrum Nathan Hotel Hong Kong - Gästrum Nathan Hotel Hong Kong - Gästrum Nathan Hotel Hong Kong - Gästrum Nathan Hotel Hong Kong - Gästrum Nathan Hotel Hong Kong - Gästrum Nathan Hotel Hong Kong - Gästrum Nathan Hotel Hong Kong - Gästrum Nathan Hotel Hong Kong - Gästrum Nathan Hotel Hong Kong - Gästrum Nathan Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Nathan Hotel Hong Kong - Reception Nathan Hotel Hong Kong - Restaurang Nathan Hotel Hong Kong - Svit Nathan Hotel Hong Kong - Gästrum
Nathan Hotel Hong Kong - Gästrum Nathan Hotel Hong Kong - Gästrum Nathan Hotel Hong Kong - Gästrum Nathan Hotel Hong Kong - Gästrum Nathan Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Nathan Hotel Hong Kong - Executive Lounge Nathan Hotel Hong Kong - Executive Lounge Nathan Hotel Hong Kong - Gästrum Nathan Hotel Hong Kong - Badrum Nathan Hotel Hong Kong - Svit Nathan Hotel Hong Kong - Gästrum Nathan Hotel Hong Kong - Gästrum
Område: Jordan Antal rum: 189

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

baserat på 2939 omdömen

2 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,8
Läge
8,6
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,2
Bekvämligheter på rummet
8,4
Mat/Middag
7,1
Alla omdömen (2939)
Sortera efter:
Lars H. Ensamresenär Sweden, den 2 maj 2014
Utmärkt boende

Rummet, personalen, servicen
9,7
Min vistelse var helt problemfri. Jag fick utmärkt hjälp av personalen att spåra min iPad, som jag glömt i säkerhetskontrollen på Pekings flygplats.
Anmäl det här omdömet
Marina S. Reste med partner Sweden, den 15 april 2012
Centralt beläget med trevlig personal

Bra läge för att utforska Hong Kong
7,3
Ett hotell som ligger centralt med gångavstånd till mycket och nära tunnelbanan. Det var rent och snyggt. Rummen och frukosten var helt ok och sett till Hong Kong-priser, ett prisvärt hotell. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående.
Anmäl det här omdömet
Ahmed A. Familj med småbarn China, den 11 februari 2016
Average hotel

Location
6,3
The damp smell and not very clean
Anmäl det här omdömet
Virginia V. Reste med partner Philippines, den 4 februari 2016
A Nice Hotel

The room is clean and comfortable.. Staff are friendly and accomodating. Accessible to many places.
9,7
It was good. We enjoyed a lot and satisfied. We will stay again at the Nathan Hotel.
Anmäl det här omdömet
Ho C. Reste med partner Taiwan, den 26 januari 2016
Convenient location

Location, location, location
6,7
Anmäl det här omdömet
Ivy N. Gruppresenär Singapore, den 24 januari 2016
standard of their services drop

transportation easily reach, a lot of eatery just next yo the hotel,
6,7
good
Anmäl det här omdömet
Cindy B. Familj med äldre barn Australia, den 13 januari 2016
Great location and excellent staff

Location, staff, comfortable beds
8,7
Was very pleased to be given a room upgrade to a family room. We booked through Agoda and reserved a standard room with extra bed as we were travelling with our teenage son. On arrival we found out that 'extra bed' upgrades are not available for this type of room due to space restrictions. Check in staff were very understanding and gave us their family room at no extra cost. Very comfortable and clean room at a fantastic location. Would definitely stay here next time.
Anmäl det här omdömet
Tan E. Reste med partner Malaysia, den 11 januari 2016
Comfortable stayed

Direct bus from airport stop in front of the hotel, attentive front desk staff, friendly potter at the lobby and good housekeeping staff .
8
We are glad to choose Nathan hotel this time. Would recommend to friends to stay in this hotel.
Anmäl det här omdömet
Gladys L. Familj med småbarn Philippines, den 5 januari 2016
One of the best so far

Best in cleanliness,value of money, staff and food
10
We enjoyed the stay and will definitely book again and recommend to others
Anmäl det här omdömet
Alexandre R. Gruppresenär France, den 2 januari 2016
Good

Spacious room
7,3
Anmäl det här omdömet
1 - 2 av 2 omdömen
 

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Nathan Hotel Hong KongNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanNathan Hotel Hong Kong - ReceptionNathan Hotel Hong Kong - RestaurangNathan Hotel Hong Kong - SvitNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanNathan Hotel Hong Kong - Executive LoungeNathan Hotel Hong Kong - Executive LoungeNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - BadrumNathan Hotel Hong Kong - SvitNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - BadrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - Executive LoungeNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - Executive LoungeNathan Hotel Hong Kong - Pub/loungeNathan Hotel Hong Kong - Pub/loungeNathan Hotel Hong Kong - Pub/loungeNathan Hotel Hong Kong - MötesrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - RestaurangNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - RestaurangNathan Hotel Hong Kong - GymNathan Hotel Hong Kong - Business CenterNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - Gym


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B06