Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Orchard Hotel Singapore

442 Orchard Road , Orchard, Singapore 238879 (Visa karta)

Boka nu!

Orchard Hotel Singapore Singapore - Svit Orchard Hotel Singapore Singapore - Barnklubb Orchard Hotel Singapore Singapore - Festvåning Orchard Hotel Singapore Singapore - Gästrum Orchard Hotel Singapore Singapore - Badrum Orchard Hotel Singapore Singapore - Gästrum Orchard Hotel Singapore Singapore - Gästrum Orchard Hotel Singapore Singapore - Svit Orchard Hotel Singapore Singapore - Badrum Orchard Hotel Singapore Singapore - Gästrum Orchard Hotel Singapore Singapore - Svit Orchard Hotel Singapore Singapore - Badrum Orchard Hotel Singapore Singapore - Gästrum Orchard Hotel Singapore Singapore - Gästrum Orchard Hotel Singapore Singapore - Gästrum Orchard Hotel Singapore Singapore - Svit
Orchard Hotel Singapore Singapore - Svit Orchard Hotel Singapore Singapore - Badrum Orchard Hotel Singapore Singapore - Badrum Orchard Hotel Singapore Singapore - Badrum Orchard Hotel Singapore Singapore - Pool Orchard Hotel Singapore Singapore - Gym Orchard Hotel Singapore Singapore - Lobby Orchard Hotel Singapore Singapore - Pub/lounge Orchard Hotel Singapore Singapore - Hotellet från insidan Orchard Hotel Singapore Singapore - Pub/lounge Orchard Hotel Singapore Singapore - Restaurang Orchard Hotel Singapore Singapore - Pub/lounge
Läge: Orchard Antal rum: 656
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

från 2951 recensioner

Valuta för pengarna
7,3
Läge
8,5
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
7,2
Alla recensioner (2951)
Paivi A. Reste med partner Sweden, den 24 juli 2013
hotellet var ok men rummet var ganska , lyhört

närheten tii metro
7
det var bra, men ganska dyrt, litet rum, gemensam täcke!
Erik E. Familj med småbarn Sweden, den 30 december 2012
Bra läge

Stora rum
7,7
Perfekt läge på orchard road. Väldigt bra gym med många maskiner och utrymme. Utsikt över poolområdet från gymet. Stort och fint poolområde. Fina rum med gott om plats. Stor frukost med massor att välja på både asiatiskt och europeiskt. Kan definitivt tänka mig att bo här igen. Smidigt att ta sig ut på shopping gatan, väldigt mycket restauranger och affärer i närheten.
Jonas A. Familj med småbarn Sweden, den 13 december 2012
Bra läge, stor pool och bra gym, kallt på rummet

stor pool, bra gym, babysäng på rummet
6,7
Bra läge om man vill på vid Orchard road. Stor pool och bra gym. Tveksamt om det är värt priset.
Tommy E. Familj med småbarn Sweden, den 31 januari 2012
Högklassigt hotell med bra läge

Bra läge och lyxigt.
9,3
Ett kanonhotell om du vill shoppa på Orchard road. Bara att kliva ut på gatan och du är framme. Mycket fina rum och bra pool. Trevlig och hjälpsam personal.
Kavita P. Ensamresenär United Kingdom, den 12 april 2014
What's not to like?

Location, excellent food, great Room Service Staff
8,3
The only negative comment - I dropped croissant flakes onto the carpet in my room, and inadvertently walked it into the bathroom. Housekeeping came and went, but both floors remained dirty!!
Bader A. Affärsresenär Kuwait, den 12 april 2014
rooms are very small and old, Not a 5 stars hotel

Cheaper than other hotels
4,7
The room was very small and old, definitly not five star. I had to pay to upgrade my room because the management refused to upgrade my room. There was no way to stay in that room. But my reservation was non-refundable. So I had to stick with this 3* hotel. The location is not suitable for families with children
Tanomsiri S. Familj med äldre barn Thailand, den 7 april 2014
Good location for shopping

On orchard road near shopping area
5,7
Fine
Gautam B. Familj med småbarn India, den 7 april 2014
Excellent

Everything
10
Had a great time!
James K. Affärsresenär United States of America, den 3 april 2014
small beds small room good location

nice staff,,,, good location,,,,
7
i booked a room with a king bed and they were sold out and put me into a room with a small twin bed,,, they told me they upgraded me to a larger room but the room was no more then 24 meters the bed was so small and i had a terrible night sleep,,, the next day they changed rooms for me and gave me a free breakfast,,,,,wifi is free only in the lobby and the cost for internet in the room,,,, the breakfast was not that good,,,, very poor value,,,,, don't buy the breakfast as there are plenty of coffee shops around the hotel
Duc T. Affärsresenär Vietnam, den 1 april 2014
Verything was OK!

Close to shopping areas, Easy access to public transport, Close to major attractions
8
Everything was OK. I stayed one night, a short time for an experiment. However, I like this hotel.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Orchard Hotel Singapore SingaporeOrchard Hotel Singapore Singapore - SvitOrchard Hotel Singapore Singapore - BarnklubbOrchard Hotel Singapore Singapore - FestvåningOrchard Hotel Singapore Singapore - GästrumOrchard Hotel Singapore Singapore - BadrumOrchard Hotel Singapore Singapore - GästrumOrchard Hotel Singapore Singapore - GästrumOrchard Hotel Singapore Singapore - SvitOrchard Hotel Singapore Singapore - BadrumOrchard Hotel Singapore Singapore - GästrumOrchard Hotel Singapore Singapore - SvitOrchard Hotel Singapore Singapore - BadrumOrchard Hotel Singapore Singapore - GästrumOrchard Hotel Singapore Singapore - GästrumOrchard Hotel Singapore Singapore - GästrumOrchard Hotel Singapore Singapore - SvitOrchard Hotel Singapore Singapore - SvitOrchard Hotel Singapore Singapore - BadrumOrchard Hotel Singapore Singapore - BadrumOrchard Hotel Singapore Singapore - BadrumOrchard Hotel Singapore Singapore - PoolOrchard Hotel Singapore Singapore - GymOrchard Hotel Singapore Singapore - LobbyOrchard Hotel Singapore Singapore - Pub/loungeOrchard Hotel Singapore Singapore - Hotellet från insidanOrchard Hotel Singapore Singapore - Pub/loungeOrchard Hotel Singapore Singapore - RestaurangOrchard Hotel Singapore Singapore - Pub/loungeOrchard Hotel Singapore Singapore - Pub/loungeOrchard Hotel Singapore Singapore - FestvåningOrchard Hotel Singapore Singapore - RestaurangOrchard Hotel Singapore Singapore - GästrumOrchard Hotel Singapore Singapore - MötesrumOrchard Hotel Singapore Singapore - Gästrum


AS-AGWEB-3A04