eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality

8 Sinaran Drive, Novena / Balestier, Singapore (Visa på karta)

Boka nu!

Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Hotellet från utsidan Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Hotellet från insidan Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Lobby Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Pool Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Pool Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Pool Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Faciliteter Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Pool Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Executive Lounge Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Executive Lounge Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Faciliteter Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gästrum Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gästrum Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gästrum Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gästrum Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gästrum
Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gästrum Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gästrum Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gästrum Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gästrum Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gästrum Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Gästrum Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Badrum Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Omgivningar Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Omgivningar
Område: Novena / Balestier Antal rum: 428
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

baserat på 3896 omdömen

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,6
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,9
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
7,2
Alla omdömen (3896)
Sortera efter:
Tobias A. Reste med partner Sweden, den 1 september 2014
Bra gym, fin pol och skön säng

storleken på rummet, skön säng till gång till pol/gym
8
Bra hotell för pengarna samt att det ligger i bra anslutning till ett affärscenter med butiker och mat. MRT stationen går även att nå lätt genom hissen som gåt direkt ned till stationen "Novena". Om man inte gillar att behöva ta tunnelbanan några få stationer kan hotellet kännas som om det liger lite avsides.
Lise-Lotte A. Reste med partner Sweden, den 16 februari 2014
bra hotell lite långt från centrum

direktlänk till mtr tunnelbana
4
Hyfsat hotel men lite långt från centrum, bra med tunnelbanestation "Novena"i direktkontakt med hotellet.lätt att åka tunnelbana överallt, billigt med taxi.Vi tog club rum så vi fick tillträde till lounge men det var kass frukost och kvällstid när det skulle finnas tilltugg så fanns det aldrig nåt, Vi var väldigt lite på hotellet.Singapore eye är ett måste,kanon restaurng och bar på , Givetvis Singapore Sling på inte alls så dyrt som alla påstår kostar ca 120 sek. Bra shopping runt hotel .Överallt rent o snyggt.
Micael M. Ensamresenär Sweden, den 28 februari 2012
Mycket fina rum och bra personal

Mycket bra hotel,utmärkt personal,bekväma rum.
9,7
Långt över mina förhoppningar om kvaliten på hotellet
Tips om att göra på hotellet: Boka club rum och få tillgång till loungen på 22våningen
Mia J. Reste med partner Sweden, den 30 januari 2012
Superboende

2 stationer från shopping, 5 från marina bay och mycket bra värde för pengarna
9,7
Hotellet har allt man kan vilja ha. Maten för roomservice är helt super god och super snabb! Fin pool, härliga solstolar (sover gott i dem) bra gym, bastu och ångbastu. Fina rum, härlig utsikt från vårt (15e vån). Ligger ett shoppingcenter med sportprylar alldeles bredvid och därifrån går tunnelbanan (är det 100m?) som bara kostar en 10a. Har ingenting att klaga på mer än att det inte är super centralt men det behövdes inte heller. Väldigt trevlig och tillmötesgående och hjälpsam personal. Fråga om turer eller annat du vill veta om. Wifi på rummet funkade också bra och de har ipoddocka till telefonen och standardkontakter så alla fungerar utan adapter. Dunkuddar och sjukt skön säng, bästa jag sovit i.
Jens L. Familj med äldre barn Sweden, den 17 december 2011
Fint hotell med bra service

Fin pool, lyxiga rum, bra gym, trevlig personal och nära läge till tunnelbana.
7
Hotellet ligger liten bit ifrån själva centrum men bara några hundra meter från närmaste mrt station. Tar ca 15 min att ta sig genom köpcentrumet ner till tunnelbanan och in till t.ex orchad road. Hotellet i sig var ingen besvikelse utan tvärtom, trevligt bemötande redan från start. Rummen är inte jätte stora men i bra skick. På rummen finns allt som man behöver inkl ett litet kontor. Mellan badrummet och sovrummet är det en glas vägg som kan ev upplevas lite odiskret. poolen som ligger på 8de våningen är stor men vi hade gärna önskat någon djupare pool än 1,2m som det är nu. Vid poolen finns det även en bubbelpool solstolar m.m vilket är trevligt efter en varm dag i Singapore.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Singapore night safari var en upplevelse. Även hamnen och utsikten över marina sands bay är fin.
Ronny J. Reste med partner Indonesia, den 3 maj 2015
Nice room

Clean room, nice location, nice place
8,3
Clean room but not to big. It's ok.
Reuben Y. Reste med partner Singapore, den 2 maj 2015
Amazing Experience

The staff were all very, professional, effcient and friendly. i was given an earlier check in timing upon request And was given a later check out timing without any request. F and B were awesome.
9,7
I feel that the staff were all very professional. I was satisfied with their good service throughout. We were given a complimentary birthday cake with a nice card by the guest manager Sam Gil after finding out it was my girlfriend's birthday. It was a really sweet gesture and we really appappreciate it. The hotel room is really well furnished. It is clean and we had a very comfortable stay. I would definitely recommend my friends and relatives to enjoy the a staycation here in oasia hotel.
Claudia T. Ensamresenär Singapore, den 29 april 2015
Pleasant overall stay

staff, location and facilities
8
Chervon L. Ensamresenär Vietnam, den 26 april 2015
Everthing is nice

Bed, location n staff
10
Everything is good. Bed is very comfortable. Staff are friendly and helpful. Will stay here again
Orian M. Reste med partner Ireland, den 25 april 2015
Nice hotel but small rooms

Location was very good easy access to mrt. Club lounge was excellent and service very hood
8
We liked the hotel for its position close to the mrt . The club lounge and pool were very good and worth the extra $90 pet night. However, the rooms were very small as was the bathroom. Ok if you were on your own but much too small for two people . Also don't buy a beer in the cafe $16.50 for a small bottle of kronenborg!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Oasia Hotel Singapore by Far East Hospitality SingaporeOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Hotellet från utsidanOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Hotellet från insidanOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - LobbyOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - PoolOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - PoolOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - PoolOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - FaciliteterOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - PoolOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Executive LoungeOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Executive LoungeOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - FaciliteterOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GästrumOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GästrumOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GästrumOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GästrumOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GästrumOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GästrumOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GästrumOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GästrumOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GästrumOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GästrumOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - GästrumOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - BadrumOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - OmgivningarOasia Hotel Singapore by Far East Hospitality Singapore - Omgivningar


AS-AGWEB-3C03