eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Novotel Saigon Centre Hotel

167 Hai Ba Trung Street, District 3, Distrikt 1 - Konsulat / Katedralen Notre Dame, Ho Chi Minh-staden, Vietnam 70000 (Visa karta)

Boka nu!

Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Badrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/lounge Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Festvåning Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/lounge Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum
Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidan Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Faciliteter Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Faciliteter Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Buffé
Område: Distrikt 1 - Konsulat / Katedralen Notre Dame Antal rum: 247
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

baserat på 903 omdömen

Valuta för pengarna
8,1
Läge
8,1
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,9
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
7,6
Alla omdömen (903)
Sortera efter:
Lina S. Reste med partner Sweden, den 2 februari 2015
Dålig luft på rummet

lyxkänsla, snyggt, hjälpsam personal
5,7
Trots att det såg rent och snyggt ut, hjälpsam personal, så går det inte upp mot luften på rummet kändes förfärlig. Det kändes som att det var noll ventilation, trots att AC drog ner temperaturen och de sa att de hade in och ut-luft. Kvavt och konstig instängd luft. Doftade även instängt. Vi klagade över detta och fick ett annat rum, men samma sak var ju där. Ska aldrig mer bo där. Annars kan jag inte klaga på något, men det var tillräckligt.
Agneta S. Reste med partner Sweden, den 19 januari 2015
Mycket prisvärt!

Clubrum med tillgång till launch med vin,drinkar och mat. Bra och innehållsrik frukost. Snabb service.
9,3
Ett utmärkt hotell som är värt sina pengar fa om man betalar för ett executive rum. Rent,snyggt och fräscht. Fantastisk skybar på 24 våningen där man sitter utomhus. Rekommenderas varmt!
Mikael E. Reste med partner Sweden, den 21 februari 2013
Modern stil trevlig personal

Snyggt, bra lånedatorer
8
Snyggt och bra läge, 10 min promenad till centrum med mycket shopping. Frukosten tyckte väl vi inte var värd pengarna. Första rummet vi fick kändes och luktade fuktigt i luften vi fick byta och det va bättre. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Ingen sol vid poolen.
Per L. Familj med äldre barn Sweden, den 31 december 2012
Toppklass

Frukostbuffen hade allt man kan tänka sig. Personalen gjorde allt för oss öppnade inte dörren en enda gång. Nära till det man ska se i ho chi minh
9
Hade allt man förväntar sig av ett hotell med denna standard. Poolen häftig låg utomhus men ändock inomhus.
Seunghyuk Y. Affärsresenär South Korea, den 26 mars 2015
Nice hotel

Location, price, convenience
10
Well, its located neary by Asiana Building. and not so far from center of Hochimin city. the price is reasonable.
Sue Y. Reste med partner Malaysia, den 24 mars 2015
Warm and Wonderful Stay with Novotel :)

Best thing about this hotel are the location, food and staff.
8
Staff are very pleasant and friendly. :)
Simon T. Affärsresenär Malaysia, den 21 mars 2015
Great stay at novotel

I feel it is safe to stay there. Besides should try out the premier lounge. Great place to stay for family with kids.
9,3
Tan S. Ensamresenär Singapore, den 17 mars 2015
clean n comfortable place

helpful staff,clean place n nice view from room
8,7
Tuan P. Affärsresenär Vietnam, den 5 mars 2015
Good location hotel

Good location, cleaning room and near the airport
7,7
Having a good nights in Novotel Hotel
David P. Reste med partner France, den 23 februari 2015
very pleasant stay

Room comfort, location, breakfast
8,3
Our stay was very nice location is good ( 10/15 min from main attraction ) , room comfort is good staff service also good breakfast have large choice both western and vietnamese food only disapointment was the pool, water was way to cold to enjoy it even if it was outdoor

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-stadenNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - BadrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - FestvåningNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidanNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - FaciliteterNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - FaciliteterNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - BufféNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - BufféNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - FaciliteterNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - BufféNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - BufféNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från insidanNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - FaciliteterNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från utsidanNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GymNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - BufféNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - FaciliteterNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Faciliteter

Kundrecensioner - Novotel Saigon Centre Hotel, Ho Chi Minh-staden

AS-AGWEB-3A04