eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

New World Saigon Hotel

76 Le Lai Street, District 1, Distr. 1 - Ben Than, Ho Chi Minh-staden, Vietnam 70000 (Visa karta)

Boka nu!

New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidan New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidan New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pool New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Spa New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Spa New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gym New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang
New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/lounge New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Mötesrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Mötesrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Mötesrum
Område: Distr. 1 - Ben Than Antal rum: 533
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

från 1424 recensioner

Valuta för pengarna
7,7
Läge
8,8
Personal
8,3
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
7,8
Alla recensioner (1424)
Sortera efter:
Marc K. Reste med partner Sweden, den 25 januari 2013
Fräsht hotell med bästa poolen o grym service

service, gratis vatten, fräsht rum, sköna sängar, fin utsikt mot parken och bra läge i distrikt 1
8,3
allmänt mkt bra hotell. enda negativa är att allt extra som frukost (dock fin o god), internet, mat vid poolen kostar som hemma i sverige.
Peter S. Ensamresenär Sweden, den 2 januari 2013
Förstklassigt hotell med ödmjuk personal

Trevlig pool och bra omgivining med trevlig park
10
Mycket trevligt hotell med pool och bra personal. Utanför hotellet finns en park där det pågick en festival, vilket förhöjde denna vistelse. Trevliga och varma människor vilket gjorde att man kände sig trygg hela tiden. Mycket bra frukostbuffe.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Stadspromenaden vid solnedgången är ett måste, att se alla dessa 4 miljoner mopeder.
Bengt R. Reste med partner Sweden, den 15 juli 2012
Stort hotell som har allt

Poolen, gymmet och sängen
8
väldigt stort hotell som blir lite opersonligt. det tog väldigt lång tid att checka in. internet ingick inte och personalen ville att vi skulle betala för internet direkt. sen visade sig att det var billigare att beställa det från rummet? väldigt fult gjort! men hotellet har verkligen allt, tennisbana, pool, gym, spa, frisör, restaurang, bar, allt! det ligger också ganska bra, med mycket sevärdigheter i närheter. sängarna var jättesköna och allt var rent och fräscht. lite dyrt tyckte vi.
Therese H. Reste med partner Sweden, den 6 mars 2011
Perfekt läge med kanonservice!

Välj executive room så får du gratis buffe och vin och sprit!
10
kanonbra hotell mitt i saigon. vi valde ett executive room för då fick man tillgång till executive floor som serverade gratis buffe, öl, vin och sprit. jättegott var det, så der var helt klart värt att lägga till en liten slant för det. jag kan varmt rekommendera detta hotell.
Paul C. Ensamresenär Australia, den 22 december 2014
modern 5 star hotel

modern service facilities
6
this is a modern 5 star hotel. Across the road is a park and the backpackers area is nearby for tours and massages. I got the Club deal which includes access to Soul pool party and breakfast and canapes on 10 floor 5.30 -- 7-30 I recommend this deal
Imad E. Affärsresenär Australia, den 20 december 2014
the staff where very friendley great service

internet tv and loaction
9
enjoyed it I would stay there all the time
Teng T. Affärsresenär Malaysia, den 18 december 2014
nice hotel

comfortable room, friendly staff, strategic location
6,3
pleasure and check in 2nd time
Teng T. Affärsresenär Malaysia, den 17 december 2014
comfortable and clean

friend staff, near my meeting office, nice view
6,7
great experience and fun.
Fah G. Reste med partner Malaysia, den 14 december 2014
Good location, comfortable and value for money

Comfortable, convenient and luxury stay
8,3
Overall is good. It's just walking distance to famous food stall and market. Staff are friendly and helpful. Comfortable stay and cleaniness
Huan F. Ensamresenär Canada, den 14 december 2014
good

good service
9,3

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-stadenNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidanNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidanNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - PoolNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - SpaNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - SpaNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GymNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Mötesrum


AS-AGWEB-3B01