eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Novotel Saigon Centre Hotel

167 Hai Ba Trung Street, District 3, Distrikt 1 - Konsulat / Notre-Dame-katedralen, Ho Chi Minh-staden, Vietnam 70000 (Visa karta)

Boka nu!

Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Badrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/lounge Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Festvåning Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/lounge Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum
Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum
Område: Distrikt 1 - Konsulat / Notre-Dame-katedralen Antal rum: 247
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

från 774 recensioner

Valuta för pengarna
8,1
Läge
8,1
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,9
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
7,5
Alla recensioner (774)
Sortera efter:
Mikael E. Reste med partner Sweden, den 21 februari 2013
Modern stil trevlig personal

Snyggt, bra lånedatorer
8
Snyggt och bra läge, 10 min promenad till centrum med mycket shopping. Frukosten tyckte väl vi inte var värd pengarna. Första rummet vi fick kändes och luktade fuktigt i luften vi fick byta och det va bättre. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Ingen sol vid poolen.
Per L. Familj med äldre barn Sweden, den 31 december 2012
Toppklass

Frukostbuffen hade allt man kan tänka sig. Personalen gjorde allt för oss öppnade inte dörren en enda gång. Nära till det man ska se i ho chi minh
9
Hade allt man förväntar sig av ett hotell med denna standard. Poolen häftig låg utomhus men ändock inomhus.
Hugues D. Ensamresenär France, den 20 juli 2014
nice room - clean hotel - good standard

room comfort - nice design
8,3
very pleasant
Seunghyuk Y. Affärsresenär South Korea, den 18 juli 2014
Very nice hotel compare with room rate. nice clean

location, low price, clean
9,7
I highly recommend this hotel to business people. Good location and low price.
Eric C. Affärsresenär China, den 18 juli 2014
average hotel

friendly staff but not helpful sometimes
6
Yuen T. Gruppresenär Malaysia, den 11 juli 2014
Overall very good experience

Service Quality Location
8,7
Neo D. Gruppresenär Singapore, den 11 juli 2014
poor front desk staffs , slow internet

Breakfast, cleaneness & business friendly
7,7
Not too bad, hope the front desk attitude would improve
Brian N. Gruppresenär Malaysia, den 9 juli 2014
Clean, new, comfy

Clean, new, comfy
9,3
Fantastic. Will recommend to others who are looking for a clean and comfortable stay
Donn G. Reste med partner United States of America, den 7 juli 2014
Great value and great location

Location, Design, Price
9,3
This is almost an unbeatable hotel in Saigon for price and facilities. Very well done, within walking distance of the central area. Great rooms and service all under 100 usd. Only a few blocks away is the Intercontinental where the rooms start at around 250 usd. Novotel is definitely a great choice for the 100 usd price range. Only downside is the indoor pool.
Suchada D. Affärsresenär Thailand, den 1 juli 2014
Nce and clean, centrally location staff are nice

reasonable price, good service, great location
8
very nice. Everything is good.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Novotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-stadenNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - BadrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - FestvåningNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumNovotel Saigon Centre Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum

Kundrecensioner - Novotel Saigon Centre Hotel, Ho Chi Minh-staden

AS-AGWEB-3B07