Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

New China Guesthouse

D2 & D7, 9/F, Block D, Chung King Mansion, Tsim Sha Tsui, Hong Kong, Hongkong

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,7

baserat på 802 omdömen

2 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,2
Läge
8,7
Personal
6,3
Hotellets Skick/Renlighet
6,0
Bekvämligheter på rummet
6,5
Mat/Middag
5,2
Alla omdömen (802)
Sortera efter:
Tuva S. Ensamresenär Sweden, den 2 november 2014
Välkommen till häktet

Läget.
5
Det som var bra: Videokamera i hissarna: tryggare. Snäll dam i "receptionen". Riktigt bra läge, typ 25 m till tunnelbanan. Schysst område med butiker. Nära till Starferry. Det negativa: Det var svarta hårstrån överallt i det pyttelilla rummet. Det var ett otroligt litet badrum med dusch över handfatet. Är man överviktig skulle man knappt få plats. Det gick inte att styra AC:n riktigt, det var bara on/off och det blev superkallt efter en stund med den på, och väldigt varmt och dålig luft med den av. Hostlet/hotellet ligger ju i Chunking mansion och minst tre gånger så följde killar efter mig i huset påväg ut o frågade vad jag hette osv. Skulle jag resa själv till Hong Kong igen så skulle jag valt ett riktigt hotell hellre. Men är man två så är detta är nice altenativ som är billigt i jämförelse med andra stället i HK.
Anmäl det här omdömet
Leif E. Reste med partner Sweden, den 5 december 2012
Utmärkt läge

Bra läge
5,7
Ett mycket litet rum, i ett stökigt hus och omgivning. Smutsigt utanför, men i rummet var det rent. Trevlig personal. Nära till flygplatsbussen och tunnelbana. Ingen frukost i närheten, men det fanns något att äta på Mac Donalds till frukost.
Anmäl det här omdömet
Timothy W. Ensamresenär United States of America, den 11 december 2015
Great location, safe and cheapest for private rms

This hotel has a great location and has reasonably clean rooms for the same money as a dorm style hostel. It is well managed and I have been going here for four years. It is safe with helpful staff.
9
Good… it was an awesome value for the money… Enjoyed the simple and friendly environment.
Anmäl det här omdömet
Randal B. Reste med partner United States of America, den 1 november 2015
Needs a good cleaning

Location
4,3
Walls where dirty along with ceiling, room needed a good cleaning for top to bottom. Did not fell clean at all.
Anmäl det här omdömet
Sanjay N. Familj med småbarn India, den 20 september 2015
Not clean

Location
4,7
Not good
Anmäl det här omdömet
Michelle S. Reste med partner Philippines, den 30 juni 2015
It does the jib for what you pay for

It is really cheap. Location is awesome. It does the job - sleep in, cold a/c, working heater, clean toilet
7
For people who are conplaining how small it is and no free stuff, i believe they should be reminded if the price tgey paid for. We (2 of us) paid 900php (about 20usd) per day, but we had enough bed pillows a/c heater toilet.. Bldg right across tsim sha tsui mtr, aling nathan road, walking distance to the bay... Will i book again? For a few days, yes. But if going with kids, and intend to stay in the room for some rest/relaxation, this hostel is not meant for that
Anmäl det här omdömet
Hui J. Ensamresenär Malaysia, den 23 juni 2015
strategic location

strategic location,suitable for budget travellers, provide basic needed f
6,3
Meet basic expectation of budget stay. hope hotel can handle room clearance as stated time. Managed to check in after 6pm whIch in fact stated allow to check in after 2pm.Get the actual room on the next day after spending one night on the other room temporarily.
Anmäl det här omdömet
Somphop K. Gruppresenär Thailand, den 5 maj 2015
Location is Good!!

Location, Nice Staff, Suitable Price
5
The good location, but staffs have to clean the room everyday or 2 days a time.
Anmäl det här omdömet
Somphop K. Ensamresenär Thailand, den 5 maj 2015
Good Location

Good Location, Nice Staff, Easy to goout
5,7
Good Location but have to clean the room everyday or 2 days a time
Anmäl det här omdömet
Erwin R. Gruppresenär Philippines, den 28 april 2015
Simple Budget Hotel

accessible
7,3
we're able to check-in early at 11am,
Anmäl det här omdömet
1 - 2 av 2 omdömen
New China Guesthouse Hong KongNew China Guesthouse Hong Kong - GästrumNew China Guesthouse Hong Kong - GästrumNew China Guesthouse Hong Kong - GästrumNew China Guesthouse Hong Kong - GästrumNew China Guesthouse Hong Kong - GästrumNew China Guesthouse Hong Kong - GästrumNew China Guesthouse Hong Kong - BadrumNew China Guesthouse Hong Kong - GästrumNew China Guesthouse Hong Kong - GästrumNew China Guesthouse Hong Kong - GästrumNew China Guesthouse Hong Kong - EntréNew China Guesthouse Hong Kong - GästrumNew China Guesthouse Hong Kong - GästrumNew China Guesthouse Hong Kong - GästrumNew China Guesthouse Hong Kong - GästrumNew China Guesthouse Hong Kong - GästrumNew China Guesthouse Hong Kong - GästrumNew China Guesthouse Hong Kong - GästrumNew China Guesthouse Hong Kong - GästrumNew China Guesthouse Hong Kong - GästrumNew China Guesthouse Hong Kong - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A06