eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Novotel Bangkok Platinum Pratunam

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Novotel Bangkok Platinum Hotel

Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gästrum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gästrum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Badrum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurang Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Executive Lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Lobby Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Business Center Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gym Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Barnklubb Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gym Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Entré Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Mötesrum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Barnklubb Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Mötesrum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Mötesrum
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Faciliteter Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet från utsidan Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet från utsidan Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gästrum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurang Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsikt Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurang Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurang Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurang Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gästrum
Område: Pratunam Antal rum: 283
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,5

från 2778 recensioner

Valuta för pengarna
8,2
Läge
9,2
Personal
8,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,9
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
7,6
Alla recensioner (2778)
Sortera efter:
Rager I. Familj med äldre barn Sweden, den 4 januari 2013
Bra hotell nära till det mesta.

Frukost, läge,personal.
9,3
Par C. Familj med småbarn Sweden, den 26 oktober 2012
fina rum

nära shopping
8,7
kanonfint hotell med närhet till shopping! nackdelen var att det var dyrt som attan i hotell baren!
Ida J. Gruppresenär Sweden, den 2 april 2012
underbart hotell!!

pool, närhet till shopping
10
helt underbart hotell, kommer bo där nästa gång jag är i bangkok också!
Gert J. Reste med partner Sweden, den 19 mars 2012
Tjusigt hotell

mycket fint
8,3
mycket fint hotel ligger pefeckt för att gå shopa i bangkok hotelet liger på samma gata som alla shopping butiker och man kan gå direckt in till en stor shopping hus utan att lämna hotelet
Ann-Kristin O. Familj med äldre barn Sweden, den 31 januari 2012
Fräscht hotell med bra personal.

Fräscht, snygga detaljer, bra läge
9,3
Efter 10 dagar med sol & bad på annan ort så innan flyget skulle ta oss hem så var vi 4 dgr i Bangkok. Häftigt med all shopping både marknaderna och varuhusen. Flodbåt till sevärdheter och Koh san road. En stad värd att besöka.
Armin M. Reste med partner Sweden, den 12 januari 2012
Underbart hotell med grymt läge

Rena rum, trevlig personal, modernt gym och en bra pool!
9
Nytt hotell mitt i smeten om man är ute efter att shoppa. Så pass nytt att våran taxichaufför från flygplatsen knappt visste vart det låg. Bra pool och fint gym med utsikt över staden. Det enda negativa jag kan komma på är frukosten som kostar 495 bht såvida det inte ingår i rumspriset. Rekomenderar detta hotell starkt!
Tips om shopping: Platinum mall intill hotellet är definitivt värt ett besök om man vill fynda. Ett stort köpcenter där man kan hitta allt om man har tid och ork.
Ng L. Reste med partner Malaysia, den 22 juli 2014
Good Lacation

Good location, best staff performance & room very comfort
9,7
very satisfied with the service of staff.
Choy M. Familj med äldre barn Malaysia, den 21 juli 2014
Good location for shopping n others, helpful staff

Location, friendly n helpful staff, quality spa with value cost
10
2nd time to stay in this hotel due to centrally location to everywhere. Wifi speed very fast, but will affect if stay room more behind. Friendly and helpful staff. Overall very good, new n comfortable.
Gin W. Ensamresenär Singapore, den 20 juli 2014
Good service. Strategically located

convenient, shopping, clean
7,3
The service is good and helpful. Though i didn't know how to speak Thai i am very happy that they can understand me pretty well. The interior design of are classy and elegant business look. And let's look at the varieties of food :) And lots of pictures here :) i must said that Accorhotel group really serve lot of food Overall, this is a place that i would re-visit again. :) it is very affordable and be sure to make reservation as it is very crowded with many people. i love food in Bangkok with the way that we eat the food . Food in the Square are always full of surprises! For food lover of bangkok style food, there is so many style to choose from and so many food to begin with. And let me know how you like it :) Leave your comments :)
Hendrik H. Affärsresenär Indonesia, den 20 juli 2014
nice hotel

good location of hotel, next to shopping mall
8

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Novotel Bangkok Platinum Pratunam BangkokNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GästrumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GästrumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BadrumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurangNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Executive LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/loungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LobbyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Business CenterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GymNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BarnklubbNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GymNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - EntréNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MötesrumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BarnklubbNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MötesrumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MötesrumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FaciliteterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet från utsidanNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet från utsidanNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/loungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GästrumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurangNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - UtsiktNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurangNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurangNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurangNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gästrum

Kundrecensioner - Novotel Bangkok Platinum Pratunam, Bangkok

AS-AGWEB-3A08