Tillbaka till hotellinfo

Utmärkt 8,5
baserat på 4788 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Utmärkt



baserat på 4788 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,8
  • Faciliteter 8,1
  • Läge 9,2
  • Bekvämligheter på rummet 8,6
  • Personal 8,6
  • Valuta för pengarna 8,1
  • Mat/Middag 7,7

Ann-Kristin O. från Sverige
Familj med äldre barn
Bodde i 3 nätter i januari 2012
Fräscht hotell med bra personal.
Fräscht, snygga detaljer, bra läge
Efter 10 dagar med sol & bad på annan ort så innan flyget skulle ta oss hem så var vi 4 dgr i Bangkok. Häftigt med all shopping både marknaderna och varuhusen. Flodbåt till sevärdheter och Koh san road. En stad värd att besöka.
Recenserad 14 februari 2012

Armin A. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i januari 2012
Underbart hotell med grymt läge
Rena rum, trevlig personal, modernt gym och en bra pool!
Nytt hotell mitt i smeten om man är ute efter att shoppa. Så pass nytt att våran taxichaufför från flygplatsen knappt visste vart det låg. Bra pool och fint gym med utsikt över staden. Det enda negativa jag kan komma på är frukosten som kostar 495 bht såvida det inte ingår i rumspriset. Rekomenderar detta hotell starkt!
Recenserad 15 januari 2012

Ding C. från Singapore
Affärsresenär
Bodde i 4 nätter i juni 2016
Excellent location
Staff very friendly. Room is clean. & great location.
Recenserad 28 augusti 2016

Kit C. från Hongkong
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Good location, clean & tidy hotel
Good location , clean & tidy hotel
Recenserad 28 augusti 2016

Edmund A. från Malaysia
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i januari 2016
best hotel in bkk
i lost count how many time i stayed in this hotel! if you are seeing a similar review then probably its me! super convenient location, good food all around the places. a great pool!
Recenserad 27 augusti 2016

Edmund A. från Malaysia
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i november 2015
my favourite hotel in bangkok
i lost count how many time i stayed in this hotel! if you are seeing a similar review then probably its me! super convenient location, good food all around the places. a great pool!
Recenserad 27 augusti 2016

KOH D. från Singapore
Gruppresenär
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Convenient location good for elderly
Nothing more to ask for but just that for wifi acess in room, quite a hassle having to click complimentary plan every time. By default should b complimentary unless guests request for faster speed.
Recenserad 26 augusti 2016

JACQUELIN H. från Singapore
Familj med äldre barn
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Good Location
Staffs very friendly. Room is clean. & good location. Only stay this hotel while at Bkk.
Recenserad 26 augusti 2016

Sara R. från Malaysia
Gruppresenär
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Wonderful Holiday
We enjoyed our stay in the hotel. Staffs were friendly & very accommodating. Its convenient and feels safe. On that note, mini bar things should be kept in the mini bar & not outside. It can be misunderstood by guest.
Recenserad 25 augusti 2016

Sara R. från Malaysia
Gruppresenär
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Shopping Buddies
It was a wonderful stay in the hotel with great hospitality given by the staffs. However, area to improve would be in-room dining. There was communication barrier with the staff & he didn't understand the request. This lead to an unpleasant conversation. Staff who handles calls should be able to understand & converse in English.
Recenserad 25 augusti 2016