eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Novotel Citygate Hong Kong Hotel

51 Man Tung Road, Hongkong flygplats, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gästrum Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gästrum Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gästrum Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gästrum Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gästrum Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gästrum Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Buffé Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurang Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurang Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurang Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Restaurang Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Café Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/lounge Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/lounge Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Lobby
Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Festvåning Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Mötesrum Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Mötesrum Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Mötesrum Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Mötesrum Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Business Center Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Business Center Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Business Center Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Gym Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Pool Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Fritidsfaciliteter Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan
Område: Hongkong flygplats Antal rum: 440

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

från 2735 recensioner

Valuta för pengarna
7,7
Läge
8,6
Personal
8,3
Hotellets Skick/Renlighet
8,7
Bekvämligheter på rummet
8,4
Mat/Middag
7,5
Alla recensioner (2735)
Sortera efter:
Janne P. Familj med småbarn Sweden, den 24 november 2013
Smidigt med bra transport möjligheter.

Närhet till flygplats,MTR och shopping
7,3
Lätt att ta sig till Disneyland med MTR eller taxi. Bra utsikt och tyst även fast det ligger i anslutning till flygplatsen. Lätt att köpa biljetter på tunnelbanan för hela familjen. Hotellet hade egen buss som gick var 15:e minut till flygplatsen.
John E. Reste med partner Sweden, den 5 februari 2012
Bra hotell nära flygplatsen

Bara 10 minuter till flygplatsen, bra shopping i anslutning till hotellet.
7
Vi behövde ett hotell nära flygplatsen att vila ut på mellan två flygningar. Hotellet har en kostnadsfri transferbuss till och från flygplatsen osm avgår var 15:e minut. I direkt anslutning till hotellet ligger en stor shoppingmall. Rummet var rent och snyggt men något märkligt var det att komma direkt in i badrummet istället för en hall. Negativt att internet inte var gratis.
Tina M. Familj med äldre barn Sweden, den 16 december 2010
Fint hotell, nära flygplats

Bra urval av restauranger, Bra utbud av affärer i anslutning till hotellet
6,7
vi behövde en övernattning nära flygplatsen och som sådant fungerade detta hotell perfekt. 10 - 15 min med taxi från flygplatsen, kostnad ca 60 kr. hotellet har gratis shuttle service till flygplatsen och gissningsvis även andra hållet vilket vi hade missat.
Magnus P. Ensamresenär Sweden, den 24 februari 2010
Novhotel=superhotel

Läget vid ett bra shoppingmall och 5 minuter från flygplatsen är helt perfekt. Hotellrummet var mycket trevligt med sköna sängar
8,7
Ett kanontrevligt hotell med ett perfekt läge. Jättebra shopping en rulltrappa från hotellet och gratis buss 5 min till flygplatsen. Rummet var mycket trevligt och jag skulle utan tvekan boka samma hotell nästa gång jag besöker Hong Kong. Sängarna är av väldigt god kvalite och rummet var rent och snyggt. Lobbyn och "sky" baren och lobby baren var kanske lite tråkiga men det perfekta läget och det trevliga rummet väger lätt upp det.
Tips om shopping: En rulltrappa till shopping i värdsklass
Minghui H. Affärsresenär Sweden, den 14 januari 2010
Novetel Hotel

Bra service, atomasfär och fin desiged hotel. Strålande utsikt från rummet, direkt till outlet
8
jätte skönt och bekvämt att stoppa over för nästa dags flygning. Väl desiged hotel, strålande utsikt till Noping 360 cable car..Personalen är värmt och service vänligt och hotel shuttle bus öär ofta och i tid... perfekt sista natt i Hongkong för att avsluta vår tre veckors semester i södra Kina.
Anna E. Ensamresenär Sweden, den 7 januari 2010
Bra hotell nära flygplatsen

lägetet - några minuter från flygplatsen, stort shoppingcentrum, fräscht hotell med alla bekvämligheter, nära tågstationen som går till Hong Kong.
8,3
ägetet - några minuter från flygplatsen, stort shoppingcentrum, fräscht hotell med alla bekvämligheter, nära tågstationen som går till Hong Kong.
Christoffer A. Reste med partner Sweden, den 7 juni 2009
Novotel City Gate Hong Kong

Närheten till flygplatsen, samt transfer mellan flyplatsen och hotellet
7,7
Hotellets läge nära flygplatsen gör det till ett nära och bekvämt hotell. Med anslutning till ett medelstort shoppingcenter och linbanan till "Sitting Buddha". Alla faciliteter som pool och gym, samt bar med utsikt över hela flygplatsen gör att Novotel Citygate är ett avslappnande hotell efter en lång resa från europa! Den enda nackdelen är läget är lågnt ifrån Hong Kong islands puls. Men det är också skönt att slippa pulsen om man inte njuter av storstadsliv 24h om dygnet.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Sitting Buddah via linbana.
Andry S. Reste med partner Indonesia, den 22 november 2014
good but quite expensive

near to airport, connected to shopping mall
6,3
Good, but we have to pay more for wifi, breakfast, etc
Charles T. Familj med småbarn Singapore, den 19 november 2014
Not a pleasant stay

Close proximity to transport and shopping and convenience of free shuttle to airport.
7
I have requested for a high floor but they allocated the lowest level at 6 to us instead. It was still comforting that our room faces the pool! They should pay attention to customer's request and provide solutions though... Room was tidy but apparently some tiny blood stains can be noted on the bed sheets...wondering if their service has deteriorated.. Overall, it is still value for money considering the proximity....
Brian C. Familj med småbarn Philippines, den 19 november 2014
Insects inside the room

Near Hongkong disneyland
7,7
Not good. It was my 2nd time staying in Novotel, as my 1st time was on May 2014. The room 1502 given to us had crawling insects on the bed (I saw 2 on the bed), and I saw the same insect in the CR. We stayed for 3 nights and during those times, my daughter had 2-3 bite marks on her body, and I was bitten on the day of our check out, and 4 days after , it is still very itchy and swollen, even after regular applications of steroid cream, I don't know what kind of insect they have in that room! But this made me think twice of staying there again the next time.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Novotel Citygate Hong Kong Hotel Hong KongNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - GästrumNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - BufféNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurangNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurangNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurangNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - RestaurangNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - CaféNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/loungeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Pub/loungeNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - FestvåningNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - MötesrumNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - MötesrumNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - MötesrumNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - MötesrumNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Business CenterNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Business CenterNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Business CenterNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - GymNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - PoolNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - FritidsfaciliteterNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanNovotel Citygate Hong Kong Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan


AS-AGWEB-3B04