Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Orchard Hotel Singapore

442 Orchard Road , Orchard, Singapore 238879

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

baserat på 3982 omdömen

5 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,3
Läge
8,5
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
7,2
Alla omdömen (3982)
Sortera efter:
Niklas T. Reste med partner Sweden, den 5 februari 2016
Perfekt

Läget, poolen och servicen
9,3
Läget är perfekt på Orchard Road, enormt mycket shopping. Frukosten är helt okej, lite "vanlig" frukost men utbudet av asiatisk frukost var stort. Trevligt poolområde.
Anmäl det här omdömet
Paivi A. Reste med partner Sweden, den 24 juli 2013
hotellet var ok men rummet var ganska , lyhört

närheten tii metro
7
det var bra, men ganska dyrt, litet rum, gemensam täcke!
Anmäl det här omdömet
Erik E. Familj med småbarn Sweden, den 30 december 2012
Bra läge

Stora rum
7,7
Perfekt läge på orchard road. Väldigt bra gym med många maskiner och utrymme. Utsikt över poolområdet från gymet. Stort och fint poolområde. Fina rum med gott om plats. Stor frukost med massor att välja på både asiatiskt och europeiskt. Kan definitivt tänka mig att bo här igen. Smidigt att ta sig ut på shopping gatan, väldigt mycket restauranger och affärer i närheten.
Anmäl det här omdömet
Jonas A. Familj med småbarn Sweden, den 13 december 2012
Bra läge, stor pool och bra gym, kallt på rummet

stor pool, bra gym, babysäng på rummet
6,7
Bra läge om man vill på vid Orchard road. Stor pool och bra gym. Tveksamt om det är värt priset.
Anmäl det här omdömet
Tommy E. Familj med småbarn Sweden, den 31 januari 2012
Högklassigt hotell med bra läge

Bra läge och lyxigt.
9,3
Ett kanonhotell om du vill shoppa på Orchard road. Bara att kliva ut på gatan och du är framme. Mycket fina rum och bra pool. Trevlig och hjälpsam personal.
Anmäl det här omdömet
Boy T. Reste med partner Indonesia, den 27 april 2016
Good location, nice room
6,7
Convenient location with coffee shops just a few steps away
Anmäl det här omdömet
Tengku M. Reste med partner Singapore, den 25 april 2016
Staycation
5
Just a staycation. No complaints. Everything seems alright with this place. Will be back again
Anmäl det här omdömet
Hamed T. Familj med småbarn Malaysia, den 24 april 2016
...
5
...
Anmäl det här omdömet
Yeeleng C. Affärsresenär Malaysia, den 24 april 2016
Good location and value for money
4,7
My 3rd time staying in this hotel. This time I was in Singapore for business. Picked this hotel because it is walking distance to Orchard Road although it is situated at the end of Orchard Road. This time, I arrived the hotel at 11am and unfortunately, the reception informed us that the rooms are ready however because check-in is at 2pm, we have to wait till then to check in. If we want the rooms now, we have to pay extra. I was not too happy about this but did not argue however this is a bit of inconvenience as we had to travel to another hotel for a conference and was hoping we could have the room to freshen up and to place our luggage. I was a bit disappointed that when we finally checked in, we were given the rooms at the older tower which means smaller and older rooms. Breakfast was fine with many choices however if you are staying more than 1 night, note that the breakfast selection is almost the same everyday. On sunday, there was a queue at the breakfast area. Do try to get there earlier to avoid the crowd. All in all, the rooms are fine although the walls are a bit thin, we can hear our neighbour laughing and people walking past but if you are a heavy sleeper, that should be fine. No newspaper was provided.
Anmäl det här omdömet
Mary J. Reste med partner Philippines, den 22 april 2016
ok
4,7
Good location along Orchard
Anmäl det här omdömet
1 - 5 av 5 omdömen
Orchard Hotel Singapore SingaporeOrchard Hotel Singapore Singapore - GästrumOrchard Hotel Singapore Singapore - GästrumOrchard Hotel Singapore Singapore - SvitOrchard Hotel Singapore Singapore - GästrumOrchard Hotel Singapore Singapore - GästrumOrchard Hotel Singapore Singapore - GästrumOrchard Hotel Singapore Singapore - GästrumOrchard Hotel Singapore Singapore - SvitOrchard Hotel Singapore Singapore - GästrumOrchard Hotel Singapore Singapore - GästrumOrchard Hotel Singapore Singapore - SvitOrchard Hotel Singapore Singapore - SvitOrchard Hotel Singapore Singapore - SvitOrchard Hotel Singapore Singapore - SvitOrchard Hotel Singapore Singapore - BadrumOrchard Hotel Singapore Singapore - BadrumOrchard Hotel Singapore Singapore - BadrumOrchard Hotel Singapore Singapore - BadrumOrchard Hotel Singapore Singapore - GymOrchard Hotel Singapore Singapore - GymOrchard Hotel Singapore Singapore - BarnklubbOrchard Hotel Singapore Singapore - LobbyOrchard Hotel Singapore Singapore - KartaOrchard Hotel Singapore Singapore - Pub/loungeOrchard Hotel Singapore Singapore - Pub/loungeOrchard Hotel Singapore Singapore - Pub/loungeOrchard Hotel Singapore Singapore - Pub/loungeOrchard Hotel Singapore Singapore - Pub/loungeOrchard Hotel Singapore Singapore - RestaurangOrchard Hotel Singapore Singapore - RestaurangOrchard Hotel Singapore Singapore - RestaurangOrchard Hotel Singapore Singapore - RestaurangOrchard Hotel Singapore Singapore - RestaurangOrchard Hotel Singapore Singapore - RestaurangOrchard Hotel Singapore Singapore - PoolOrchard Hotel Singapore Singapore - Pool


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C07