Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

NS Royal Pensione

Juana Osmeña Street, Camputhaw, Cebu City, Filippinerna 6000

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,4

baserat på 125 omdömen

3 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
6,7
Läge
7,6
Personal
5,9
Hotellets Skick/Renlighet
6,0
Bekvämligheter på rummet
6,7
Mat/Middag
5,4
Alla omdömen (125)
Sortera efter:
Omer F. Gruppresenär Sweden, den 7 november 2012
Dalig hotell

Inget positivt
2
Dalig lage da det fanns manniskor utanfor som sov pa gatan. Folk gick runt med vapen. Ak ej till detta stalle. Rummen ar hemska och det ar ej sakert. Akte hem efter bara 10 timmar.
Anmäl det här omdömet
Anna S. Reste med partner Sweden, den 5 mars 2012
Trevlig personal men rummen ej som väntade

Personalen var underbar, väldigt gästvänliga och gjorde allt för att hjälpa oss med våra frågor. Vakten, receptionisterna, alla var trevliga och gästvänliga! Läget var riktigt bra då det verken var i slummen eller mitt i smeten. Dock var vår första natt en lördag vilket gjorde det väldigt lyhört från all musik och trafik utanför, men nästa natt var tyst.
6,7
vi hade en riktigt bra vistelse här efter en lång resa från sverige samma dag. personalen var mycket gästvänliga och frukosten var helt ok, vitt toastbröd, ägg, skinka, marmelad, kaffe och juice. däremot skall man inte förlita sig på bilderna, vårt rum var betydligt mindre och inte så modernt som bilderna visa. men det gjorde oss inget, fräscht badrum med dusch och toa. ska man bara övernatta i cebu är ns royal perfekt.
Tips: Tips, ingen ide att boka transfer för då det är mycket enkelt att ta en taxi från ex flygplatsen, kostade oss ca 300 pesos (ca 45kr)
Anmäl det här omdömet
Jan O. Reste med partner Sweden, den 5 mars 2012
Bra hotell till bra pris

Rent och snyggt, trevlig personal.
8
Hotellet är verkligen prisvärt. Ett av de bästa hotell i prisklassen vi bokat under vår vistelse i Filippinerna. Hotellet ligger nära Robinson och serveringar finns många runt hörnet. Personalen var mycket trevlig och hjälpsam. Rummet var snyggt och rent, utan anmärkning. Gratis säkerhetsbox i receptionen. Ska man säga något negativt så var det hotellets restaurang. Denna behöver verkligen en uppfräschning.
Anmäl det här omdömet
Luigi R. Ensamresenär United States of America, den 13 januari 2016
don't go there

non
7,7
not good , I will never go back again
Anmäl det här omdömet
Christoph N. Affärsresenär Germany, den 3 december 2015
Decent place to stay but the room is so hot.

Hot and cold shower, friendly staff, and restaurants are in every corner.
6
The air conditioner is not working properly. It was so HOT! The shower head is broke. The room is newly painted and it's pretty clean.
Anmäl det här omdömet
Nino A. Reste med partner Philippines, den 13 oktober 2015
NS

location
8,7
good
Anmäl det här omdömet
Elmer C. Ensamresenär United States of America, den 22 september 2015
Not so great .

Location, Price & cleanliness.
6,3
Not so bad. Need a little renovation or upgrade.I was here 10 years ago look like the same. Front desk personnel not so accommodating.
Anmäl det här omdömet
Jungho L. Affärsresenär South Korea, den 27 augusti 2015
good location

location..free
8,7
Good
Anmäl det här omdömet
Miroslav S. Ensamresenär Croatia, den 17 februari 2015
Good location

Location, staff, price
5,7
Hotel is old, not in so good shape. Excellent location and helpful staff make up for old and run down hotel. I stayed there several times and will return.
Anmäl det här omdömet
Jesselito N. Familj med äldre barn Philippines, den 16 januari 2015
A 3-star hotel with a pension house appeal

no, nothing, nil
5
No serious issue whatsoever. It is just the matter of policy of late check-out where the hotel would charge at half-day rate, EVEN IF THE ACTUAL CHECK-IN WAS 8:00 P.M. OR SIX HOURS LATER THAN THE 2:00 P.M. REGULATION CHECK-IN TIME. Why can't hotels just adopt a 24-hour check-in regulation?
Anmäl det här omdömet
1 - 3 av 3 omdömen
NS Royal Pensione Cebu CityNS Royal Pensione Cebu City - GästrumNS Royal Pensione Cebu City - UtsiktNS Royal Pensione Cebu City - UtsiktNS Royal Pensione Cebu City - MötesrumNS Royal Pensione Cebu City - BufféNS Royal Pensione Cebu City - RestaurangNS Royal Pensione Cebu City - Hotellet från utsidanNS Royal Pensione Cebu City - BadrumNS Royal Pensione Cebu City - Hotellet från utsidan


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B04