Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Nathan Hotel

378 Nathan Road, Jordan, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Nathan Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Nathan Hotel Hong Kong - Reception Nathan Hotel Hong Kong - Business Center Nathan Hotel Hong Kong - Lobby Nathan Hotel Hong Kong - Gym Nathan Hotel Hong Kong - Gym Nathan Hotel Hong Kong - Café Nathan Hotel Hong Kong - Restaurang Nathan Hotel Hong Kong - Svit Nathan Hotel Hong Kong - Gästrum Nathan Hotel Hong Kong - Gästrum Nathan Hotel Hong Kong - Gästrum Nathan Hotel Hong Kong - Gästrum Nathan Hotel Hong Kong - Gästrum Nathan Hotel Hong Kong - Gästrum Nathan Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan
Nathan Hotel Hong Kong - Executive Lounge Nathan Hotel Hong Kong - Executive Lounge Nathan Hotel Hong Kong - Executive Lounge Nathan Hotel Hong Kong - Gästrum Nathan Hotel Hong Kong - Badrum Nathan Hotel Hong Kong - Svit Nathan Hotel Hong Kong - Gästrum Nathan Hotel Hong Kong - Gästrum Nathan Hotel Hong Kong - Badrum Nathan Hotel Hong Kong - Gästrum Nathan Hotel Hong Kong - Executive Lounge Nathan Hotel Hong Kong - Gästrum
Område: Jordan Antal rum: 189
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

8,0

baserat på 2673
omdömen

Valuta för pengarna
7,8
Läge
8,6
Personal
8,1
Hotellets Skick/Renlighet
8,2
Bekvämligheter på rummet
8,4
Mat/Middag
7,1
Alla omdömen (2673)
Sortera efter:
Lars H. Ensamresenär Sweden, den 2 maj 2014
Utmärkt boende

Rummet, personalen, servicen
9,7
Min vistelse var helt problemfri. Jag fick utmärkt hjälp av personalen att spåra min iPad, som jag glömt i säkerhetskontrollen på Pekings flygplats.
Anmäl det här omdömet
Marina S. Reste med partner Sweden, den 15 april 2012
Centralt beläget med trevlig personal

Bra läge för att utforska Hong Kong
7,3
Ett hotell som ligger centralt med gångavstånd till mycket och nära tunnelbanan. Det var rent och snyggt. Rummen och frukosten var helt ok och sett till Hong Kong-priser, ett prisvärt hotell. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående.
Anmäl det här omdömet
Khalid A. Familj med äldre barn Kuwait, den 28 juli 2015
Standard

Location
5
Anmäl det här omdömet
Toh H. Affärsresenär Singapore, den 23 juli 2015
My opinion

Good size room, helpful staff, great location
8,7
Good
Anmäl det här omdömet
Ng Y. Familj med äldre barn Singapore, den 18 juli 2015
Good location but lousy room

Location
6
Good location, but lousy room, loud aircon
Anmäl det här omdömet
Fong L. Familj med småbarn Malaysia, den 16 juli 2015
Hotel Staff very friendly & helpful

Location, Service, Handyphone
7,7
Great, hotel staff very friendly & helpful in getting the room ready for us before 3pm check-in time.
Anmäl det här omdömet
Jeff Y. Ensamresenär United Kingdom, den 14 juli 2015
Superb value for money

Absolutely free smart phone including all long distance calls n data. Great attention to details for travellers need. Value for money
8,7
Fantastic
Anmäl det här omdömet
Kian T. Familj med äldre barn Malaysia, den 13 juli 2015
Great Hotel, I will come back again

friendly frontdesk, good food and cold air condition
10
I like the hotel very much. it is well setup.
Anmäl det här omdömet
Leung M. Ensamresenär Hong Kong, den 12 juli 2015
Nice

Good location
7,7
Anmäl det här omdömet
Shana G. Gruppresenär Singapore, den 10 juli 2015
Nice

Big rooms, great location, handy phone
9
Appreciate the hotel's effort in granting our request for connecting rooms. Welcome basket on the first night is a nice touch. Rooms are very big and the marble furnished bathroom is very nice. Given how the hotel had advertised the Platinum floor as the higher end room type, the bedding and pillows are a little disappointing. Or perhaps I'm just expecting too much. Also, My mum had red marks on her legs which looked suspiciously like bedbug bites. We are not sure if she got it from the room or outside as she's the only one with such bites but perhaps the hotel can do a check. Overall, nice experience and would definitely book this hotel again the next time we are in Hong Kong.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Nathan Hotel Hong KongNathan Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanNathan Hotel Hong Kong - ReceptionNathan Hotel Hong Kong - Business CenterNathan Hotel Hong Kong - LobbyNathan Hotel Hong Kong - GymNathan Hotel Hong Kong - GymNathan Hotel Hong Kong - CaféNathan Hotel Hong Kong - RestaurangNathan Hotel Hong Kong - SvitNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanNathan Hotel Hong Kong - Executive LoungeNathan Hotel Hong Kong - Executive LoungeNathan Hotel Hong Kong - Executive LoungeNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - BadrumNathan Hotel Hong Kong - SvitNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - BadrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - Executive LoungeNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - Executive LoungeNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - GästrumNathan Hotel Hong Kong - Pub/loungeNathan Hotel Hong Kong - Pub/loungeNathan Hotel Hong Kong - Pub/loungeNathan Hotel Hong Kong - Mötesrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B05