eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel

348 Nathan Road, Kowloon, Jordan, Hong Kong, Hongkong (Visa karta)

Boka nu!

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gästrum Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Lobby Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurang Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Restaurang Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/lounge Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/lounge Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gym Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gästrum Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gästrum Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Badrum Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gästrum Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Gästrum
Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive Lounge Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Business Center Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan
Område: Jordan Antal rum: 389

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,1

från 1955 recensioner

Valuta för pengarna
7,8
Läge
8,6
Personal
8,2
Hotellets Skick/Renlighet
8,5
Bekvämligheter på rummet
8,2
Mat/Middag
7,4
Alla recensioner (1955)
Sortera efter:
Henric F. Affärsresenär Sweden, den 10 juni 2012
Trevligt och väl städat hotell

Renlighet och nära till tunnelbanan
6,3
Trevligt och fräscht hotell. Har det mesta förnödenheter, ligger mycket nära tunnelbanan. Bra frukost av västerländsk smak och asiatiskt. Dock lite dyrt i restaurangen.
Henric F. Affärsresenär Sweden, den 18 april 2012
Trevligt och fräscht hotell

Fräscht och har det mesta faciliteter
7
Mycket fräscht hotell, bra städat. Mycket bra och varierat frukost buffé. Stora och rymliga rum. Synd att stället ligger inte på Hong Kong Island.
Henric F. Affärsresenär Sweden, den 2 mars 2012
Tjusigt hotel med bra bekvämligheter

Bekvämligheter, fräsch och bra restaurang
7,3
Mycket fräsch, bra städat. Bra restaurang, frukosten var mycket bra då det fanns mycket variation av rätter. Träningslokalen var mycket bra. Rummen var rymliga, stora och fräscha!
Henric F. Affärsresenär Sweden, den 26 februari 2012
Utmärkt fräsch hotell med stora bekvämliga rum

Fräscht, rymliga och bekvämliga rum
7
Mycket rymliga, fräscha och genomtänkta rum. Träningslokalen är mycket bra i hotellet. Jag ger en stark fyra för frukosten då det finns mycket utbud av tillhörigheter att välja bland och det med ganska bra pris. Shuttle bus kan ordnas till flygplatsen. Dock ett minus är att Internet inte är gratis i rummen!!!
Maria J. Ensamresenär Sweden, den 22 februari 2010
Ett i läge i HongKong

Läget, nära tunnelbana och lätt att ta sig runt
8,3
Jag letade efter ett hotell med bra läge och efter att ha funderat mycket valde jag tillslut Novotel Nathan Road Kowloon Hotel. Läget var bra, nära till tunnelbanan. Till hotellet tog jag mig med tåget från flygplatsen och eftersom mitt bagage försvann så kunde jag gå från närmaste tågstation till hotellet.Det hade säkert gått med en stor väska oxå men lite mer omständigt bara. Från hotellet tog jag en taxi, kände inte för att släppa väskan . Rakt över gatan finns två varuhus om man vill shoppa på nära håll. En matbutik finns rakt över gatan till tunnelbanan.
Soerya K. Ensamresenär Indonesia, den 27 september 2014
nice hotel with great location

location only
7,7
Standard as 4 star hotel
Kuntida K. Ensamresenär Thailand, den 26 september 2014
good location and nice hotel

location, room standard, staffs
7,7
Robert W. Reste med partner Australia, den 23 september 2014
GOOD HOTEL

PROXIMITY TO MONG KOCK / PRICE COMPARED TO OTHER HOTELS IN KOWLOON/
7,3
GOOD BUT UNABLE TO USE OUR ACCOR STATUS TO UPGRADE OR ACCESS THE CLUB LOUNGE DUE TO BOOKING HOTEL ON LINE
Nadine L. Reste med partner Singapore, den 23 september 2014
One week stay at Novotel

Comfortable room, reasonable sized toilet, cleanliness
8,7
Good location, walking distance to Jordan MTR, temple street and eateries nearby. Staff were friendly and helpful. Room and toilet was spacious and comfortable. We enjoyed our stay there, but felt the cost was slightly pricey. The Spa at the hotel lobby is average.
Jun A. Familj med småbarn Philippines, den 23 september 2014
Good location, my kids wanted more days to stay..

The hotel is just 5 minutes walk to Jordan MTR station. The room is clean and room temperature is cool. Convenient store just near the hotel lobby. Bargain chocolate store (360 store) near the hotel.
8,3
Comfortable and clean room. But should have room for family of 5 (2 adult and 3 kids), atleast 1 queen and 1 single bed in one room. The location of the hotel is very near the MTR jordan station. Approximately 5 minutes walk. My kids love our stay in the hotel.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Novotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong KongNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - GästrumNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidanNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - LobbyNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurangNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - RestaurangNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/loungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Pub/loungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - GymNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - GästrumNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - GästrumNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - BadrumNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - GästrumNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - GästrumNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Executive LoungeNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Business CenterNovotel Nathan Road Kowloon Hotel Hong Kong - Hotellet från utsidan

Kundrecensioner - Novotel Nathan Road Kowloon Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3B06