eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Novotel Bangkok Platinum Pratunam

220 Petchaburi Road, Ratchathewi, Pratunam, Bangkok, Thailand 10400 (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Novotel Bangkok Platinum Hotel
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gästrum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gästrum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Badrum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurang Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Executive Lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Lobby Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Business Center Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gym Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Barnklubb Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gym Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Entré Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Mötesrum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Barnklubb Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Mötesrum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Mötesrum
Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Faciliteter Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet från utsidan Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet från utsidan Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/lounge Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gästrum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurang Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Utsikt Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurang Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurang Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Restaurang Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Gästrum Novotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närheten
Område: Pratunam Antal rum: 283
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,5

från 2869 recensioner

Valuta för pengarna
8,2
Läge
9,2
Personal
8,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,9
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
7,6
Alla recensioner (2869)
Sortera efter:
Rager I. Familj med äldre barn Sweden, den 4 januari 2013
Bra hotell nära till det mesta.

Frukost, läge,personal.
9,3
Par C. Familj med småbarn Sweden, den 26 oktober 2012
fina rum

nära shopping
8,7
kanonfint hotell med närhet till shopping! nackdelen var att det var dyrt som attan i hotell baren!
Ida J. Gruppresenär Sweden, den 2 april 2012
underbart hotell!!

pool, närhet till shopping
10
helt underbart hotell, kommer bo där nästa gång jag är i bangkok också!
Gert J. Reste med partner Sweden, den 19 mars 2012
Tjusigt hotell

mycket fint
8,3
mycket fint hotel ligger pefeckt för att gå shopa i bangkok hotelet liger på samma gata som alla shopping butiker och man kan gå direckt in till en stor shopping hus utan att lämna hotelet
Ann-Kristin O. Familj med äldre barn Sweden, den 31 januari 2012
Fräscht hotell med bra personal.

Fräscht, snygga detaljer, bra läge
9,3
Efter 10 dagar med sol & bad på annan ort så innan flyget skulle ta oss hem så var vi 4 dgr i Bangkok. Häftigt med all shopping både marknaderna och varuhusen. Flodbåt till sevärdheter och Koh san road. En stad värd att besöka.
Armin M. Reste med partner Sweden, den 12 januari 2012
Underbart hotell med grymt läge

Rena rum, trevlig personal, modernt gym och en bra pool!
9
Nytt hotell mitt i smeten om man är ute efter att shoppa. Så pass nytt att våran taxichaufför från flygplatsen knappt visste vart det låg. Bra pool och fint gym med utsikt över staden. Det enda negativa jag kan komma på är frukosten som kostar 495 bht såvida det inte ingår i rumspriset. Rekomenderar detta hotell starkt!
Tips om shopping: Platinum mall intill hotellet är definitivt värt ett besök om man vill fynda. Ett stort köpcenter där man kan hitta allt om man har tid och ork.
Kelvin T. Reste med partner Singapore, den 28 augusti 2014
Wonderful

Convenient , clean and nice scenery view
8,7
Not my first time staying with Novotel and it's standards of service is still as good as before!
Shaun W. Affärsresenär Malaysia, den 28 augusti 2014
Good for shopping

Good location for shopping, clean and good service
6,3
Jun S. Reste med partner Singapore, den 27 augusti 2014
Great Location at Great Value!

1) Awesome Location, near proximity to Platinum, Central World and Shopping districts. 2) Really friendly and approachable staff! 3) Good value for money!
8,7
Great! Pleasant and comfortable, will definitely come back!
Anthony L. Reste med partner Singapore, den 26 augusti 2014
A hotel that located right in the city.

Easy access to all major shopping malls through walking. Value for money. New.
8,3
A fantastic hotel to stay if price is cheap. If not many other alternative hotels around that area. Breakfast not so good. Very limited choice.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Novotel Bangkok Platinum Pratunam BangkokNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GästrumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GästrumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BadrumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurangNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Executive LoungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/loungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - LobbyNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Business CenterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GymNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BarnklubbNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GymNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - EntréNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MötesrumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - BarnklubbNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MötesrumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - MötesrumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - FaciliteterNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet från utsidanNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet från utsidanNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pub/loungeNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GästrumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurangNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - UtsiktNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurangNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurangNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - RestaurangNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - GästrumNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Sevärdheter i närhetenNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Hotellet från utsidanNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - PoolNovotel Bangkok Platinum Pratunam Bangkok - Pool

Kundrecensioner - Novotel Bangkok Platinum Pratunam, Bangkok

AS-AGWEB-3C07