Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Nhow Berlin Hotel

Stralauer Allee 3, Friedrichshain, Berlin, Tyskland 10245 (Visa på karta)

Boka nu!

Nhow Berlin Hotel Berlin - Lobby Nhow Berlin Hotel Berlin - Reception Nhow Berlin Hotel Berlin - Gästrum Nhow Berlin Hotel Berlin - Gästrum Nhow Berlin Hotel Berlin - Gästrum Nhow Berlin Hotel Berlin - Gästrum Nhow Berlin Hotel Berlin - Gästrum Nhow Berlin Hotel Berlin - Gästrum Nhow Berlin Hotel Berlin - Gästrum Nhow Berlin Hotel Berlin - Badrum Nhow Berlin Hotel Berlin - Badrum Nhow Berlin Hotel Berlin - Restaurang Nhow Berlin Hotel Berlin - Pub/lounge Nhow Berlin Hotel Berlin - Lobby Nhow Berlin Hotel Berlin - Restaurang Nhow Berlin Hotel Berlin - Lobby
Nhow Berlin Hotel Berlin - Pub/lounge Nhow Berlin Hotel Berlin - Pub/lounge Nhow Berlin Hotel Berlin - Gästrum Nhow Berlin Hotel Berlin - Restaurang Nhow Berlin Hotel Berlin - Restaurang Nhow Berlin Hotel Berlin - Gästrum Nhow Berlin Hotel Berlin - Hotellet från insidan Nhow Berlin Hotel Berlin - Spa Nhow Berlin Hotel Berlin - Gästrum Nhow Berlin Hotel Berlin - Mötesrum Nhow Berlin Hotel Berlin - Hotellet från insidan Nhow Berlin Hotel Berlin - Lobby
Område: Friedrichshain Antal rum: 304

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,5

baserat på 97
omdömen

Valuta för pengarna
8,3
Läge
8,0
Personal
8,7
Hotellets Skick/Renlighet
9,4
Bekvämligheter på rummet
8,8
Mat/Middag
7,7
Alla omdömen (97)
Sortera efter:
Sofia H. Reste med partner Sweden, den 1 augusti 2013
Lyxigt design hotell med stil

Designen, utbud av aktiviteter på hotellet och rummen
8
Hotellets design, rummen, aktiviteter och de små detaljerna fick oss att riktigt njuta av våra tre nätter på nhow. Ligger nära stationen och det finns en del intressant att se på vägen dit vad gäller människor, musikanter och området i sig. Frukosten var för dyr mot vad man fick, men fullt förståeligt då de hade designat den till att se ut som ett labb. Roliga små detaljer! Mycket nöjda!
Anmäl det här omdömet
Sebastian V. Gruppresenär Sweden, den 13 maj 2013
Cool

rolig galen design, centralt, bra drinkar
8,7
kul! vi va ett gäng skolkamrater som firade att vi skulle fylla 30 och levde rövare. vad mer ska jag berätta?... man går över bron så är man kreutzberg, man går över tågspåren så kommer man till nattklubbarna, döners överallt... i berlin finns mkt god öl. minns inte så mkt mer
Anmäl det här omdömet
Stefan G. Gruppresenär Sweden, den 12 maj 2013
Grymt hotell med perfekt läge

Trevlig personal, snygg design och grymt läge för nattliv
8,3
Anmäl det här omdömet
Matthias H. Reste med partner Germany, den 18 juli 2015
Fantastic hotel - I hope it stays this way

New, clean, hip & modern, excellent facilities
8,3
We really loved this hotel. The wellness/sauna facilities were among the best I have ever seen in a hotel. We also loved the music-themed concept. The instrument room service is a nice idea, but it seemed like they didn't have enough instruments to accommodate all requests, since there was no availability when I asked and the guitar rack in the ground floor was always empty.
Anmäl det här omdömet
Ma C. Ensamresenär Qatar, den 17 juli 2015
OK

