eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality

8 Sinaran Drive, Novena / Balestier, Singapore (Visa karta)

Boka nu!

Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Hotellet från utsidan Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Hotellet från utsidan Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Hotellet från insidan Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Lobby Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Pool Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Pool Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Pool Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Restaurang Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Restaurang Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Faciliteter Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Pool Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Executive Lounge Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Executive Lounge Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Faciliteter Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gästrum Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gästrum
Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gästrum Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gästrum Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gästrum Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gästrum Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gästrum Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gästrum Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gästrum Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gästrum Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gästrum Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Badrum Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Omgivningar Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Omgivningar
Område: Novena / Balestier Antal rum: 428
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

från 3252 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,6
Personal
8,6
Hotellets Skick/Renlighet
8,9
Bekvämligheter på rummet
8,4
Mat/Middag
7,2
Alla recensioner (3252)
Sortera efter:
Lise-Lotte A. Reste med partner Sweden, den 16 februari 2014
bra hotell lite långt från centrum

direktlänk till mtr tunnelbana
4
Hyfsat hotel men lite långt från centrum, bra med tunnelbanestation "Novena"i direktkontakt med hotellet.lätt att åka tunnelbana överallt, billigt med taxi.Vi tog club rum så vi fick tillträde till lounge men det var kass frukost och kvällstid när det skulle finnas tilltugg så fanns det aldrig nåt, Vi var väldigt lite på hotellet.Singapore eye är ett måste,kanon restaurng och bar på , Givetvis Singapore Sling på inte alls så dyrt som alla påstår kostar ca 120 sek. Bra shopping runt hotel .Överallt rent o snyggt.
Micael M. Ensamresenär Sweden, den 28 februari 2012
Mycket fina rum och bra personal

Mycket bra hotel,utmärkt personal,bekväma rum.
9,7
Långt över mina förhoppningar om kvaliten på hotellet
Tips om att göra på hotellet: Boka club rum och få tillgång till loungen på 22våningen
Mia J. Reste med partner Sweden, den 30 januari 2012
Superboende

2 stationer från shopping, 5 från marina bay och mycket bra värde för pengarna
9,7
Hotellet har allt man kan vilja ha. Maten för roomservice är helt super god och super snabb! Fin pool, härliga solstolar (sover gott i dem) bra gym, bastu och ångbastu. Fina rum, härlig utsikt från vårt (15e vån). Ligger ett shoppingcenter med sportprylar alldeles bredvid och därifrån går tunnelbanan (är det 100m?) som bara kostar en 10a. Har ingenting att klaga på mer än att det inte är super centralt men det behövdes inte heller. Väldigt trevlig och tillmötesgående och hjälpsam personal. Fråga om turer eller annat du vill veta om. Wifi på rummet funkade också bra och de har ipoddocka till telefonen och standardkontakter så alla fungerar utan adapter. Dunkuddar och sjukt skön säng, bästa jag sovit i.
Jens L. Familj med äldre barn Sweden, den 17 december 2011
Fint hotell med bra service

Fin pool, lyxiga rum, bra gym, trevlig personal och nära läge till tunnelbana.
7
Hotellet ligger liten bit ifrån själva centrum men bara några hundra meter från närmaste mrt station. Tar ca 15 min att ta sig genom köpcentrumet ner till tunnelbanan och in till t.ex orchad road. Hotellet i sig var ingen besvikelse utan tvärtom, trevligt bemötande redan från start. Rummen är inte jätte stora men i bra skick. På rummen finns allt som man behöver inkl ett litet kontor. Mellan badrummet och sovrummet är det en glas vägg som kan ev upplevas lite odiskret. poolen som ligger på 8de våningen är stor men vi hade gärna önskat någon djupare pool än 1,2m som det är nu. Vid poolen finns det även en bubbelpool solstolar m.m vilket är trevligt efter en varm dag i Singapore.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Singapore night safari var en upplevelse. Även hamnen och utsikten över marina sands bay är fin.
Jiarong M. Familj med småbarn China, den 22 juli 2014
Good but not fantastic

Clean,location good,new
7,3
Room small ,pool small
Nur S. Reste med partner Singapore, den 21 juli 2014
Best staycation ever

The location, the view and the staffs.
9
I was given the highest floor when I requested for a higher floor which was terrific. The view especially at night was spectacular. The free minibar was a good touch and also the club benefits! You can see the sun set which is romantic.
Gloria S. Reste med partner Australia, den 20 juli 2014
feedback

location, service, access to club facilities
9,7
excellent we were able to check in early and check out late which was fantastic. we took advantage of the "Club" offer which suited our needs perfectly. staff were welcoming, informative and friendly.
Wilfred L. Ensamresenär Singapore, den 20 juli 2014
Decent but staff not keen to go extra mile.

Swimming Pool, Comfy room and swift check-out.
7
The overall stay was decent. Room was comfy and facilities are good. However, the level of service provided by staff have room for improvement. I merely asked for a lighter to light up birthday cake candle, the staff refused to help and insisted I go source on my own. I end up walking to mall to buy a lighter for lighting 1 candle. The range provided for breakfast was quite limited too.
Maung M. Gruppresenär Singapore, den 19 juli 2014
Great cosy hotel

The room was clean with amenites. Staff was attentive and remember you by name. Food was good too. Overall, a satisfied stay with Oasis!
8
Sherman P. Gruppresenär Singapore, den 14 juli 2014
Great I been to this hotel many times

Location nearby shopping centre and mrt
9,3
Was great and I will come back and and again always to this hotel

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality SingaporeOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Hotellet från utsidanOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Hotellet från utsidanOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Hotellet från insidanOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - LobbyOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - PoolOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - PoolOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - PoolOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - RestaurangOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - RestaurangOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - FaciliteterOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - PoolOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Executive LoungeOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Executive LoungeOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - FaciliteterOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GästrumOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GästrumOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GästrumOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GästrumOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GästrumOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GästrumOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GästrumOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GästrumOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GästrumOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GästrumOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GästrumOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - BadrumOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - OmgivningarOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Omgivningar

Kundrecensioner - Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality, Singapore

AS-AGWEB-3C02