eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

New World Saigon Hotel

76 Le Lai Street, District 1, Distr. 1 - Ben Than, Ho Chi Minh-staden, Vietnam 70000 (Visa karta)

Boka nu!

New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum
New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidan New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidan New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidan New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pool New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pool New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pool New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Spa New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Spa New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gym
Område: Distr. 1 - Ben Than Antal rum: 533
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

från 1244 recensioner

Valuta för pengarna
7,7
Läge
8,7
Personal
8,3
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
7,7
Alla recensioner (1244)
Sortera efter:
Marc K. Reste med partner Sweden, den 25 januari 2013
Fräsht hotell med bästa poolen o grym service

service, gratis vatten, fräsht rum, sköna sängar, fin utsikt mot parken och bra läge i distrikt 1
8,3
allmänt mkt bra hotell. enda negativa är att allt extra som frukost (dock fin o god), internet, mat vid poolen kostar som hemma i sverige.
Peter S. Ensamresenär Sweden, den 2 januari 2013
Förstklassigt hotell med ödmjuk personal

Trevlig pool och bra omgivining med trevlig park
10
Mycket trevligt hotell med pool och bra personal. Utanför hotellet finns en park där det pågick en festival, vilket förhöjde denna vistelse. Trevliga och varma människor vilket gjorde att man kände sig trygg hela tiden. Mycket bra frukostbuffe.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Stadspromenaden vid solnedgången är ett måste, att se alla dessa 4 miljoner mopeder.
Bengt R. Reste med partner Sweden, den 15 juli 2012
Stort hotell som har allt

Poolen, gymmet och sängen
8
väldigt stort hotell som blir lite opersonligt. det tog väldigt lång tid att checka in. internet ingick inte och personalen ville att vi skulle betala för internet direkt. sen visade sig att det var billigare att beställa det från rummet? väldigt fult gjort! men hotellet har verkligen allt, tennisbana, pool, gym, spa, frisör, restaurang, bar, allt! det ligger också ganska bra, med mycket sevärdigheter i närheter. sängarna var jättesköna och allt var rent och fräscht. lite dyrt tyckte vi.
Therese H. Reste med partner Sweden, den 6 mars 2011
Perfekt läge med kanonservice!

Välj executive room så får du gratis buffe och vin och sprit!
10
kanonbra hotell mitt i saigon. vi valde ett executive room för då fick man tillgång till executive floor som serverade gratis buffe, öl, vin och sprit. jättegott var det, så der var helt klart värt att lägga till en liten slant för det. jag kan varmt rekommendera detta hotell.
Chew S. Affärsresenär Malaysia, den 3 juli 2014
Classic Hotel but a bit old

Location, services, common area
7
The hotel is centrally located, and just across the road from a park in the centre of CHMC. The common area of the hotel is very nicely done up and well maintained. But the rooms are very basic and old. Even though clean, the hotel rooms need to be refurbished to reinstate the high standard.
Zheng Z. Gruppresenär China, den 3 juli 2014
Nice hotel with polite stuff

Food, location and valuable
4
Very good hotel, but night time too noisy when the club is open
Anthony H. Reste med partner United Kingdom, den 1 juli 2014
good stay

staff, location and comfort
8
very good
Peter K. Gruppresenär Australia, den 29 juni 2014
Amazing! Great beds and lovely staff

Location, food, staff and beds
10
This is the 4th time I've stayed at the New World and every time it has been amazing! After travelling around Vietnam and sleeping in terrible beds it's so great to sleep in a comfy bed and get a great nights sleep! Staff impeccable, service amazing and the buffet full of fresh grilled lobster is just awesome. I'll be back later on this month to end my trip on a high!
Nurul F. Gruppresenär Singapore, den 28 juni 2014
Wonderful service. Hotel that goes the extra mile.

The wonderful service from the staff.
8,7
Clive S. Gruppresenär United Kingdom, den 25 juni 2014
Great hotel good value

Quality of the hotel Quality and friendliness of staff Close to city centre
9,7
Great would always go back nice large rooms, friendly and efficient staff

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-stadenNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidanNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidanNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidanNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - PoolNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - PoolNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - PoolNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - SpaNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - SpaNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GymNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GymNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Mötesrum


AS-AGWEB-3A06