Comfy bed, river view was good and service was pretty good.
6,3
Anmäl det här omdömet
Ana C. Reste med partner Australia, den 12 juli 2015
Brilliant

Great design, convenient location and overall fantastic experience.
10
We stayed at the hotel for 2 nights and wished we could have stayed longer! Staff were extremely helpful and even offered us a free upgrade!
Anmäl det här omdömet
Carla J. Reste med partner United Kingdom, den 3 juni 2015
Nhow hotel

Staff service, location and cleanliness.
9
Anmäl det här omdömet
Abi B. Reste med partner United Kingdom, den 30 maj 2015
An amazing stay

The decor, the staff and the room!
9,3
This is such a great place to stay, the staff were amazing, the place looks incredible, and it is in a beautiful location on the water! The only problem was that we had two single beds that we kept falling down the middle of!
Anmäl det här omdömet
Wayne D. Reste med partner United Kingdom, den 27 april 2015
Great Hotel

Staff, Bar, River setting
8
Anmäl det här omdömet
Mikaela K. Reste med partner United Kingdom, den 18 april 2015
Very nice hotel

Location, good concierge service, shower
9,3
Quirky decor, nice staff, drinks were very over priced, the regular speakers weren't very good so the concierge brought us an amp which worked a treat, we were very happy with this.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Nhow Berlin Hotel BerlinNhow Berlin Hotel Berlin - LobbyNhow Berlin Hotel Berlin - ReceptionNhow Berlin Hotel Berlin - GästrumNhow Berlin Hotel Berlin - GästrumNhow Berlin Hotel Berlin - GästrumNhow Berlin Hotel Berlin - GästrumNhow Berlin Hotel Berlin - GästrumNhow Berlin Hotel Berlin - GästrumNhow Berlin Hotel Berlin - GästrumNhow Berlin Hotel Berlin - BadrumNhow Berlin Hotel Berlin - BadrumNhow Berlin Hotel Berlin - RestaurangNhow Berlin Hotel Berlin - Pub/loungeNhow Berlin Hotel Berlin - LobbyNhow Berlin Hotel Berlin - RestaurangNhow Berlin Hotel Berlin - LobbyNhow Berlin Hotel Berlin - Pub/loungeNhow Berlin Hotel Berlin - Pub/loungeNhow Berlin Hotel Berlin - GästrumNhow Berlin Hotel Berlin - RestaurangNhow Berlin Hotel Berlin - RestaurangNhow Berlin Hotel Berlin - GästrumNhow Berlin Hotel Berlin - Hotellet från insidanNhow Berlin Hotel Berlin - SpaNhow Berlin Hotel Berlin - GästrumNhow Berlin Hotel Berlin - MötesrumNhow Berlin Hotel Berlin - Hotellet från insidanNhow Berlin Hotel Berlin - LobbyNhow Berlin Hotel Berlin - SpaNhow Berlin Hotel Berlin - SpaNhow Berlin Hotel Berlin - Hotellet från insidanNhow Berlin Hotel Berlin - Hotellet från insidanNhow Berlin Hotel Berlin - Hotellet från insidanNhow Berlin Hotel Berlin - RestaurangNhow Berlin Hotel Berlin - MötesrumNhow Berlin Hotel Berlin - MötesrumNhow Berlin Hotel Berlin - MötesrumNhow Berlin Hotel Berlin - Hotellet från utsidanNhow Berlin Hotel Berlin - Hotellet från utsidanNhow Berlin Hotel Berlin - Hotellet från utsidanNhow Berlin Hotel Berlin - Hotellet från utsidanNhow Berlin Hotel Berlin - Hotellet från utsidanNhow Berlin Hotel Berlin - Hotellet från utsidanNhow Berlin Hotel Berlin - Hotellet från utsidanNhow Berlin Hotel Berlin - Hotellet från utsidan


AS-AGWEB-3B08