eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel

348 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gästrum Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurang Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurang Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/lounge Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/lounge Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gym Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gästrum Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gästrum Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Badrum Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gästrum Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gästrum
Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Business Center Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan
Område: Jordan Antal rum: 389

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,1

från 1891 recensioner

Valuta för pengarna
7,8
Läge
8,6
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,5
Bekvämligheter på rummet
8,2
Mat/Middag
7,4
Alla recensioner (1891)
Sortera efter:
Henric F. Affärsresenär Sweden, den 10 juni 2012
Trevligt och väl städat hotell

Renlighet och nära till tunnelbanan
6,3
Trevligt och fräscht hotell. Har det mesta förnödenheter, ligger mycket nära tunnelbanan. Bra frukost av västerländsk smak och asiatiskt. Dock lite dyrt i restaurangen.
Henric F. Affärsresenär Sweden, den 18 april 2012
Trevligt och fräscht hotell

Fräscht och har det mesta faciliteter
7
Mycket fräscht hotell, bra städat. Mycket bra och varierat frukost buffé. Stora och rymliga rum. Synd att stället ligger inte på Hong Kong Island.
Henric F. Affärsresenär Sweden, den 2 mars 2012
Tjusigt hotel med bra bekvämligheter

Bekvämligheter, fräsch och bra restaurang
7,3
Mycket fräsch, bra städat. Bra restaurang, frukosten var mycket bra då det fanns mycket variation av rätter. Träningslokalen var mycket bra. Rummen var rymliga, stora och fräscha!
Henric F. Affärsresenär Sweden, den 26 februari 2012
Utmärkt fräsch hotell med stora bekvämliga rum

Fräscht, rymliga och bekvämliga rum
7
Mycket rymliga, fräscha och genomtänkta rum. Träningslokalen är mycket bra i hotellet. Jag ger en stark fyra för frukosten då det finns mycket utbud av tillhörigheter att välja bland och det med ganska bra pris. Shuttle bus kan ordnas till flygplatsen. Dock ett minus är att Internet inte är gratis i rummen!!!
Maria J. Ensamresenär Sweden, den 22 februari 2010
Ett i läge i HongKong

Läget, nära tunnelbana och lätt att ta sig runt
8,3
Jag letade efter ett hotell med bra läge och efter att ha funderat mycket valde jag tillslut Novotel Nathan Road Kowloon Hotel. Läget var bra, nära till tunnelbanan. Till hotellet tog jag mig med tåget från flygplatsen och eftersom mitt bagage försvann så kunde jag gå från närmaste tågstation till hotellet.Det hade säkert gått med en stor väska oxå men lite mer omständigt bara. Från hotellet tog jag en taxi, kände inte för att släppa väskan . Rakt över gatan finns två varuhus om man vill shoppa på nära håll. En matbutik finns rakt över gatan till tunnelbanan.
Kim W. Affärsresenär Malaysia, den 18 augusti 2014
comfort and good services.good location.

executive lounge comfortable. breakfast is rich and verity choice. cleaningness of the hotel.
8,3
Good sleep. Very good rest.
Lian Y. Reste med partner Singapore, den 18 augusti 2014
Convenient location

Good location, plenty of food nearby
7,7
Kee C. Gruppresenär Singapore, den 17 augusti 2014
CLEAN & GOOD LOCATION

Near to MTR station, many eateries nearby & well maintained room
9,3
Hotel staff is very efficient. When we checked into our rooms, we realized that the toilet flush is not working. We called up the receptionist and they sent a technician within minutes to solve the issue.
Sylvia T. Reste med partner Indonesia, den 14 augusti 2014
Lovely Hotel

Nice decoration, Cozy, Convenient
9
This hotel is very convenient. Just walking distance to all the food stalls and shopping. The room decoration is nice too. It fits perfect for just the two of us. Breakfast was great too. plenty of selections. i enjoy my stay at this hotel.
Sebhi S. Ensamresenär France, den 9 augusti 2014
Disapointing

Location, sports room, Staff
5,3
Overall pretty good especially the location. Very disappointed that Internet paid 17usd/days and breakfast is not included (plus i took it and was really not so good, specially the viennoiserie HORRIBLE) and turns out to be quite expensive considering Hong Kong standards. Would stay here again if these were to be included

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong KongNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - GästrumNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurangNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurangNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/loungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/loungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - GymNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - GästrumNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - GästrumNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - BadrumNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - GästrumNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - GästrumNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Business CenterNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan

Kundrecensioner - Novotel Nathan Road Kowloon Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3B07