Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

New World Saigon Hotel

76 Le Lai Street, Distrikt 1, Ho Chi Minh-staden, Vietnam 70000

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

baserat på 1684 omdömen

6 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,9
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,5
Bekvämligheter på rummet
8,4
Mat/Middag
7,9
Alla omdömen (1684)
Sortera efter:
Stefan N. Familj med äldre barn Sweden, den 7 februari 2016
Bra läge, frukost och bekväma sängar

Läget, frukosten och sängarna
8,3
Trevlig hjälpsam personal i lobbyn, sämre var det vid poolen, maten var inte upp till den forväntade standarden samt personalen hade dålig koll på beställningarna. Lordagen var det poolparty som inte direkt passar en barnfamilj, dock ordande hotellet att vi fick åka till ett närliggande hotell for att bada. Stor eloge for det.
Anmäl det här omdömet
Mats A. Familj med äldre barn Sweden, den 25 december 2014
Valuta för pengarna

Läget är toppen, mitt i smeten, med närhet till marknaden restauranger och mycket annat. Trevlig och tillmötesgående personal. Gym och poola/spaanläggningen
9,3
Perfekt
Anmäl det här omdömet
Marc K. Reste med partner Sweden, den 25 januari 2013
Fräsht hotell med bästa poolen o grym service

service, gratis vatten, fräsht rum, sköna sängar, fin utsikt mot parken och bra läge i distrikt 1
8,3
allmänt mkt bra hotell. enda negativa är att allt extra som frukost (dock fin o god), internet, mat vid poolen kostar som hemma i sverige.
Anmäl det här omdömet
Peter S. Ensamresenär Sweden, den 2 januari 2013
Förstklassigt hotell med ödmjuk personal

Trevlig pool och bra omgivining med trevlig park
10
Mycket trevligt hotell med pool och bra personal. Utanför hotellet finns en park där det pågick en festival, vilket förhöjde denna vistelse. Trevliga och varma människor vilket gjorde att man kände sig trygg hela tiden. Mycket bra frukostbuffe.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Stadspromenaden vid solnedgången är ett måste, att se alla dessa 4 miljoner mopeder.
Anmäl det här omdömet
Bengt R. Reste med partner Sweden, den 15 juli 2012
Stort hotell som har allt

Poolen, gymmet och sängen
8
väldigt stort hotell som blir lite opersonligt. det tog väldigt lång tid att checka in. internet ingick inte och personalen ville att vi skulle betala för internet direkt. sen visade sig att det var billigare att beställa det från rummet? väldigt fult gjort! men hotellet har verkligen allt, tennisbana, pool, gym, spa, frisör, restaurang, bar, allt! det ligger också ganska bra, med mycket sevärdigheter i närheter. sängarna var jättesköna och allt var rent och fräscht. lite dyrt tyckte vi.
Anmäl det här omdömet
Therese H. Reste med partner Sweden, den 6 mars 2011
Perfekt läge med kanonservice!

Välj executive room så får du gratis buffe och vin och sprit!
10
kanonbra hotell mitt i saigon. vi valde ett executive room för då fick man tillgång till executive floor som serverade gratis buffe, öl, vin och sprit. jättegott var det, så der var helt klart värt att lägga till en liten slant för det. jag kan varmt rekommendera detta hotell.
Anmäl det här omdömet
Antonio D. Reste med partner Australia, den 26 april 2016
Suitable address
4,3
Adequate
Anmäl det här omdömet
David S. Reste med partner Australia, den 22 april 2016
Nice
5,7
Nice hotel, the only problem we had was that there was a festival set up across the street which was very noisy , this was no fault of the hotel but made very uncomfortable for the guests who were paying good money to have a nice quite hotel.
Anmäl det här omdömet
Rebecca C. Reste med partner United States of America, den 20 april 2016
Honeymoon starting point
6,7
After a 15 hour flight we were picked up and taken to our hotel. Wow! Beautiful place to begin our honeymoon. Upgraded to the residence club well worth it! Fabulous breakfast and Also happy hour for people on those floor. Great location. Look forward to ending our honeymoon there.
Anmäl det här omdömet
Eddy C. Reste med partner Singapore, den 14 april 2016
High end service team!
6,7
Superb holiday for me with NEW WORLD HOTEL SAIGON!!!!
Anmäl det här omdömet
1 - 6 av 6 omdömen
New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-stadenNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - ReceptionNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidanNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidanNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - PoolNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - PoolNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - PoolNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - PoolNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - SpaNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - SpaNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GymNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - FestvåningNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - FestvåningNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - FestvåningNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - FestvåningNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - FestvåningNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Executive LoungeNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Executive LoungeNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Mat och dryckNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - CaféNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - CaféNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Svit


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C05