Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Novotel Surabaya Hotel

Jl. Ngagel 173-175, Surabaya Center, Surabaya, Indonesien 60246 (Visa på karta)

Boka nu!

Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Restaurang Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet från utsidan Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet från utsidan Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Mötesrum Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet från insidan Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet från insidan Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Pool Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Pool Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Pool Novotel Surabaya Hotel Surabaya - Gästrum
Område: Surabaya Center Antal rum: 209
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,4

baserat på 1330 omdömen

Valuta för pengarna
7,5
Läge
7,2
Personal
7,5
Hotellets Skick/Renlighet
7,6
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
7,2
Alla omdömen (1330)
Sortera efter:
Goete O. Reste med partner Sweden, den 16 oktober 2012
fint med bra pol och trevlig personal,

poolen
5,3
poolen men inget annat. vi fick ett rum med begagnade smutsiga lakan och fick börja bytarUmeå kl 01.30 på natten ej särskilt uppmuntrande
Rini S. Affärsresenär Indonesia, den 9 maj 2015
Cozy hotel

Clean, good location and friendly
8
Great
Yulianti W. Familj med småbarn Indonesia, den 2 maj 2015
good place good food

honesty of employees
9
Nice n comfortable hotel
Abdulaziz S. Ensamresenär Saudi Arabia, den 23 april 2015
Miss give my request as hi floor room but they don

Nice staff location
5,7
Was good but I have to change room and pay for apartments because they give me under reception rooms while I requested hi floor room
Grace M. Affärsresenär Indonesia, den 15 april 2015
lovely, nice and comfortable room, artistic

artistic, comfortable, clean
8,7
Amazing night stayed at novotel surabaya. We love everything about the room!
Muhammad R. Gruppresenär Singapore, den 14 april 2015
Good value for money

Staff, comfort, facilities
7
Lucky H. Familj med småbarn Indonesia, den 11 april 2015
Great Hotel

Value for money, good service, clean hotel
6
Lucky H. Familj med småbarn Indonesia, den 11 april 2015
Great location

Good location, value for money, good service
6
Finariawan S. Reste med partner Indonesia, den 11 april 2015
Nice Trips

nice location, vast room apartment, beautiful swimming pool
7
Maximum comfoy. . I participate in Jawa Pos Audax 2015, Novotel precise location to support the activities. . Thank you. .
Kenneth F. Familj med småbarn Australia, den 10 april 2015
ok

staff
6,7
Fine

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Novotel Surabaya Hotel SurabayaNovotel Surabaya Hotel Surabaya - RestaurangNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet från utsidanNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet från utsidanNovotel Surabaya Hotel Surabaya - MötesrumNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet från insidanNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Hotellet från insidanNovotel Surabaya Hotel Surabaya - PoolNovotel Surabaya Hotel Surabaya - PoolNovotel Surabaya Hotel Surabaya - PoolNovotel Surabaya Hotel Surabaya - Gästrum


AS-AGWEB-3C01