Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Novotel Saigon Centre Hotel

167 Hai Ba Trung Street, District 3, Distrikt 1 Notre Dame-katedralen, Ho Chi Minh-staden, Vietnam 70000 (Visa på karta)

Boka nu!

Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Festvåning Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Festvåning Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Festvåning Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Festvåning Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Buffé Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Buffé Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Buffé Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Buffé Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Business Center Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Café Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Entré Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gym Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum
Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från insidan Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Lobby Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Mötesrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Mötesrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Mötesrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Spa Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Reception Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Badrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/lounge
Område: Distrikt 1 Notre Dame-katedralen Antal rum: 247
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

baserat på 947
omdömen

Valuta för pengarna
8,1
Läge
8,1
Personal
8,4
Hotellets Skick/Renlighet
8,9
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
7,6
Alla omdömen (947)
Sortera efter:
Lina S. Reste med partner Sweden, den 2 februari 2015
Dålig luft på rummet

lyxkänsla, snyggt, hjälpsam personal
5,7
Trots att det såg rent och snyggt ut, hjälpsam personal, så går det inte upp mot luften på rummet kändes förfärlig. Det kändes som att det var noll ventilation, trots att AC drog ner temperaturen och de sa att de hade in och ut-luft. Kvavt och konstig instängd luft. Doftade även instängt. Vi klagade över detta och fick ett annat rum, men samma sak var ju där. Ska aldrig mer bo där. Annars kan jag inte klaga på något, men det var tillräckligt.
Anmäl det här omdömet
Agneta S. Reste med partner Sweden, den 19 januari 2015
Mycket prisvärt!

Clubrum med tillgång till launch med vin,drinkar och mat. Bra och innehållsrik frukost. Snabb service.
9,3
Ett utmärkt hotell som är värt sina pengar fa om man betalar för ett executive rum. Rent,snyggt och fräscht. Fantastisk skybar på 24 våningen där man sitter utomhus. Rekommenderas varmt!
Anmäl det här omdömet
Mikael E. Reste med partner Sweden, den 21 februari 2013
Modern stil trevlig personal

Snyggt, bra lånedatorer
8
Snyggt och bra läge, 10 min promenad till centrum med mycket shopping. Frukosten tyckte väl vi inte var värd pengarna. Första rummet vi fick kändes och luktade fuktigt i luften vi fick byta och det va bättre. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Ingen sol vid poolen.
Anmäl det här omdömet
Per L. Familj med äldre barn Sweden, den 31 december 2012
Toppklass

Frukostbuffen hade allt man kan tänka sig. Personalen gjorde allt för oss öppnade inte dörren en enda gång. Nära till det man ska se i ho chi minh
9
Hade allt man förväntar sig av ett hotell med denna standard. Poolen häftig låg utomhus men ändock inomhus.
Anmäl det här omdömet
Edward D. Gruppresenär Philippines, den 24 augusti 2015
Good

All
8
Good
Anmäl det här omdömet
Steven P. Affärsresenär Australia, den 21 augusti 2015
Novotel Saigon

Room, pool but was cold, bed
4,7
Over rated hotel, staff are rude and gold diggers, charge you for every stupid little think. Management were inconsiderate and rude. Won't stay here ever again
Anmäl det här omdömet
Christie D. Familj med äldre barn United States of America, den 22 juli 2015
Pleasant stay

Pool, location, staff
6
Anmäl det här omdömet
Elizabeth L. Affärsresenär Malaysia, den 4 juli 2015
True Novotel Hotel

Location, Cleanliness and Service
8,3
Had a great stay.
Anmäl det här omdömet
Soo P. Affärsresenär Singapore, den 26 juni 2015
Accessible & Convenient

Location, room amenities & accessibility
8
A pleasant 2-night stay. Walking distance to some cafes and ~200m to Saigon Square for quick shopping. Can give the hotel's lunch buffet a miss though as some of the seafood like prawns and oysters are not that fresh. Anyway, no problem in hopping to nearby eateries for a quick meal. Will consider staying there again in future.
Anmäl det här omdömet
Christie D. Familj med äldre barn United States of America, den 20 juni 2015
The location is close to everything.

The location, staff and cleanliness
7
We enjoy the buffet breakfast every morning. We are glad Novotel let children age up to 15 stay and eat breakfast free.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-stadenNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - FestvåningNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - FestvåningNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - FestvåningNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - FestvåningNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - BufféNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - BufféNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - BufféNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - BufféNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Business CenterNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - CaféNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - EntréNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GymNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från insidanNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - LobbyNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - SpaNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - ReceptionNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - BadrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - FestvåningNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidanNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - FaciliteterNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - FaciliteterNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - BufféNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - BufféNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - FaciliteterNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - BufféNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - BufféNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidanNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - FaciliteterNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidanNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GymNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - BufféNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - FaciliteterNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - FaciliteterNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - BadrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - BadrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Badrum

Kundrecensioner - Novotel Saigon Centre Hotel, Ho Chi Minh-staden

AS-AGWEB-3B05