Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Novotel Citygate Hong Kong Hotel

51 Man Tung Road, Hongkong flygplats, Hong Kong, Hongkong (Visa på karta)

Boka nu!

Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gästrum Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellet från insidan Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurang Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurang Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Lobby Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gästrum Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Pool Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Spa Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Pool Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gym Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Lobby Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurang Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurang Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gästrum Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gästrum
Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Pool Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Fritidsfaciliteter Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Fritidsfaciliteter Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gym Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Lobby Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Lobby Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Lobby Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Svit Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Svit Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Svit
Område: Hongkong flygplats Antal rum: 440

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

baserat på 3072
omdömen

Valuta för pengarna
7,6
Läge
8,6
Personal
8,3
Hotellets Skick/Renlighet
8,7
Bekvämligheter på rummet
8,4
Mat/Middag
7,5
Alla omdömen (3072)
Sortera efter:
Janne P. Familj med småbarn Sweden, den 24 november 2013
Smidigt med bra transport möjligheter.

Närhet till flygplats,MTR och shopping
7,3
Lätt att ta sig till Disneyland med MTR eller taxi. Bra utsikt och tyst även fast det ligger i anslutning till flygplatsen. Lätt att köpa biljetter på tunnelbanan för hela familjen. Hotellet hade egen buss som gick var 15:e minut till flygplatsen.
Anmäl det här omdömet
John E. Reste med partner Sweden, den 5 februari 2012
Bra hotell nära flygplatsen

Bara 10 minuter till flygplatsen, bra shopping i anslutning till hotellet.
7
Vi behövde ett hotell nära flygplatsen att vila ut på mellan två flygningar. Hotellet har en kostnadsfri transferbuss till och från flygplatsen osm avgår var 15:e minut. I direkt anslutning till hotellet ligger en stor shoppingmall. Rummet var rent och snyggt men något märkligt var det att komma direkt in i badrummet istället för en hall. Negativt att internet inte var gratis.
Anmäl det här omdömet
Tina M. Familj med äldre barn Sweden, den 16 december 2010
Fint hotell, nära flygplats

Bra urval av restauranger, Bra utbud av affärer i anslutning till hotellet
6,7
vi behövde en övernattning nära flygplatsen och som sådant fungerade detta hotell perfekt. 10 - 15 min med taxi från flygplatsen, kostnad ca 60 kr. hotellet har gratis shuttle service till flygplatsen och gissningsvis även andra hållet vilket vi hade missat.
Anmäl det här omdömet
Magnus P. Ensamresenär Sweden, den 24 februari 2010
Novhotel=superhotel

Läget vid ett bra shoppingmall och 5 minuter från flygplatsen är helt perfekt. Hotellrummet var mycket trevligt med sköna sängar
8,7
Ett kanontrevligt hotell med ett perfekt läge. Jättebra shopping en rulltrappa från hotellet och gratis buss 5 min till flygplatsen. Rummet var mycket trevligt och jag skulle utan tvekan boka samma hotell nästa gång jag besöker Hong Kong. Sängarna är av väldigt god kvalite och rummet var rent och snyggt. Lobbyn och "sky" baren och lobby baren var kanske lite tråkiga men det perfekta läget och det trevliga rummet väger lätt upp det.
Tips om shopping: En rulltrappa till shopping i värdsklass
Anmäl det här omdömet
Minghui H. Affärsresenär Sweden, den 14 januari 2010
Novetel Hotel

Bra service, atomasfär och fin desiged hotel. Strålande utsikt från rummet, direkt till outlet
8
jätte skönt och bekvämt att stoppa over för nästa dags flygning. Väl desiged hotel, strålande utsikt till Noping 360 cable car..Personalen är värmt och service vänligt och hotel shuttle bus öär ofta och i tid... perfekt sista natt i Hongkong för att avsluta vår tre veckors semester i södra Kina.
Anmäl det här omdömet
Anna E. Ensamresenär Sweden, den 7 januari 2010
Bra hotell nära flygplatsen

lägetet - några minuter från flygplatsen, stort shoppingcentrum, fräscht hotell med alla bekvämligheter, nära tågstationen som går till Hong Kong.
8,3
ägetet - några minuter från flygplatsen, stort shoppingcentrum, fräscht hotell med alla bekvämligheter, nära tågstationen som går till Hong Kong.
Anmäl det här omdömet
Christoffer A. Reste med partner Sweden, den 7 juni 2009
Novotel City Gate Hong Kong

Närheten till flygplatsen, samt transfer mellan flyplatsen och hotellet
7,7
Hotellets läge nära flygplatsen gör det till ett nära och bekvämt hotell. Med anslutning till ett medelstort shoppingcenter och linbanan till "Sitting Buddha". Alla faciliteter som pool och gym, samt bar med utsikt över hela flygplatsen gör att Novotel Citygate är ett avslappnande hotell efter en lång resa från europa! Den enda nackdelen är läget är lågnt ifrån Hong Kong islands puls. Men det är också skönt att slippa pulsen om man inte njuter av storstadsliv 24h om dygnet.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Sitting Buddah via linbana.
Anmäl det här omdömet
Ka W. Familj med småbarn China, den 25 augusti 2015
Location is good, but air con is not stable.

Location, view, room size
6,3
Overall is fine except for the air con temp which keep increasing and decreasing randomly, it made my friend could not sleep well all night. Secondly, the front desk charged my friend 100hkd more for one minute late for the check out time. We are sure that we arrived the front desk before check out time, its because the queue was long, that's beyond our control. Its ridiculous.
Anmäl det här omdömet
Carlos V. Familj med småbarn Philippines, den 21 augusti 2015
Great Location, Great Stay

Near popular attractions and airport, great swimming pool, beside outlet mall
8
If you're into a quick break for HK Disneyland, Ngong Ping Cable Car, and some time for outlet shopping, then this hotel is for you. I wasn't able to book a room with breakfast so I can't say anything about the food (I rated neutral since there's no N.A. option above). What my kid and I really enjoyed are the swimming pools. The water is very clean and the adult pool height is between 3 to 4.5 feet. So my 6-year old kid can play with me in the adult pool safely. Nothing spectacular about the staff but they are a lot more friendly than the ones you'll meet throughout Hong Kong. I would stay here again if my itinerary is the same as this trip.
Anmäl det här omdömet
Dongjun Z. Reste med partner China, den 20 augusti 2015
Excellent stay.

close to the airport
10
close to the airport
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellet från insidanNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurangNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurangNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - PoolNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - SpaNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - PoolNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - GymNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurangNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurangNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - PoolNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - FritidsfaciliteterNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - FritidsfaciliteterNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - GymNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - SvitNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - SvitNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - SvitNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - SvitNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - SvitNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Executive LoungeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Executive LoungeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - MötesrumNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - MötesrumNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - MötesrumNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - MötesrumNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - MötesrumNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - MötesrumNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurangNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurangNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurangNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/loungeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/loungeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - FestvåningNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - FestvåningNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Festvåning


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A06