eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Novotel Saigon Centre Hotel

167 Hai Ba Trung Street, District 3, Distrikt 1 - Konsulat / Notre-Dame-katedralen, Ho Chi Minh-staden, Vietnam 70000 (Visa karta)

Boka nu!

Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Badrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/lounge Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Festvåning Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/lounge Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum
Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum
Område: Distrikt 1 - Konsulat / Notre-Dame-katedralen Antal rum: 247
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

från 853 recensioner

Valuta för pengarna
8,1
Läge
8,1
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,9
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
7,5
Alla recensioner (853)
Sortera efter:
Mikael E. Reste med partner Sweden, den 21 februari 2013
Modern stil trevlig personal

Snyggt, bra lånedatorer
8
Snyggt och bra läge, 10 min promenad till centrum med mycket shopping. Frukosten tyckte väl vi inte var värd pengarna. Första rummet vi fick kändes och luktade fuktigt i luften vi fick byta och det va bättre. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Ingen sol vid poolen.
Per L. Familj med äldre barn Sweden, den 31 december 2012
Toppklass

Frukostbuffen hade allt man kan tänka sig. Personalen gjorde allt för oss öppnade inte dörren en enda gång. Nära till det man ska se i ho chi minh
9
Hade allt man förväntar sig av ett hotell med denna standard. Poolen häftig låg utomhus men ändock inomhus.
Jin H. Affärsresenär Malaysia, den 21 november 2014
business hotel

comfort, dining and value for money
8
Great. The room comfort and cleanliness was always a plus point. Dining is great too with several choices. Good value for money and within walking distance to some shopping area and also local coffee places.
Euclid W. Affärsresenär United States of America, den 9 november 2014
My First Visit impression

People, Room space and cleanness, breakfast quality
8
The staff at the hotel was friendly and helpful. Young and energetic, they speak very good English.
Wong E. Reste med partner Singapore, den 9 november 2014
Nice hotel with decent amenities

Comfort, service & quiet
6,7
Nice hotel with decent amenities but distance a bit far from Ben Thant. I will be able to book another hotel with the same standard near Ben Thant with the amount I am paying for this hotel
Chew K. Affärsresenär Singapore, den 6 november 2014
Wise choice

Staff, comfort bed and location.
8
Wifi connectivity was excellent. Probably even the best in Asean. Location is excellent too nice shopping malls, resturants and supermarkets within 5-15 minutes walking distance. Hotel staff is always ready to serve, upkeep the standard of Novotel. Will definetly stay again for next biz trip.
Wai C. Reste med partner Singapore, den 26 oktober 2014
the staff have a good command of English

housekeeping staff efficient , room was clean and cosy. Is definitely one of the best hotel I have stayed in .
10
Will recommend this hotel to my friends.
Stefan G. Reste med partner Australia, den 26 oktober 2014
Great Hotel!

Comfort, Staff, Location
9,3
I always come back to the Novotel! Nice modern and comfortable! Only thing is they need a heated swimming pool. Very cold as it is always in the shade.
Monruedee D. Affärsresenär Thailand, den 24 oktober 2014
Great to stay at Novotel Saigon

Location Staffs and facilitites
9,7
It was greate to stay at Novotel Saigon. The localtion is in the centre of Saigon and easy to get to the visit our clienct and closed to where i can go shopping. Staffs are frindly and services mind.
Viraingsey S. Affärsresenär Cambodia, den 22 oktober 2014
Some staff seem to discriminate guests

1. Rest room 2. View 3. Location
7
It was comfortable

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-stadenNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - BadrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - FestvåningNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum

Kundrecensioner - Novotel Saigon Centre Hotel, Ho Chi Minh-staden

AS-AGWEB-3B03