eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

New World Saigon Hotel

76 Le Lai Street, District 1 Ben Thanh Market, Ho Chi Minh-staden, Vietnam 70000 (Visa på karta)

Boka nu!

New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Reception New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidan New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidan New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pool New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pool New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pool New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/lounge New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pool New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/lounge New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Spa New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Spa New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Spa New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Gym New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Mötesrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Mötesrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Mötesrum
New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Mötesrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Mötesrum New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Festvåning New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Festvåning New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Festvåning New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Festvåning New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Festvåning New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Executive Lounge New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Executive Lounge New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang
Område: District 1 Ben Thanh Market Antal rum: 533
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

baserat på 1598 omdömen

Valuta för pengarna
7,8
Läge
8,8
Personal
8,3
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
7,8
Alla omdömen (1598)
Sortera efter:
Mats A. Familj med äldre barn Sweden, den 25 december 2014
Valuta för pengarna

Läget är toppen, mitt i smeten, med närhet till marknaden restauranger och mycket annat. Trevlig och tillmötesgående personal. Gym och poola/spaanläggningen
9,3
Perfekt
Marc K. Reste med partner Sweden, den 25 januari 2013
Fräsht hotell med bästa poolen o grym service

service, gratis vatten, fräsht rum, sköna sängar, fin utsikt mot parken och bra läge i distrikt 1
8,3
allmänt mkt bra hotell. enda negativa är att allt extra som frukost (dock fin o god), internet, mat vid poolen kostar som hemma i sverige.
Peter S. Ensamresenär Sweden, den 2 januari 2013
Förstklassigt hotell med ödmjuk personal

Trevlig pool och bra omgivining med trevlig park
10
Mycket trevligt hotell med pool och bra personal. Utanför hotellet finns en park där det pågick en festival, vilket förhöjde denna vistelse. Trevliga och varma människor vilket gjorde att man kände sig trygg hela tiden. Mycket bra frukostbuffe.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Stadspromenaden vid solnedgången är ett måste, att se alla dessa 4 miljoner mopeder.
Bengt R. Reste med partner Sweden, den 15 juli 2012
Stort hotell som har allt

Poolen, gymmet och sängen
8
väldigt stort hotell som blir lite opersonligt. det tog väldigt lång tid att checka in. internet ingick inte och personalen ville att vi skulle betala för internet direkt. sen visade sig att det var billigare att beställa det från rummet? väldigt fult gjort! men hotellet har verkligen allt, tennisbana, pool, gym, spa, frisör, restaurang, bar, allt! det ligger också ganska bra, med mycket sevärdigheter i närheter. sängarna var jättesköna och allt var rent och fräscht. lite dyrt tyckte vi.
Therese H. Reste med partner Sweden, den 6 mars 2011
Perfekt läge med kanonservice!

Välj executive room så får du gratis buffe och vin och sprit!
10
kanonbra hotell mitt i saigon. vi valde ett executive room för då fick man tillgång till executive floor som serverade gratis buffe, öl, vin och sprit. jättegott var det, så der var helt klart värt att lägga till en liten slant för det. jag kan varmt rekommendera detta hotell.
Alexander D. Affärsresenär United States of America, den 26 april 2015
Friendly staff. Feel like home everytime...

Location, standard, staff
8,7
Wonderfull everytime going back to HoChiMinh. Feel like home particularly staying at the residence floors. Friendly staff
Kiho S. Affärsresenär South Korea, den 17 april 2015
good hotel

location, staff, clean
10
Suitable price
Anders O. Affärsresenär Sweden, den 17 april 2015
new world but old hotel

located beside a beautiful park, location is good, bustling area around the hotel
6
The rooms simply are old and not renovated to modern standard. Old carpets in the corridors that smell of old carpets. Check in required credit card registration as normal... however they turn the card and keep your cvr number too ! It means anyone can buy anything on internet with this information . . Breakfast buffet was good and plenty..but the omelette crunchy from eggshells inside.. Lots of smaller boutique hotels that gives more for the price and that are modern.
Syed N. Affärsresenär Singapore, den 13 april 2015
sf sfs dfs df sdf

sdf sdf s
10
sf sf dsf sdf dsf dsf sdf sdf sdf sdf sdf sdf dsf dsf dsfs dfsdf sf sdf dsf sd
Matthew W. Ensamresenär United Kingdom, den 12 april 2015
Great hotel in the middle of District 1

Amazing pool, quiet hotel in busy district, great staff
8,7
I had a very comfortable stay and praise the staff for their professionalism

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

New World Saigon Hotel Ho Chi Minh-stadenNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - ReceptionNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidanNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidanNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - PoolNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - PoolNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - PoolNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - PoolNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - SpaNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - SpaNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - SpaNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - GymNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - FestvåningNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - FestvåningNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - FestvåningNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - FestvåningNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - FestvåningNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Executive LoungeNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Executive LoungeNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Mat och dryckNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - CaféNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - CaféNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeNew World Saigon Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/lounge


AS-AGWEB-3B03