Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

New Vision Hotel

68C-70 Hang Bo Street, Hoan Kiem District, Gamla kvarteren, Hanoi, Vietnam

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,1

baserat på 220 omdömen

3 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,3
Läge
8,7
Personal
8,4
Hotellets Skick/Renlighet
7,9
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
7,2
Alla omdömen (220)
Sortera efter:
Eija F. Familj med äldre barn Finland, den 1 januari 2012
Trevlig personal

Personalen hjälpsam, bra läge i de gamla kvarteren.
8,3
Förmånligt hotell med bra läge och trevlig personal.
Anmäl det här omdömet
Eija F. Familj med äldre barn Finland, den 29 december 2011
trevlig personal.

Förmånligt hotell
8,7
Trevligt litet hotell mitt i de gamla kvarteren. Förmånlig övernattning. Trevlig personal.
Anmäl det här omdömet
Maria D. Gruppresenär Sweden, den 30 november 2011
Bra hotel med trevligt kunniga personal

Personalens service kännsla,
8,3
Stadens bjuder många historiska platser att besöka. Man kan göra utflykter från stan.Vi har varit i Halong bukten .
Anmäl det här omdömet
Wing K. Ensamresenär Hong Kong, den 6 maj 2016
valuable.
6
staff are very helpful and attentive. so considereated that prepared for my breakfast and let me take away to eat on my way trip (because i have to leave before breakfast time). The room is OK with this price.
Anmäl det här omdömet
Nguyen V. Ensamresenär Vietnam, den 6 maj 2016
Fantastic Hotel
6,7
Hotel was fantastic as it was short trip . Less time to spend but the hotel looks amazing . Staffs are very kind and friendly . Will sure come back in the future .
Anmäl det här omdömet
Alex T. Ensamresenär United States of America, den 29 april 2016
good value
5,3
good value hotel, good location, hard bed.
Anmäl det här omdömet
Satya S. Reste med partner India, den 28 april 2016
good
6,7
good
Anmäl det här omdömet
Shirley L. Ensamresenär Canada, den 27 april 2016
Great stay at bargain rate!
6,3
It's a great way to visit Hanoi. Right in the middle of the old quarter, with comfortable beds, and helpful staff, this hotel is an excellent choice.
Anmäl det här omdömet
Satya S. Reste med partner India, den 26 april 2016
ok
5,3
ok
Anmäl det här omdömet
Jörgen D. Familj med äldre barn Sweden, den 18 april 2016
A very good budget hotel
6
Very god value for money. Friendly and very helpful staff Clean room The hotel is located in the center of Hoan kiem (old town) The hotel is a little bit old, but I can recommended New vision hotel Jörgen D from sweden
Anmäl det här omdömet
1 - 3 av 3 omdömen
New Vision Hotel HanoiNew Vision Hotel Hanoi - GästrumNew Vision Hotel Hanoi - GästrumNew Vision Hotel Hanoi - GästrumNew Vision Hotel Hanoi - GästrumNew Vision Hotel Hanoi - GästrumNew Vision Hotel Hanoi - GästrumNew Vision Hotel Hanoi - RestaurangNew Vision Hotel Hanoi - Business CenterNew Vision Hotel Hanoi - GästrumNew Vision Hotel Hanoi - Hotellet från insidanNew Vision Hotel Hanoi - GästrumNew Vision Hotel Hanoi - GästrumNew Vision Hotel Hanoi - GästrumNew Vision Hotel Hanoi - Hotellet från insidanNew Vision Hotel Hanoi - GästrumNew Vision Hotel Hanoi - GästrumNew Vision Hotel Hanoi - GästrumNew Vision Hotel Hanoi - GästrumNew Vision Hotel Hanoi - Hotellet från insidan


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C02